İftiraya uğramak .... :(

Dilrubaaaa

Web Tasarım Aşk'tır ! ♥
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
669
240
83
Merhaba arkadaşlar yine bir derdimle karşınızdayım.. Bu olay dün akşam oldu ama o kadar kötüydüm ki yazamadım.. İlk konumu okuyanlar bilir 5 yıllık bir ilişkim var. Ailesiyle geçen hafta tanıştım. Ve beni çok sevmişler... Konuya geleyim.. Eskiden çalıştığım iş yerinde yine erkek arkadaşımla birlikte çalışıyorduk, ilişkimizi biliyorlardı. Ordan ayrıldık fakat hala maaşını alamadı erkek arkadaşım. Anneside aramış konuşmuş bizim eski patronla o da ne alakaysa demiş ki:

"Dilruba sizin hakkınızda hiç iyi şeyler söylemiyor. Sizi hiç sevmiyor hiç istemiyor ! " Ama onunla böyle bir konuşmamız asla olmadı. Asla öyle bir şey söylemedim. Erkek arkadaşımın annesi kalp hastası 2 kez kalpten ameliyat oldu. Bunu duyunca çok fenalaşmış.. Babasıda kanser ( erkek arkadaşımın haberi yok ) ikiside çok üzülmüş hatta ağlamışlar.. erkek arkadaşımda üzülmüş ama inanmamış aradı bana sordu duyunca bende çok üzüldüm ağladım. Dedi al annemle konuş anneme anlat tamam ver dedim ama annesi konuşmak istemedi. Ve telefonu kapattık... Tabi ben ağlıyorum hüngür hüngür...

Sonra erkek arkadaşım üzülme dedi gönlümü almaya çalıştı ama benim içim hiç rahat değildi ailesiyle aramız bozuldu güven kaybı oldu.. Biz erkek arkadaşımla 5 yıldır neredeyse hiç tartışmadık böyle bir şey ilk kez oldu... Sonra ben uyuycağımı söyledim ve kapadım telefonu. Henüz konuşmadık..

Sizce şimdi ne yapmalıyım ? Erkek arkadaşımın annesi ile konuşmalı durumu anlatmalı mıyım ? Yoksa konuşmamalıyım.. Lütfen bana yardımcı olun Şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar şöyle bir gelişme oldu..

Arkadaşlar birde şöyle bir konuşma olmuş. Şimdi erkek arkadaşımla konuştum da patronun karısı demiş ki o kız geldi burda iş yapmadı sizide sevmiyomuş arası iyi değilmiş.. (oysa ki tüm işleri ben yapıyordum bu yüzden patron çıkmamı istemiyordu ) erkek arkadaşımın anneside demiş ki: "ne olursa olsun o kız diye hitap ettiğiniz benim gelinim ben onların gözünde kötü olsam da iyi olsamda onlar benim evlatlarım." Dünden beride beni soruyormuş Dilruba nasıl olmuş diye...

Son düzenleme:
Tabi ki konuşup bu duruma bi açıklık getirmelisin...
Patronda neden öyle bişey yapmış ki O da iyi bi azarı hakediyor...

ilk olarak o densiz eski patronu arayıp hesap sor sonrada kaynana adayını ara böyle bişey söylemediğini iza et . konuşmak istemessede evine git gerekirse .hastaymış kadın üzülmesin :/

Tabi ki konuşup bu duruma bi açıklık getirmelisin...
Patronda neden öyle bişey yapmış ki O da iyi bi azarı hakediyor...

Ama ben ne konuşcağımı bilmiyorum öyle konuşmuşluğumuz yok ki fazla Sadece bayramda gidip tanıştım o kadar..

Annesi demiş ki o patronla ben ilgilenicem siz karışmayın felan demiş..

ilk olarak o densiz eski patronu arayıp hesap sor sonrada kaynana adayını ara böyle bişey söylemediğini iza et . konuşmak istemessede evine git gerekirse .hastaymış kadın üzülmesin :/

bende ondan korkuyorum.. Bu aralar zaten kötüydü cihaza bağlıydı hastaneye gidiyodu hep.. ama ne diyeceğimi bilmiyorum.. Konuşmak ister mi benimle onuda bilmiyorum..

En kötü annesine babasına ufak bir hediye alır, ziyaretlerine gider kendini açıklarsın.
Ancak benim dikkatimi şu çekti, koskoca adam hakkını arayamıyor mu da, annesi arıyor patronu? Üstelik hastaymış kadın. Neden strese girmesine izin vermiş ki? Eski patron tanıdık falan mıydı?

Patrona neden gidip sormuyorsun.

Yani patrona ne ki? Velevki söyledin kadına söylemek zorundamı?
Gerçi kuruk acısı olabilir işten ayrıldığınız için

konus tabiki anlat derdini. yanlış anlaşılmışlık var zaten iyice büyümesine izin verme. gönüllerini al.

Ama ben ne konuşcağımı bilmiyorum öyle konuşmuşluğumuz yok ki fazla Sadece bayramda gidip tanıştım o kadar..

Annesi demiş ki o patronla ben ilgilenicem siz karışmayın felan demiş..
öyle ikna etmek için uzun bi konuşma yapmayın
böyle bi konuşmanın hiç olmadığını söyleyin istemedende olsa üzülmesine neden olduğunuz için özür dileyin yeterli...

Evet mahallerinde oturuyormuş komşularmış önceden. Erkek arkadaşım arama anne ben hallederim demiş ama dinlememiş annesi.

bende ondan korkuyorum.. Bu aralar zaten kötüydü cihaza bağlıydı hastaneye gidiyodu hep.. ama ne diyeceğimi bilmiyorum.. Konuşmak ister mi benimle onuda bilmiyorum..
İşte bu yüzden konuşman lazım .
Erkek arkadaşına sor hangi gün hastaneye gidiyorsa o gün görüş .
Bide kadıncağız bunu kafaya takıp dahada kötü olmasın .

Al eline çiçeğini git otur karşılarına anlat herşeyi
Kadın haklı konuyu bilmediği için..

öyle ikna etmek için uzun bi konuşma yapmayın
böyle bi konuşmanın hiç olmadığını söyleyin istemedende olsa üzülmesine neden olduğunuz için özür dileyin yeterli...

Bende çok kırgınım ama... Adama inanmışlar bana değil ... Ve benimle konuşmak istemedi ... o anda bu tepki n omal mi sizce?

BencE önce erkek arkadaşınız ailesine bunun bir iftira olduğunu anlatmalı. O ailesini ikna ettiğinde siz konusmalisiniz. Ben olsam patronla hiç muhattap olmazdim. Belli ki işten cikmaniza alacaginiz olmasına icerlemis kendince böyle bir intikam almış. Ona cikisip amacına ulaştığını belli etmez aksine sevgilimle el ele mutlu bir şekilde gider kalan maaşı isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…