iftira.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bindortyuz tlyı nası bulayım calısmıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Test yaptırmaya gıkı çıkmıyorsa o zaman çıkarıp versin sana 1400tl yi. Kusura bakma ama eşin çok onursuz biri.
Keşke ilk dillendirdiğinde görümcenin yüzüne tükürüp ağzını burnunu dağıtsaydın. Şimdi bu kadar karalar bağlamazdın.
Nasıl savunmazsın kendini anlayamıyorum? Hayır yok öyle bir şey demek yeterli olmaz bu tür konularda. En sertinden göstermeliydin tepkini HERKESE. Namus bu ya.

Surekli dua ediyorum bana ne yasattıysa yasamadan olmesin tek dilegim bu

Esımın rahatlıgı bana guvendiginden benden yana icl rahat ondan unursamıyor

Esım hk.yapılan yorumlar canımı cok acıtı r asla onursuz gurursuz gevsek bi adam deii l benimde kızdıgım noktalar var ona karsı fakat kendinizi onun yerine kıyun biyanda aiklesi biyanda cocukları ve sevdigi kadın yedi kat yabancı sıleseydı bunları olacakları dusunemiyorum

Zaten benim cekibdigim bisi yok hayatım ortada kimlerle gorustugum ortada esımin benden suphelennesi icin hicbir sebep yok iki tarafıda tanıyor ve biliyır o hissetmedigi surecede kinse bu evlilige zarar veremez birbirlmize vefa borcumuz var eger ilerde cocuklarım bu dedıkodulara imalara kulak asıp bana soru sorarlarsa ki bunun olacagını dusunmuyorum ozmn ben bu cocuklara hicbisey verememisim demektir cocuklarım buyuk uc yasında kucuk bırbucuk yasında benibaglarken gorseler daha buyasta beni koruyorlar cocuklar yasları kac olursa olsun gercegi herzmn hisseder

Siz bu iftira atilirken tepkinizi gostermemissiniz ki. Ne demek cocuk baskasindan deyip dna testine gondermek, siz orda uzerine nasil atlamadiniz nasil ortaligi ayaga kaldirmadiniz. Yakip gecmeliydiniz ortaligi. Siz tepkisiz olup, esiniz de agzina geleni saymazsa ee gorumce de goturur sizi dna testine. Seni parca parca ederim parcani bulamazlar diyemediniz mi? Allah muhafaza canavara donusurum ben.
Yok maddiyat falan filan, bulup bulusturup yaptirin o testi, gorumcenize de canavarlasip bunu munasip bir yerin icin getirdim dersiniz..

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

çok basit şeyler değil bunlar,
yani neden ötürü dna testine gidiliyor madem eşin herhangi birşeyden süphelenmiyor orası çok muamma.

Ayy oku oku icim sisti resmen

Konu sahibi agzini bi acip rest ceksene, seninde ailen yokmu bunlar seni sessiz bulmuslar istediklerini soyleyip yaptiriyorlar.

isin dna'ya gelmesi bile apayri bi sacmalik, sizde buna izin verdiginiz icin onlarin eline koz vermis oluyorsunuz.

Allah insallah onlari bildigi gibi yapsin tabi bu boyle durmaz omurleri billah yakalarini birakmaz ama seninde birazcik ses cikarman lazim.. Cocuk esinden degil diyip seni hastaneye teste goturuyorlar yaa alisverise gitmiyorsun biraz isyan itiraz etmelisin

Bu taez olaylarda kisiler sergiledikleri tavırla kendi kalitesini belli eder ben birdaha o hastaneye gdip dna icin basvurmam kendi pisliklerinde bogulsunlar kudursunlar ben ne kdr sakin kalırsam onlar okadar kudurcak cunku.herkes kendine yakısanı yapıyor esımın ablasıda kendine yakısanı yaptı buda onun kalitesi.

Kadınların eşlerini koruma içgüdülerini zaman zaman anlayabiliyorum.
Ama bu biraz fazla...Sizi bu duruma sürükleyen görümceniz değil, eşiniz...
Yine de mutluluklar dilerim. Umarım daha farklı iftiralarla karşılaşmazsınız...

Kalite deyip dur arkadaşım sen
Seni bugün dna testine götürecek kadar onursuz bir adam
Gün gelir aklına yatan bir iftiraya inanır
Namus davasına sessiz kalınmaz arkadaşım, ortalığı yıkmıştım yerinde olsam
Eşini kendi içinde aklamaya çalışıyorsun ama bu yaşadıklarının sebebi o
O abla daha karım için iftira etmeye kalktığı anda ağzının ortasına bir tane indirdim mi anlar rüyalar nasıl görülüyormuş
Gözünü aç, yarın öbür gün aklayamazsın kendini; kalitelere, Allah bilsinlere bırakılmaz bu işler, tabi ki her şeyin sahibi Allah ama sen tedbirini almalısın

arkadaşmı sen kendinden eminsen hastane kapılarında ne işin var. versene şunların topunu mahkemeye, devletin kanunu var, var mı öyle mahalle dedikodusu yapmak. hadlerini bildirsene, çarpsana ağızlarının ortasına.
gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun yoksa bunların ağzını kapatamazsınız. yarın çocuklarınız da bunları duyarsa. kocanızın da aklına şaşarım, kardeşinin lafıyla hastane yollarına döküyor karısını, çocuğunu.

