• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iftiraya mı uğruyorum yoksa abartıyor muyuz?

Öyle bir ima yok sizin kuruntunuz.

Ayrıca görümcenin kocası gelse ne olacak allah aşkına? Diyeceğim ama bizim milletin insan ilişkileri seks üzerine kurulu olduğu için bişey diyemiyorum.
Ağbi çok yoğun çalışan biri, evinde bile çalışıyor. 1 kere geldi o da bayramda ailesiyle birlikte. Çok bi muhabbetim yok. Adamın gelme ihtimali yok yani. Bunu bile bile ısrarla sizin arabanızdı, hayır sizin arabaldı diye görümcemin aranması normal gelmedi bana.

Şu sıralar evet biraz sitres var üstümde.Doğumum yaklaştığı için olabilir, acaba abartıyor muyum diye de size sormak istedim.
Açıkçası o insanı tanımiyorum bana gorumcenizin size kimin geldiğini sorması tuhaf geldi asıl o-na-ne ki tamam kadın sormuş başka akrabasıdır desin geçsin takmayın

Ben çoğu yorumun aksine size katıldım hatta yazının sonunu görmeden kadın direk bunu ima ediyor dedim. Hala onu ima etmiş gayet ama görümceniz öyle düşünmemiş bence. Öyle olsa bu şekilde size sormazdi. Ben gitmedim deyince hayır o sizin arabaydı demek ne demek? Tamam o kişi sen olmayabilirsin ama sizin arabaydı yani eşin. Bu kadar basit. Ben buna hiç şaşırmadım art niyetli yaşlı insanlar kendini olaylara çok rahat inandırabiliyorlar. Çok sevdiğim babaannem zamanında amcam bana borcunu verirken görüp hakkımda cüzdanda parası ola ola param yok deyip harçlık istedi diye anlatmıştı 🤷🏻‍♀️ ve aramızda hiçbir husumet yok sadece bana karşı önyargılı biri
Bu kadınla da yaşanan bir şey yok. Eltimin deyimiyle beni hiç istememiş. corona dönemi evlendik biz, alışverişe giderken neden onu almamışım diye küplere binmiş. Daha düğün olmadan beni gördüğü yerde nefretle bakıyordu ama inanın neden olduğunu bilmiyordum. Hatam sormadım, bana niye öyle bakıyorsun, ne yaptım diye. Arkamdan eşimi öksüz yetim bulduğumu, parmağımda oynattığımı, parasını yediğimi falan söylemiş. Eşyalar eve gelince hınçla gelip hiçbiri güzel değil, ev küçüçük kalmış, ne kadar verdin bunlara söyle kaç paraya aldın gibi konuşmaları olmuştu. evlendikten sonra da uğraşmamak için kendimi çektim. ama o peşimi bırakmılor

Eşimin yanında sordu ve vitamin eksiliğinden mi bilmem bir süre baktım kaldım. Hayır siz gelmediniz, başka biri geldi ama kimdi diye düşündüm biraz. Tabı bu süre içinde esimde görümcemde dikkatli ve merakla baktı gvzümün içine. kapıyı da kapatmamış giderken deyince arkadaş olduğu aklıma geldi
Sinek küçüktür mide bulandırır. Akrep zehiri ile sizi alt etmeye çalışıyor

E simdi kadinin niyeti dediginiz sekilde bile olsa, su durumda kim gitsin de ona inansin. Bosuna kendinizi geriyorsunuz.
Kendimi anlatığım insanlar tabi ki inanmaz. Ama beni tanımayan insanlara da dediyse hatta " gelen araba onların arabasıydı ama hanımı ve çocukları yoktu, aradım sordum özellikle ama biz gelmedik dedi görümce dese hakkımda iyi düşünülmez ki.

Gorumceniz sizi de yengeyi de biliyor sonucta kendisi onunla gorusmemeniz gerektiğini söylemiş size. Boşuna kuruntu yapmayın.

insan insana araç da araca benzer
bu kadar üstüne düşünecek birşey yok kadının aklı gidip geliyor şaşırmış heralde zaten konuşmadığımda biri saçmalamış der geçerdim ben olsam... görümceniz size hesap sorar gibi sormamış sonuçta yaşlı kadında sırf muhabbet açmak için sizin aracı gördüm demiş bile olabilir. saçma sapan muhabbetler

aldıracak kafaya takacak birşey yok umursamayın bence

Görümcemle aram iyi, samimiyetimizden sordu diye düşünüyorum. Evlendiğimden beri bana çok destek oldu sağolsun.

