- 30 Eylül 2014
- 669
- 240
- 83
- Konu Sahibi Dilrubaaaa
-
İşte bu yüzden konuşman lazım .
Erkek arkadaşına sor hangi gün hastaneye gidiyorsa o gün görüş .
Bide kadıncağız bunu kafaya takıp dahada kötü olmasın .
BencE önce erkek arkadaşınız ailesine bunun bir iftira olduğunu anlatmalı. O ailesini ikna ettiğinde siz konusmalisiniz. Ben olsam patronla hiç muhattap olmazdim. Belli ki işten cikmaniza alacaginiz olmasına icerlemis kendince böyle bir intikam almış. Ona cikisip amacına ulaştığını belli etmez aksine sevgilimle el ele mutlu bir şekilde gider kalan maaşı isterdim
Merhaba arkadaşlar yine bir derdimle karşınızdayım.. Bu olay dün akşam oldu ama o kadar kötüydüm ki yazamadım.. İlk konumu okuyanlar bilir 5 yıllık bir ilişkim var. Ailesiyle geçen hafta tanıştım. Ve beni çok sevmişler... Konuya geleyim.. Eskiden çalıştığım iş yerinde yine erkek arkadaşımla birlikte çalışıyorduk, ilişkimizi biliyorlardı. Ordan ayrıldık fakat hala maaşını alamadı erkek arkadaşım. Anneside aramış konuşmuş bizim eski patronla o da ne alakaysa demiş ki:
"Dilruba sizin hakkınızda hiç iyi şeyler söylemiyor. Sizi hiç sevmiyor hiç istemiyor ! " Ama onunla böyle bir konuşmamız asla olmadı. Asla öyle bir şey söylemedim. Erkek arkadaşımın annesi kalp hastası 2 kez kalpten ameliyat oldu. Bunu duyunca çok fenalaşmış.. Babasıda kanser ( erkek arkadaşımın haberi yok ) ikiside çok üzülmüş hatta ağlamışlar.. erkek arkadaşımda üzülmüş ama inanmamış aradı bana sordu duyunca bende çok üzüldüm ağladım. Dedi al annemle konuş anneme anlat tamam ver dedim ama annesi konuşmak istemedi. Ve telefonu kapattık... Tabi ben ağlıyorum hüngür hüngür...
Sonra erkek arkadaşım üzülme dedi gönlümü almaya çalıştı ama benim içim hiç rahat değildi ailesiyle aramız bozuldu güven kaybı oldu.. Biz erkek arkadaşımla 5 yıldır neredeyse hiç tartışmadık böyle bir şey ilk kez oldu... Sonra ben uyuycağımı söyledim ve kapadım telefonu. Henüz konuşmadık..
Sizce şimdi ne yapmalıyım ? Erkek arkadaşımın annesi ile konuşmalı durumu anlatmalı mıyım ? Yoksa konuşmamalıyım.. Lütfen bana yardımcı olunŞimdiden teşekkür ederim
herhalde maaşı arada kaynatmak için böyle dedi.
bence önce eski patronunuzla görüşün. hatta ses kaydı falan elin. onuda müstakbel kayınvalidenize dinletin
eger patronla gorusme sansın varsa neden boyle bırsey yaptıgını sor, gerekırse sesını kaydedebılıyorsan kaydet. evet etık ve dogru degıl kayıt ama patronunun yaptıgının yanında lafı bıle olmaz.
yuzyuze baklıcaksanız, ispatlayın ki akıllarında soru ısaretı kalmasın. bıoyle durumlarda en ıyı sey, yuzlestırmek ama herkese yapılamıyor malesef.
hiç birsey yapamazsanız bıle, ilerde ıyı nıyetınızı gordukce suanda negatıf dusunce olussa bıle zamanla gecıcektır.
kotu olmus, gecmıs olsun.
Bence al çiçeğini eline git ellerini öp ve durumu anlat ..