Son düzenleme:

Ortada cocuk kocanizdan degil diye iftira var siz kaliteden bahsediyorsunuz. Siz sakin kaldikca kuduracaklarini da nerden cikariyorsunuz. Suclu da susuyor diyebilirler... Sizinki bana kendinizi avutuyormussunuz gibi geldi...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Eşinin yerinde olsam "siz benim namusuma nasıl söz edersiniz? sırf rüyanda gördün çocuğumun gözleri mavi diye aileme bu yakıştırmayı nasıl yaparsın" deyip o abla müsveddesinin ağzının payını verirdim...

Hiç normalleştirme bu durumu...

Sen bu kadar kolay kanıp ispat peşinde koşuyorsan bu aile senin başına daha çok çorap örer...

görümcenizin gece kıçının açık kalmasının bedelini namusunuza laf edilerek ödemişsiniz.. bir de sürekli kaliteden bahsediyorsunuz.. hangi kalite yahu?

bir rüya uğruna sizi DNA testine götüren kocanızı korumanız da ayrı bir garip.. armut dibine düşer dedikleri bu işte, görümceniz ne ise kocanız da o, kusura bakmayın..

ne biçim bir görümcen varmış ya Allah sabır versin sana. Sülalede mavi gözlü olan varmış demek ki mavi gözlü olmuş. Irsi olduğunu 7 nesil öncesinden bile mavi gözlü biri olsa senin yavrunun mavi gözlü olması normal.

O parayi abuk sabuk seylere harcayacagina cocuklarina harca. Goz olayina gelince de git bir doktora aile hekimine gitsen daha iyi olur sor. Onlari da yaninda gotur belki biraz azarlar doktor ben olsam azarlardim. Arkasi acik kalmis bi ruya gormus veya gormemis o bile belli degil. Kariyla kocanin huzurunu kaciriyor. Kesinlikle de gorusmeyin. Insan kardesini yegenlerini dusunur. Akbaba olmasi lazim bunun. Vicdansiz...

doğum yaptığım bir hafta olmuş ev sessizzzz çıt çıksa duyuluyor eşim ve ben bebeğimizi seyrediyoruz yatakta...tabi uykuzluktan içim geçmiş biraz telefonu çaldı eşimin çıktı odadan kapının kenarında konuşuyor duyuluyor(eski bir telefonu vardı hoparlörü açık gibi ses gliyor bana)aynen aktarıyorum konuşmayı:
o yaratık: oğlummmmmm bu çocuk hiç sana benzemiyyyyyyy
eşim : anne çocuk ya anneye ya babaya benzer bizimki anneye benzemiş işte(gülüyor daha anlamadı)
o yaratık: ama oğlum tamamda hiççç benzemiyyyyyy
eşim : anne napıyım şimdi yenidenmi yapalım ne diyosun yaniii sen
o yaratık :ben diyimmm aaa oğlumm var bunda iş ama sen bilirsin(çocuk senden değil )
eşim :başka bişiy varmı anne kızımın yanına gidicem
o yaratık:yok oğlum araştır peşini bırakma
telefonu kapattı ben ağlıyorum(ne salaklık lohusalık sendromu sanırım)

çok sinirlendim o ben sana güveniyorum dedi.bende bana böyle iftira atan biri benim evime giremez ve çocuğumu da göremez dedim tamam sen ne diyosan o dedi ...aylar sonra babası kanserdi kızım 1.5 yaşına gelmişti görmek istedi ilk kez gel dedik adam dedi annenizi de getirecektim ama sen istemiyosun falan bende dedim eşime böyle böyle dedi ....ne olmuş dedi sizde yaptırsaydınız testi ....eşim ben karıma güveniyorum niye yaptıracakmışım...hemen daha sofrada ilk yemek yenirken sen dönüş biletini aldınmı dedi adam hayır dedi hadi alalım da sonra yer kalmaz dedi eşim...bende daha yeni geldi falan dedim ama nezaketen nefret ettim o an çünkü...o yinede aldı adamı ertesi gün sepetledi...kızım 21 aylık görüşmek isterse kendisi görüşür ama ben ve kızım asla ...eşimi övmek içinde yazmadım bunları....sonucunda kızımıda benide göremeyeceğini biliyodu belkide korkudan onlara taviz veremedi(bana çok güvenir o ayrı)tavrınızı koymanıza belki yardımcı olur diye yazdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…