• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iftiraya mı uğruyorum yoksa abartıyor muyuz?

cokbilennur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2021
381
145
33
38
Merhaba hanımlar, geçtiğimiz günlerde hamile halimi görmek isteyen çok sevdiğim bir arkadaşım evime geldi. Bir saat kadar oturduktan sonra babası aradı, araba lazım hadi gel dedi, arkadaşım da kalktı. Bahçe kapısına kadar yollayacaktım, gerek olmadığını söyleyip gitti. Sonradan farkettim ki bahçe kapısını kapatmamış, çıktım kapattım. Bizim tarafımızdan olay bu kadar. Evimin yanında hala denilen 70 yaşlarında inanılmaz meraklı ve dedikoduculuğu herkes tarafından bilinen eşimin akrabası oturuyor. Ben bu kadınla konuşmuyorum. Nedenini daha önce açtığım bir konuda bahsetmiştim.Hatta bütün yorumlarda bana destek olmuştunuz, kararın doğruluğu konusunda. Neyse bu kadın görümcemi aramış ve demiş ki "Hafta içi sen nurlara geldin, arabanız kapıdaydı, giderkende kapıyı kapatmadan gittiniz." Görümcem ise "hala ben hafta içi iki çocukla Nur'a gidemem, anca eşim hafta sonu arabayla bırakır "demiş. Bu kadında ısrarla hayır o araba sizin arabaydı diye diretmiş. Eşimle görümceme gidince bunu görümcem anlattı ve kim geldi size dedi. Bende arkadaşın geldiğini söyledim. Konu kapandı ama aklıma takıldi güya ben eşim işteyken görümcemin eşini eve aldım ve oturduk, giderken de kapıyı da kapatmadan gitti. Buraya mı gelmiş konu yoksa ufak bir yanlış anlaşılma olmuş da ben mi abartıyorum. Herşeyden haberi olan o kadın ( kapının kapanmadığını bile biliyorken, arkadaş eve girerkende çıkarkende konuştuk, hatta girmeden önce dışarda sığa..içti bunları duyup görmedi mi? ) Mahalle ve akrabalara da böyle emin yaydıysa hakkımda kötü düşünmezler mi?

Niyetiniz kötü gayet. Ucundan kıyısından böyle bir mevzu geçmemiş kimsenin de aklına gelmez. Bence asıl sorun sizin aklınıza neden böyle birşeyin geldiği…
Görümcemin iki çocuğu var, biri küçük ama diğeri mutlaka bahçeye çıkar oynar, eve girerken bile mutlaka bir gürültü çıkar. Gelseler sesleri duymama ihtimali yok.Bunu bile bile ısrarla "hayır sizin arabaydı diye diretmesi" gerçekten normal mi?

Evimin yanında hala denilen 70 yaşlarında inanılmaz meraklı ve dedikoduculuğu herkes tarafından bilinen eşimin akrabası oturuyor. Ben bu kadınla konuşmuyorum.

E simdi kadinin niyeti dediginiz sekilde bile olsa, su durumda kim gitsin de ona inansin. Bosuna kendinizi geriyorsunuz.

Eğer sen değilsen kocan bir kadına arabasını vermiş, o kadın da kardeşinin evine uğradı. Sevgilisi miydi acaba demeye getirdi diye düşündüm. Fesat düşününce bu aklıma geldi.

Bence bu konu basit birşey değil kadın resmen yasak aşkı ima etmiş. Görümcenin aklına acaba mı sorusu düşmüştür.
Eşimin yanında sordu ve vitamin eksiliğinden mi bilmem bir süre baktım kaldım. Hayır siz gelmediniz, başka biri geldi ama kimdi diye düşündüm biraz. Tabı bu süre içinde esimde görümcemde dikkatli ve merakla baktı gvzümün içine. kapıyı da kapatmamış giderken deyince arkadaş olduğu aklıma geldi

Kadının dengesiz bir dedikoducu olduğunu görümceniz bilmiyor mu?
Buluttan nem kapmayın,belli ki inatçı ısrarcı biri. "he" deyip geçin.
O anladığınız şeyi de unutun. Kimseye söylemeyin. Görümcenizin aklına bile gelmemiştir böyle bir rezalet. Sizin de gelmesin.

