iftiraya mı uğruyorum yoksa abartıyor muyuz?

Yaşlı kadın arabaları nasıl tanıyacak? Aynı model olmasa bile aynı renk arabaları karıştırır. Plakasına mı bakmış da sizin araba diye ısrar ediyor? O kadına inanıp aklına şüphe düşürecek değildir görümceniz. Bu tip yaşlı kadınlar çok fesat olur. Üzerine bile düşmeyin. Muhatap olmayın.

Bir insan değişir, bir toplum gelişir hayatım agizlara laf vermemek adına kimsenin kalıbına giremem, olmaması gerekeni, olması gereken gibi yaşayamam. Kimse de yasamamali (bence).
70-80 yaşındaki teyze nasıl gelişip değişir onu anlayamadım .. değişen şeyler var .. bu da belli bir yaşa ve kültüre göre şekillenir malesef ben de senin düşündüğün gibiyim bazı kişiler mana bulmak sırf gıcık etmek için sen kurallara aykırı davraniyormussun gibi davranıp sena kendini suçlu hissettiriyorlar .. gel değissin diye bekle

Görümceme bugün konuyu tekrar açtım. Sen de esimde beni biliyorsunuz ama başkalarına dediyse bu iftiraya giriyor dedim..Sağolsun "o her zaman öyleydi, pusuda bekler, cımsızla laf alır ki insanların hakkında kötü konuşsun diye, sakın takma "dedi. Hala çok fesat, kindar, hırslı. ölüm döşeğindeki kayınvalidesini dövüp "canıyla uğraşırken bi güzel dövüş tüm hıncımı aldım" diye övünen biri. Bunları duydukça insanın yaşına bile hürmeti kalmıyor

O kadın değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…