Anlayamadım galiba erkek arkadaşın işyerinden ayrıldı fakat içerde alacağı var diye annesi mi arıyor eski işyerini patronla mı görüşüyor
canım yaşınız kaç acaba daha çok mu küçükmüsünüz
anne oğlunun maaş alacağı ile felan ilgileniyorsa bu kadar nefes aldırmıyorsa işin çok çok çok zor o yüzden diğer konuya biğşey demeyeceğim bile
O zaman seninle konusmayi neden reddediyor? Direk inanmis sormadan suclu olduguna.Ama ben ne konuşcağımı bilmiyorum öyle konuşmuşluğumuz yok ki fazlaSadece bayramda gidip tanıştım o kadar..
Annesi demiş ki o patronla ben ilgilenicem siz karışmayın felan demiş..
Al hediyeni çiçeğini, git yanına konuş. Onları ne kadar sevdiğini, asla böyle bişey demediğini, böyle hissetmiş olsaydın bile, neden patronuna bunu açasınizkı zaten diye ikna et. Belli ki para olayına sinirlenmiş, sizi üzmek istemiş diye açıkla.Merhaba arkadaşlar yine bir derdimle karşınızdayım.. Bu olay dün akşam oldu ama o kadar kötüydüm ki yazamadım.. İlk konumu okuyanlar bilir 5 yıllık bir ilişkim var. Ailesiyle geçen hafta tanıştım. Ve beni çok sevmişler... Konuya geleyim.. Eskiden çalıştığım iş yerinde yine erkek arkadaşımla birlikte çalışıyorduk, ilişkimizi biliyorlardı. Ordan ayrıldık fakat hala maaşını alamadı erkek arkadaşım. Anneside aramış konuşmuş bizim eski patronla o da ne alakaysa demiş ki:
"Dilruba sizin hakkınızda hiç iyi şeyler söylemiyor. Sizi hiç sevmiyor hiç istemiyor ! " Ama onunla böyle bir konuşmamız asla olmadı. Asla öyle bir şey söylemedim. Erkek arkadaşımın annesi kalp hastası 2 kez kalpten ameliyat oldu. Bunu duyunca çok fenalaşmış.. Babasıda kanser ( erkek arkadaşımın haberi yok ) ikiside çok üzülmüş hatta ağlamışlar.. erkek arkadaşımda üzülmüş ama inanmamış aradı bana sordu duyunca bende çok üzüldüm ağladım. Dedi al annemle konuş anneme anlat tamam ver dedim ama annesi konuşmak istemedi. Ve telefonu kapattık... Tabi ben ağlıyorum hüngür hüngür...
Sonra erkek arkadaşım üzülme dedi gönlümü almaya çalıştı ama benim içim hiç rahat değildi ailesiyle aramız bozuldu güven kaybı oldu.. Biz erkek arkadaşımla 5 yıldır neredeyse hiç tartışmadık böyle bir şey ilk kez oldu... Sonra ben uyuycağımı söyledim ve kapadım telefonu. Henüz konuşmadık..
Sizce şimdi ne yapmalıyım ? Erkek arkadaşımın annesi ile konuşmalı durumu anlatmalı mıyım ? Yoksa konuşmamalıyım.. Lütfen bana yardımcı olunŞimdiden teşekkür ederim
Haklısın evet ama utanmamaya calış. sucun yok. kendine güvenUtanıyorum
O zaman seninle konusmayi neden reddediyor? Direk inanmis sormadan suclu olduguna.
Utanıyorum
Al hediyeni çiçeğini, git yanına konuş. Onları ne kadar sevdiğini, asla böyle bişey demediğini, böyle hissetmiş olsaydın bile, neden patronuna bunu açasınizkı zaten diye ikna et. Belli ki para olayına sinirlenmiş, sizi üzmek istemiş diye açıkla.
Gece nasıl üzülüp ağladığınızı falan hep anlat. Muhtemel konuşurken de ağlarsınız zaten. Bu da size inanmasını kolaylaştırır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?