- Konu Sahibi winx perisi
-
doğum yaptığım bir hafta olmuş ev sessizzzz çıt çıksa duyuluyor eşim ve ben bebeğimizi seyrediyoruz yatakta...tabi uykuzluktan içim geçmiş biraz telefonu çaldı eşimin çıktı odadan kapının kenarında konuşuyor duyuluyor(eski bir telefonu vardı hoparlörü açık gibi ses gliyor bana)aynen aktarıyorum konuşmayı:
o yaratık: oğlummmmmm bu çocuk hiç sana benzemiyyyyyyy
eşim : anne çocuk ya anneye ya babaya benzer bizimki anneye benzemiş işte(gülüyor daha anlamadı)
o yaratık: ama oğlum tamamda hiççç benzemiyyyyyy
eşim : anne napıyım şimdi yenidenmi yapalım ne diyosun yaniii sen
o yaratık :ben diyimmm aaa oğlumm var bunda iş ama sen bilirsin(çocuk senden değil )
eşim :başka bişiy varmı anne kızımın yanına gidicem
o yaratık:yok oğlum araştır peşini bırakma
telefonu kapattı ben ağlıyorum(ne salaklık lohusalık sendromu sanırım)
çok sinirlendim o ben sana güveniyorum dedi.bende bana böyle iftira atan biri benim evime giremez ve çocuğumu da göremez dedim tamam sen ne diyosan o dedi ...aylar sonra babası kanserdi kızım 1.5 yaşına gelmişti görmek istedi ilk kez gel dedik adam dedi annenizi de getirecektim ama sen istemiyosun falan bende dedim eşime böyle böyle dedi ....ne olmuş dedi sizde yaptırsaydınız testi ....eşim ben karıma güveniyorum niye yaptıracakmışım...hemen daha sofrada ilk yemek yenirken sen dönüş biletini aldınmı dedi adam hayır dedi hadi alalım da sonra yer kalmaz dedi eşim...bende daha yeni geldi falan dedim ama nezaketen nefret ettim o an çünkü...o yinede aldı adamı ertesi gün sepetledi...kızım 21 aylık görüşmek isterse kendisi görüşür ama ben ve kızım asla ...eşimi övmek içinde yazmadım bunları....sonucunda kızımıda benide göremeyeceğini biliyodu belkide korkudan onlara taviz veremedi(bana çok güvenir o ayrı)tavrınızı koymanıza belki yardımcı olur diye yazdım
ay ne hastalıklı bi aileye denk gelmişsiniz, allah kolaylık versin.. alın başınızı eşiniiz çocuğunuzu başka şehre gidin kurtulun o paranoyak kızdanİii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum
eşin onlara değil sana inanıyorda neden dna testine gidiyor anlamadım.böyle bir itamda bulundukları için onlara her türlü hukuki yolu deneyin bence hakaret davası açın bu yaptıklarını burunlarından getirin bence kendinize güveniyorsanız onlar size dna testine götüreceğine siz onları mahkeme verin ağır hakaretten ..namus bu hiç birşeye benzemez..
yokkk artık yaa böyle sacma sapan ruyalarla evhamı ve bunu herkese yansıtması ıle bır yuvanın huzurunu bozduklarının farkında degıler sanırım!!!İii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum
Canim kusura bakmada senin kocanda is yok sanirim.dna ne demek ya.sana neyi yakistiriyorlarda dna ya gidiyorsunuz.kocan sana inanmiyormu.yada neyi kimlere karsi ispat etmeye calisio.diyemiyomu siz ne demek istiyorsunuZ haddinizi bilin diye. Namus yuzunden ne olaylar yasaniyor.ayip ya.valla bana yapacaklar boyle biseyi doverken elimde kalir galiba esimde dna ya goturcek onuda bosar rezil ederimİii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?