İftiraya uğramak .... :(

uydurduğunu mu düşünüyorsunuz? Telefon hoparlörde iken dinlemişler. Yani erkek arkadaşımda mı yalan söylüyor . neden öyle bir şey yapsın ki.

Anladım. Saolun..

Sağol çok yardımcı oldun..

Haklı ama yorumu yazan kişi
madem şimdi herşeyi ben halledicem diyor, neden sizi bu kadar olumsuz duyguyla karşı karşıya getirdi. Verseydi o zaman adama cevabını, öyle mi, peki o zaman diyerek sonra oğluna sorsaydı olayın aslı nedir, neden bu adam böyle densiz bir laf etti durduk yere diye. Sevgiliniz de söylerdi heralde, işe devam etmediği için kuyruk acısı vardır, ben mi tanıyacağım yoksa o mu tanıyacak sevdiğim insanı, o böyle bir laf etmez diye. Şimdi daha iyi mi oldu?

tabiiki konusup kendini ifade etmelisin hatta arayip yuzlesebilecegini soyle ve cok uzuldugunu belirt..

AYY NE SAÇMA
ADAMIN ETTİĞİNE BAK
ONA MI DÜŞMÜŞ
SÖYLEMİŞ OLSAN BİLE O NE HAKLA BÖYLE BİRŞEY SÖYLEYEBİLİR

uydurduğunu mu düşünüyorsunuz? Telefon hoparlörde iken dinlemişler. Yani erkek arkadaşımda mı yalan söylüyor . neden öyle bir şey yapsın ki.
ben kaynananın uydurduğunu sevgilininde kayıtsız şatsız annesine inandığı için onun yanında duymuş gibi konuştuğunu düşünüyorum umarım ben haksız çıkarım ama sana zarf atıldığı benim gözümde kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…