- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi winx perisi
-
İii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum
İii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum
Esım hk.yapılan yorumlar canımı cok acıtı r asla onursuz gurursuz gevsek bi adam deii l benimde kızdıgım noktalar var ona karsı fakat kendinizi onun yerine kıyun biyanda aiklesi biyanda cocukları ve sevdigi kadın yedi kat yabancı sıleseydı bunları olacakları dusunemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O davayi acmayi dusunuyorum av.la grstukten soraKusura bakmayın ama inanmak istediğiniz şeyler gerçeğe o kadar da yakın değil.
Bi insanın lafına bakarak eşini kolundan tutup DNA testi yaptırmaya götürecek kadar güveni sarsılmış bir adam testi yaptıramayınca sanki hiçbir şey olmamış gibi evlilik hayatına devam etmeyi kendine yedirebiliyorsa o adam onursuzdur. Ayrıca işi o raddeye getirdikten sonra testi yaptırabilmenin bir yolunu bulmaya çalışmayıp sizi zan altında bırakmış. Eşiniz size değer verse böyle bir şeyle yaşamanıza izin vermezdi.
Bence baktılar iş büyüyecek, siz görümceye manevi tazminat davası falan açmayın diye olayı akılları sıra kapatmaya çalıştılar. Çünkü kesinlikle kazanırdınız.
Hii bu ikincievliliginiz diye eski esinizle aranizda bir sey var demeye de getirebilir mi acaba.....Asla mesaj fel n yok asla.evet kendisi bekar. Evliligimde acıkcası seytan diyorki ise gir bosan maddi manevi dava ac cocuklarla kendine sorunsuz bi hayat kur.fakat kızlarımın geleceklerleri? Buyuduklerınde anne keske birazdaha sabretseydın fedakarlık yapsaydın derlerse.bi evlilik kolay kurulmuyorki ıkıncı evliligim ustelik.kendi aikemle gorusmuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Vayyyyyy benimde bole bi olay yok allahtan zaten face hesabimiz esimle ortak gorumcemin tek nedeni ruyasinda gormus olmasi esimle tartismalarimiz bunlardan yola cikarak aldatttin diyor.mahkemeye verdigimde inkar edecegini biliyorum ama yazismalar var dosyaya delil olarak koydurcam bakalim ondan sora napcak esimde gelmis gundengune uzaklasiyosun benden diyor neden olabilir sence dedim ablanin yaptigini sindiremiyorum kusura bakma dedim ve artik sevmiyorum gercekten.ama sevgim bittigi icin deil bosanmak isteyisimin sebebi benim gururumu namusumi cignetmesi beni ruh hastasi olarak grdugu kisinin lafina bakarak teste goturmesi ogunu unutamiyorum ve bgune kdr okdr utandigimi hatirlamoyorum.Hii bu ikincievliliginiz diye eski esinizle aranizda bir sey var demeye de getirebilir mi acaba.....
Densiz kadin.
Benim bir komsum vardi.ogluyla oglum oynuyorlardi..kadinda geldi bana.bende bir iki sefer gittim.bana dediki biz uzak ilden geldik...ailesi bana iftira ediyordu diye.gorumcem.kaynanam..
Aybende cok uzuldumm.yuh dedim.
Aradan zaman gecti bir gun gittim bu hep nette.tek odada.oyun oynuyor.bende basinda bakiyorum.orada adamlar bunu ole iyi taniyor kii resmen sevgili gibi konusuyorlar.sok oldum.bunu sana yakistiramadim dedim.birde anltiyor du biriste bir erkek bana sunu soledi bunu soledi.bosan gel ben senialayim...teklifler falan..bende ama neden ozellikle sen.
Bende o kadar cevrem var ama benim basima niye gelmiyor.neden hep seni buluyor.ne bilim dedii..
Aksamlari hep nette.nereden anliyordum.bilgisayarin oldugu odada isik yaniyor tek.orada odadan da cikmiyor.
Neyse ben mesafemi koydum
Aradan bir kacaygecti.bufaceden bana yazdi.
Ne yapiyorsun.nerelerdesin diye.
Sen ne yapiyorsun dedim.calisiyorum.ama az once ciktim istendedi.nedendedim.adam sarktibana .kocani birakgel ben sana bakarim dedi..
Ee sen ne dedin.ciktim isten.dedi.iyi yapmissin dedim.
Aradan zaman gecti.
Bir hafta falan.bana yazdi tekrardan,ben tekrar basladim iseayni yerde.nedendedim.ozur diledi dedi..bende faceden hemen sildim...bir ay sonra bana ugradi.neden sildin beni dedi.bende sen biliyorsun dedim..durustluk cok onemli namus cok onemli dedim.ve gitti.ask olsunn.ben senicok seviyorum .demekki esinin ailesi bir seyleri anlamis....ve bosadi kocayida..allahyardimcisi olsun..allahdogru yola iletsin
Sizde namusunuza laf soyleyenlerehaddini bildirin.
Ben gitmezdim.gitseydimde asla .ama asla o eve geri donmezdim.elinden geleni ardina koyma.oyle korkut ki onlari analarindan emdikklerisut burnundan gelsin.git ac dava iftira davasi eger bu cocuk esimden cimarsa ondan bosanicam die de mahkemeye bildir.bak gorsunler.ama yapp.yapmassan bence cok kotu...Vayyyyyy benimde bole bi olay yok allahtan zaten face hesabimiz esimle ortak gorumcemin tek nedeni ruyasinda gormus olmasi esimle tartismalarimiz bunlardan yola cikarak aldatttin diyor.mahkemeye verdigimde inkar edecegini biliyorum ama yazismalar var dosyaya delil olarak koydurcam bakalim ondan sora napcak esimde gelmis gundengune uzaklasiyosun benden diyor neden olabilir sence dedim ablanin yaptigini sindiremiyorum kusura bakma dedim ve artik sevmiyorum gercekten.ama sevgim bittigi icin deil bosanmak isteyisimin sebebi benim gururumu namusumi cignetmesi beni ruh hastasi olarak grdugu kisinin lafina bakarak teste goturmesi ogunu unutamiyorum ve bgune kdr okdr utandigimi hatirlamoyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?