Kendimi anlatığım insanlar tabi ki inanmaz. Ama beni tanımayan insanlara da dediyse hatta " gelen araba onların arabasıydı ama hanımı ve çocukları yoktu, aradım sordum özellikle ama biz gelmedik dedi görümce dese hakkımda iyi düşünülmez ki.

Görümcenizle samimi olduğunuza emin misiniz? Zira dedikoducu olduğunu cümle alemin bildiği bir kadın gelip samimi olduğum bir kişi için kocan sen yokken geldi bu eve dese hiç takmam. Sırf bu sebeple hakkınızda iyi düşünmeyecek insanla zaten samimi falan da değilsinizdir. O zaman da hayatınızdan çıkartırsınız olur biter. Böyle herkesin hakkınızda ne düşündüğünü kafaya takarsanız ömür geçmez. Sizi tanımayan insanların ne düşündüğü bu kadar önemli mi gerçekten? Siz kendinizi biliyorsunuz gerisi umurunuzda olmasın. Burdan bu anlamı nasıl çıkartabildiniz gayret ettim ama ne alaka görümcenin kocasının tek gelmesi? Karnınız burnunuzda enişteyle yasak aşk yaşamayacaksınız herhalde. Çok çok ayrıntılı düşünüyorsunuz

Görümcenizle samimi olduğunuza emin misiniz? Zira dedikoducu olduğunu cümle alemin bildiği bir kadın gelip samimi olduğum bir kişi için kocan sen yokken geldi bu eve dese hiç takmam. Sırf bu sebeple hakkınızda iyi düşünmeyecek insanla zaten samimi falan da değilsinizdir. O zaman da hayatınızdan çıkartırsınız olur biter. Böyle herkesin hakkınızda ne düşündüğünü kafaya takarsanız ömür geçmez. Siz kendinizi biliyorsunuz gerisi umurunuzda olmasın. Burdan bu anlamı nasıl çıkartabildiniz gayret ettim ama ne alaka görümcenin kocasının tek gelmesi? Karnınız burnunuzda enişteyle yasak aşk yaşamayacaksınız herhalde. Çok çok ayrıntılı düşünüyorsunuz
kadının biri gelse (üstelikde gelinimizin görüşmediği kadınsa bu) senin kocanı gelininizin evinden çıkarken gördüm dese maşallah yaşına rağmen gözlerin şahin gibi, insanların evinin içini çok inceleme istersen der gelininize de senin o komşu kafayı tırlatmış kapını pencereni kapat sapık gibi davranıyor derdim.

görümce aslında o komşunun ağzına lafı tıkamalıydı

konu sahibide aşırı düşünen biri belli ki ikisi bir araya gelince olan olmuş :)

Görümcenizle samimi olduğunuza emin misiniz? Zira dedikoducu olduğunu cümle alemin bildiği bir kadın gelip samimi olduğum bir kişi için kocan sen yokken geldi bu eve dese hiç takmam. Sırf bu sebeple hakkınızda iyi düşünmeyecek insanla zaten samimi falan da değilsinizdir. O zaman da hayatınızdan çıkartırsınız olur biter. Böyle herkesin hakkınızda ne düşündüğünü kafaya takarsanız ömür geçmez. Sizi tanımayan insanların ne düşündüğü bu kadar önemli mi gerçekten? Siz kendinizi biliyorsunuz gerisi umurunuzda olmasın. Burdan bu anlamı nasıl çıkartabildiniz gayret ettim ama ne alaka görümcenin kocasının tek gelmesi? Karnınız burnunuzda enişteyle yasak aşk yaşamayacaksınız herhalde. Çok çok ayrıntılı düşünüyorsunuz
Görümce bile "kimdi gelen? " diye konu sahibine sorma gereği duymuşsa bence konu sahibinin "kafalarından geçen ne?Ne denmeye çalışıyor?" diye kafasına takılması normal..görümce "bizim hala da kafayı iyice sıyırdı" diye anlatmamış konuyu..o da "hala arabanın bize ait olduğundan çok emin,kimdi gelen ?" şeklinde anlatmış konuyu

kadının biri gelse (üstelikde gelinimizin görüşmediği kadınsa bu) senin kocanı gelininizin evinden çıkarken gördüm dese maşallah yaşına rağmen gözlerin şahin gibi, insanların evinin içini çok inceleme istersen der gelininize de senin o komşu kafayı tırlatmış kapını pencereni kapat sapık gibi davranıyor derdim.

görümce aslında o komşunun ağzına lafı tıkamalıydı

konu sahibide aşırı düşünen biri belli ki ikisi bir araya gelince olan olmuş :)

Görümce bence komşunun imasını anlamadı. Hatta ima yapıldı mı ondan bile şüpheliyim. Konu sahibi böyle mi düşündüler diye yazana kadar enişte beyin işin içinde olduğunu hiç anlamamıştım 😅

