iftira.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ne biçim insanlar var insanın inanası gelmiyor Allah bildiği gibi yapsın inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yalnız deilmisim demekki allah bize sabir versin. Okdr pismanimki hastane yerine avukata gitmedigime burdaki yazilanlarda Okdr haklisinizki ama icinde bulunduğum durum şuanki tavrimi gerektiriyor inanin zamanı gelince hepsini gerçekleştireceği

ay ne hastalıklı bi aileye denk gelmişsiniz, allah kolaylık versin.. alın başınızı eşiniiz çocuğunuzu başka şehre gidin kurtulun o paranoyak kızdan

eşin onlara değil sana inanıyorda neden dna testine gidiyor anlamadım.böyle bir itamda bulundukları için onlara her türlü hukuki yolu deneyin bence hakaret davası açın bu yaptıklarını burunlarından getirin bence kendinize güveniyorsanız onlar size dna testine götüreceğine siz onları mahkeme verin ağır hakaretten ..namus bu hiç birşeye benzemez..

Hah aynen ben de bunu dicektim.

yokkk artık yaa böyle sacma sapan ruyalarla evhamı ve bunu herkese yansıtması ıle bır yuvanın huzurunu bozduklarının farkında degıler sanırım!!!

daha neler duyacağım

hiç gitmeseydiniz keşke dna için

çok üzücü

çok garip geldi bana

Görümcen manyak olduğu için bilinç altına işlemiş rüyalarına giriyor artık. İmkan olsa testi yaptırıp bi güzel kalaylamak var o kadını neyin derdinde bu ya

dna testi mi:KK63:
bu adam önce seni sonra kendini küçük düşürdüğünün farkında mı
çürümüş bir zihniyet kokmuş bir aile gördüğü rüyadan hastalıklı beynini ortaya sermiş biri de var ortada
Allah sana sabır versin arkadaşım..

dna testi mi:KK63:
bu adam önce seni sonra kendini küçük düşürdüğünün farkında mı
çürümüş bir zihniyet kokmuş bir aile gördüğü rüyadan hastalıklı beynini ortaya sermiş bir görümcede var ortada
Allah sana sabır versin arkadaşım..

Canım o kadını hemen hayatından çıkar saçmalığa bak yahu onun kı.ı açık kalmış herhalde yatmadan önce.
Ayrıca kahverengi gözlü anne babadan mavi gözlü çocuk olabilir mavi göz resesif gen sonuçta.Size tavsiyem şudur: Neden dna testi yaptırıyorsunuz o salak kadın rüya gördü diye,eşiniz de böyle şeylere inanıp çocuğunuzun özlüğünden şüphe ediyorsa diyecek birşeyim yok.

Açık açık söyleyemediğini, böyle "rüyamda gördüm" diye anlatanlara da ayrı hastayım.
Gelip açık açık söylesene canım kardeşim, cesaretin varsa

görümcenize rüyalarını anlatmamasını söyleyin ..
eşinize de söyleyin,güvenmiyorsa boşa evlilik ..
ayy çok kızdım bu nedir yahuuu ..

Inanamıyorum valla pes.
Ndn dna testine evet diyosun ve gidiyosun.
Resmen burda sinirden çatladım
Bna iftira atmaya utanmıyormusun deseydn eşn de dememiş mi sen ne diyosun dye.bi laf atılmş herkes sus pus olmuş.
Yani benim namusuma onuruma laf edenin kusura bakmasn anasndan emdgi sütü burnundan getirirm olay çkartrm ailemi katarm.eşinde sana inanıyosa karısının namusuna laf edilmesne nasl sessz kalr.
Sende dseydn bende rüyamda seni hep zenciyle görüyorum

Canim kusura bakmada senin kocanda is yok sanirim.dna ne demek ya.sana neyi yakistiriyorlarda dna ya gidiyorsunuz.kocan sana inanmiyormu.yada neyi kimlere karsi ispat etmeye calisio.diyemiyomu siz ne demek istiyorsunuZ haddinizi bilin diye. Namus yuzunden ne olaylar yasaniyor.ayip ya.valla bana yapacaklar boyle biseyi doverken elimde kalir galiba esimde dna ya goturcek onuda bosar rezil ederim

Evet gelecek hafta ici avukatla gorusecegim tazminat davasi ve bosanma davasi icin cunku evliligimde huzurum kalmadi.esime eskisi gni deilim ve gercekten sogudum ondan oda bunun farkinda mantigim bu evliligin bitmesinden yana ama ilk once avukatla gorusup ondan sora esimle konusmaliyimilerde daha kotu olaylarin yasanmamasi adina.biraydan fazla zmn oldu bu olay olali herkes gunluk yasantisina geri dondu hatta bu konu okdr basitlestiki gozlerinde normal kabul edildi.ama ben unutamiyorum sindiremiyorum yediremiyorum.esimin her tartismalarimizda evi terketmekle bosanmakla ve cocuklari almalla tehdit etmesinden biktim usandim.bu konuda adaletin bemden yana oldugunun farkindayim ama bosanma olursa mal paylasimi velayet gbi konulari gorusmem gerek.esimin beni sevdgini fakat ailesi oldugu icin arada kaldigini tahmin ediyorum ama banada yazik.bunun icin avukatla gorustukten sora esimle basarabilirsem sakin kavga etmeden acikca konuscam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…