Geri çekmeyin. Dayanağı olmayan şeyler hakkında bu kadar kesin konuşuyorsa arkasında duracak. Böyle çocuk gibi ağlayacaksa konuşmayacak. Çeksin cezası neyseYakın bir arkadaşımın eşi sosyal medya üzerinden "yuvamı yıktın ilişkiniz var sizin vs " mesajlar atmış. Şok oldum. Rezil etme tehditlerine başlayınca iftiradan dava açtım. Şimdi geri çekmem için yalvarıyor. Sizce ne yapmalıyım? Bu tarz bir dava açanınız oldu mu ? Bu hakaret davası mı iftira davası mı oluyor?
Konunuzu neden duzenlediniz ?Yakın bir arkadaşımın eşi sosyal medya üzerinden "yuvamı yıktın ilişkiniz var sizin vs " mesajlar atmış. Şok oldum. Rezil etme tehditlerine başlayınca iftiradan dava açtım. Şimdi geri çekmem için yalvarıyor. Sizce ne yapmalıyım? Bu tarz bir dava açanınız oldu mu ? Bu hakaret davası mı iftira davası mı oluyor?
Allah allah. Yemek yeme fotosu ne? Silmiş sanırım o kısmıYemek fotoğrafı bişey ifade etmez bence. Telefon kayıtlarına bakılır. Ne kadar görüşmüşsünüz. İçeriği nedir falan.
Fotoğraf yokmuş bana zarf atmak için söylemişKonunuzu neden duzenlediniz ?
Evet silmiş niyeyseAllah allah. Yemek yeme fotosu ne? Silmiş sanırım o kısmı
yemek yediğinizi biliyor ama foto çekmemiş hem çekse bile ne olur ki iki arkadassiniz.Sevgiliniz ne diyor bu işe?Fotoğraf yokmuş bana zarf atmak için söylemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?