Merhaba hanımlar, geçtiğimiz günlerde hamile halimi görmek isteyen çok sevdiğim bir arkadaşım evime geldi. Bir saat kadar oturduktan sonra babası aradı, araba lazım hadi gel dedi, arkadaşım da kalktı. Bahçe kapısına kadar yollayacaktım, gerek olmadığını söyleyip gitti. Sonradan farkettim ki bahçe kapısını kapatmamış, çıktım kapattım. Bizim tarafımızdan olay bu kadar. Evimin yanında hala denilen 70 yaşlarında inanılmaz meraklı ve dedikoduculuğu herkes tarafından bilinen eşimin akrabası oturuyor. Ben bu kadınla konuşmuyorum. Nedenini daha önce açtığım bir konuda bahsetmiştim.Hatta bütün yorumlarda bana destek olmuştunuz, kararın doğruluğu konusunda. Neyse bu kadın görümcemi aramış ve demiş ki "Hafta içi sen nurlara geldin, arabanız kapıdaydı, giderkende kapıyı kapatmadan gittiniz." Görümcem ise "hala ben hafta içi iki çocukla Nur'a gidemem, anca eşim hafta sonu arabayla bırakır "demiş. Bu kadında ısrarla hayır o araba sizin arabaydı diye diretmiş. Eşimle görümceme gidince bunu görümcem anlattı ve kim geldi size dedi. Bende arkadaşın geldiğini söyledim. Konu kapandı ama aklıma takıldi güya ben eşim işteyken görümcemin eşini eve aldım ve oturduk, giderken de kapıyı da kapatmadan gitti. Buraya mı gelmiş konu yoksa ufak bir yanlış anlaşılma olmuş da ben mi abartıyorum. Herşeyden haberi olan o kadın ( kapının kapanmadığını bile biliyorken, arkadaş eve girerkende çıkarkende konuştuk, hatta girmeden önce dışarda sığa..içti bunları duyup görmedi mi? ) Mahalle ve akrabalara da böyle emin yaydıysa hakkımda kötü düşünmezler mi?
yok artık konu asla oraya gelmemiş, hala denen kadın da dedikodu peşinde işte ağızdan laf almaya calısıyo geldin gördüm diycek de ordan dedikoduya bağlıycak kim nerde napıyo diye. sizin aklınıza böyle çarpık bir düşünce nasıl geldi esas?

Görümce bile "kimdi gelen? " diye konu sahibine sorma gereği duymuşsa bence konu sahibinin "kafalarından geçen ne?Ne denmeye çalışıyor?" diye kafasına takılması normal..görümce "bizim hala da kafayı iyice sıyırdı" diye anlatmamış konuyu..o da "hala arabanın bize ait olduğundan çok emin,kimdi gelen ?" şeklinde anlatmış konuyu

Bence konu sahibi fazla kuruntu yapmış. Ortada kocan sensiz geldi eve iması yoktu bence. Kimdi gelen sorusunda da art niyet olduğunu düşünmüyorum. Benim aklımın ucundan geçmedi eniştenin gizli gelmiş olduğu iması.

Eşimin yanında sordu ve vitamin eksiliğinden mi bilmem bir süre baktım kaldım. Hayır siz gelmediniz, başka biri geldi ama kimdi diye düşündüm biraz. Tabı bu süre içinde esimde görümcemde dikkatli ve merakla baktı gvzümün içine. kapıyı da kapatmamış giderken deyince arkadaş olduğu aklıma geldi
Onu bunu geçinde asıl eşiniz neden dikkatli ve meraklı baktı yüzünüze. Eşinizin haberi yok muydu? Ben elin dedikoducu kadınından önce bunun peşine düşerdim. Karnı burnunda 36 haftalık hamile karısının eve erkek aldığını, üstelik bu kişinin eniştesi olduğunu mu düşündü yani? Böyle bir şeyi hadi o ahlaksız kadın ima etti diyelim , eşiniz ve görümceniz ne hadle size bununla ilgili hesap sorar gibi soru sorabiliyorlar.

Bence konu sahibi fazla kuruntu yapmış. Ortada kocan sensiz geldi eve iması yoktu bence. Kimdi gelen sorusunda da art niyet olduğunu düşünmüyorum. Benim aklımın ucundan geçmedi eniştenin gizli gelmiş olduğu iması.
bence de orda kimdi gelen diye sorma sebebi, hani kadın inattla bi yere benim gittiğimi söylüyosa ben de bi derim Allah allah kimdi ki ısrarla benim geldiğimi düşündürttü diye merak ederek ağzımdan çıkar yani.

Back
X