- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi cokbilennur
-
Olabilir hayat bu .. hastalık olur ölüm olur tabi gelebilir ..Sadece evime erkek olarak babam gelir. O ağbi de bir kere geldi bayramda ailecek o kadar başkada gelmedi.
Bende normal bulmadım hayır değildi denildiği halde ısrar eden bir insanın niyetini iyi bulmam.Ağbi çok yoğun çalışan biri, evinde bile çalışıyor. 1 kere geldi o da bayramda ailesiyle birlikte. Çok bi muhabbetim yok. Adamın gelme ihtimali yok yani. Bunu bile bile ısrarla sizin arabanızdı, hayır sizin arabaldı diye görümcemin aranması normal gelmedi bana.
Ne alakasi var ?Konu kapandı ama aklıma takıldi güya ben eşim işteyken görümcemin eşini eve aldım ve oturduk, giderken de kapıyı da kapatmadan gitti. Buraya mı gelmiş konu yoksa ufak bir yanlış anlaşılma olmuş da ben mi abartıyorum. Herşeyden haberi olan o kadın ( kapının kapanmadığını bile biliyorken, arkadaş eve girerkende çıkarkende konuştuk, hatta girmeden önce dışarda sığa..içti bunları duyup görmedi mi? ) Mahalle ve akrabalara da böyle emin yaydıysa hakkımda kötü düşünmezler mi?
istese gelenin kim olduğunu çok rahat öğrenir ki yazdım yorumlarda içeri girmeden sig.. sını içti, girerken ve çıkarken sohbet ettik. iki bahçe arasında tek duvar var. Dediğiniz kim gelirse gelsin onu ilgilendiren bir durum yok ama onun istediği şey nereye gittim, ne yaptım, ne aldım hepsinin içinde olmak ve mahalleye ve akrabalara yaymak.Bende normal bulmadım hayır değildi denildiği halde ısrar eden bir insanın niyetini iyi bulmam.
İnsanların evine gireni çıkanı didikleyen insanlara ayar oluyorum.
Ben yaşanılanı anlattım, olayı en ince ayrıntısına kadar görümceme anlatan zaten o hala denilen kadın. Arabanın geldiğini, kapı kapanmadan gidildiğine kadar görmüş. hatta gelenin onlar olduğundan şüphesi yok. gelen belki görümcem değilse bile arabanın onların arabası olduğundan son derece de emin. Görümcem bana gelir, otururuz ama sonrasında onu arayıp sorğuladığını duymadım.Ne alakasi var ?
Cidden hayal gucunuz zaman zaman kitalar uzeri bir performans sergiliyor..
Eve gelen misafir,ortulen acik kapiyi kapatmak icin inis..
Final olarak ise enisteyi eve atis mi ?
Sagim,solum neder seklinde yasacaksan nefes alma daha iyi..
Kafanda fazlaca kurguluyorsun..
Bu dusunceler seni zihnen zehirler,haberin olsun..
normal insanlara göre kime ne? ama bu kadın normal değil. kendi gelininin oğlunun konusu olsa milleti konuşturmaz, parçalar ama söz konusu başkasıysa yedi cihana yayıyor. Konuşmuyorum, selam vermedim. Aramadığı insan kalmamış. Kaç akraba görümcemi arayıp "gelininiz halayla konuşmuyormuş, söyle de konuşsun"demiş. Bir takma iki takma ama insanız bir yerde sinirleniyoruz.Oyle birsey olsa bile
Kime
Nekadinin huyunu biliyorsunuz neden bu kadar takiliyorsun? Cidden isiniz gucunuz yok bunlari takiyorsunuz
O zaman gidip halanin agzina z.ç ki kavga ettiginizi anlatsin herkese kimse ciddiye almasin senin hakkinda soylediklerininormal insanlara göre kime ne? ama bu kadın normal değil. kendi gelininin oğlunun konusu olsa milleti konuşturmaz, parçalar ama söz konusu başkasıysa yedi cihana yayıyor. Konuşmuyorum, selam vermedim. Aramadığı insan kalmamış. Kaç akraba görümcemi arayıp "gelininiz halayla konuşmuyormuş, söyle de konuşsun"demiş. Bir takma iki takma ama insanız bir yerde sinirleniyoruz.
evet gelebilir ama bana biri gelince konu nerelere geliyor.Olabilir hayat bu .. hastalık olur ölüm olur tabi gelebilir ..
doğuma 1ay kaldı. nefes almakta zorlanıyorum ki kavga etsem olan bana olur. inanın yolda gördüğünde bana bakışlarını görseniz sırf o kin ve nefretle bakışı için bile hesap sorulur ona.O zaman gidip halanin agzina z.ç ki kavga ettiginizi anlatsin herkese kimse ciddiye almasin senin hakkinda soylediklerini
Haa bakmamisim gebelik takvimine.. bos ver stres olursun erken dogum filan olur mazallah..doğuma 1ay kaldı. nefes almakta zorlanıyorum ki kavga etsem olan bana olur. inanın yolda gördüğünde bana bakışlarını görseniz sırf o kin ve nefretle bakışı için bile hesap sorulur ona.
Sorun gelip gidenlerde de değil hayatım, sorun örümcek bağlamış beyinlerdeNe olursa olsun evde yalnızken tek başına erkek bir akraba kardeş baba vs dışında gelip gitmemeli sizde sorun yok gelip gidenlerde sorun
Çözümü yok malesef her toplumda ,düzende böyle insanlar var .. keisnlikle öyle degistiremeyecegini bildiğim için ağızlarına laf vermeme yolunu söyledimSorun gelip gidenlerde de değil hayatım, sorun örümcek bağlamış beyinlerde
Onlar sana bana gelince bunu sekildee dusuunur kendi kızları ,kardeşleri ,kendi olanlarınin gelip gidenleri için aynı şekilde düşündüklerini sanmamevet gelebilir ama bana biri gelince konu nerelere geliyor.
Sadece evime erkek olarak babam gelir. O ağbi de bir kere geldi bayramda ailecek o kadar başkada gelmedi.
Bir insan değişir, bir toplum gelişir hayatımÇözümü yok malesef her toplumda ,düzende böyle insanlar var .. keisnlikle öyle degistiremeyecegini bildiğim için ağızlarına laf vermeme yolunu söyledim
Kesinlikle öyle.Onlar sana bana gelince bunu sekildee dusuunur kendi kızları ,kardeşleri ,kendi olanlarınin gelip gidenleri için aynı şekilde düşündüklerini sanmam
çok teşekkür ederim güzel temenniniz için. Ben bu hala ve eltiyle konuşmuyorum. Baştan beri ikisi canımı sıkmak için çok uğraştı. Evliliğin 3.ayında elti eşim ve babama bağırınca kavga ettim ve ikisiylede konuşmuyorum. Hatta geçmişte kk bu durumu anlattığım konumda var. Çok kere adım attılar, haber gönderdiler ben kabul etmedim. İkiside değişmez çünkü.Ben uzak dursamda onlar yapacaklarından ve laflarından malesef geri durmuyor.dogumunuza az kalmıs rahat ve saglıklı dogumlar oncelikle...sitede gordugum en hadsiz yorumlardan birine nasıl böyle açıklama yapma gereği hissettiniz çok merak ettim. evinize gelenden gidenden kime ne ya. tüm canınızı sıkanlara sınır çizseniz hayat daha kolay olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?