Merhaba hanımlar, geçtiğimiz günlerde hamile halimi görmek isteyen çok sevdiğim bir arkadaşım evime geldi. Bir saat kadar oturduktan sonra babası aradı, araba lazım hadi gel dedi, arkadaşım da kalktı. Bahçe kapısına kadar yollayacaktım, gerek olmadığını söyleyip gitti. Sonradan farkettim ki bahçe kapısını kapatmamış, çıktım kapattım. Bizim tarafımızdan olay bu kadar. Evimin yanında hala denilen 70 yaşlarında inanılmaz meraklı ve dedikoduculuğu herkes tarafından bilinen eşimin akrabası oturuyor. Ben bu kadınla konuşmuyorum. Nedenini daha önce açtığım bir konuda bahsetmiştim.Hatta bütün yorumlarda bana destek olmuştunuz, kararın doğruluğu konusunda. Neyse bu kadın görümcemi aramış ve demiş ki "Hafta içi sen nurlara geldin, arabanız kapıdaydı, giderkende kapıyı kapatmadan gittiniz." Görümcem ise "hala ben hafta içi iki çocukla Nur'a gidemem, anca eşim hafta sonu arabayla bırakır "demiş. Bu kadında ısrarla hayır o araba sizin arabaydı diye diretmiş. Eşimle görümceme gidince bunu görümcem anlattı ve kim geldi size dedi. Bende arkadaşın geldiğini söyledim. Konu kapandı ama aklıma takıldi güya ben eşim işteyken görümcemin eşini eve aldım ve oturduk, giderken de kapıyı da kapatmadan gitti. Buraya mı gelmiş konu yoksa ufak bir yanlış anlaşılma olmuş da ben mi abartıyorum. Herşeyden haberi olan o kadın ( kapının kapanmadığını bile biliyorken, arkadaş eve girerkende çıkarkende konuştuk, hatta girmeden önce dışarda sığa..içti bunları duyup görmedi mi? ) Mahalle ve akrabalara da böyle emin yaydıysa hakkımda kötü düşünmezler mi?
Oha artık bunu nasıl düsündünüz
Ayrıca komsunuzda görümcenizin numarası ne arıyor?
Ben gördüğümde hanımmm hanımmm benim görümcemi arayıp geleni gideni söyleme derim.

Görümcemin iki çocuğu var, biri küçük ama diğeri mutlaka bahçeye çıkar oynar, eve girerken bile mutlaka bir gürültü çıkar. Gelseler sesleri duymama ihtimali yok.Bunu bile bile ısrarla "hayır sizin arabaydı diye diretmesi" gerçekten normal mi?
Bu olayla sizin alakanız yok yalnız, görümcenizi darlamış ve onun yalan söylediğini düşünüp sıkıştırmaya çalışmış. Siz ne mana üstünüze alındınız, bu hikayeyi kurdunuz.

Oha artık bunu nasıl düsündünüz
Ayrıca komsunuzda görümcenizin numarası ne arıyor?
Ben gördüğümde hanımmm hanımmm benim görümcemi arayıp geleni gideni söyleme derim.
komşum dediğim kişi amcalarının eşi. Hala diyorlar. Mahalledeki en meraklı kadın, laf almak için insanın ağzına girenlerden. Ben uzun zamandır bu bayanla konuşmuyorum. Onu tanıyan birkaç akraba da görümcemde uzak ondan durmam için tembihledi. Ama o benden uzak durmaya pek niyetli değil.

Ben çoğu yorumun aksine size katıldım hatta yazının sonunu görmeden kadın direk bunu ima ediyor dedim. Hala onu ima etmiş gayet ama görümceniz öyle düşünmemiş bence. Öyle olsa bu şekilde size sormazdi. Ben gitmedim deyince hayır o sizin arabaydı demek ne demek? Tamam o kişi sen olmayabilirsin ama sizin arabaydı yani eşin. Bu kadar basit. Ben buna hiç şaşırmadım art niyetli yaşlı insanlar kendini olaylara çok rahat inandırabiliyorlar. Çok sevdiğim babaannem zamanında amcam bana borcunu verirken görüp hakkımda cüzdanda parası ola ola param yok deyip harçlık istedi diye anlatmıştı 🤷🏻‍♀️ ve aramızda hiçbir husumet yok sadece bana karşı önyargılı biri

Back
X