- 30 Eylül 2014
- 669
- 240
- 83
- Konu Sahibi Dilrubaaaa
-
ortada iftira veya yanlış anlama veya artniyetli birileri var, sustukça da bu hali ortadan kaldıramayacaksınız. Hiç değilse özür dilemeye gidin böyle bir sıkıntıya yol açıldığı için patronu da çağırsınlar evlerine, madem tanıdıkları. Sizin bu sefer patronla ses kaydı vs. işine girmeniz daha zora sokar her şeyi. Inanacak olan sevgiliniz annesini rahatlatmak öncelikle onun görevi. Patron tam bir dangalakmış, eğer espiri yapayım derken bu lafları söylediyse.
Erkek arkadaşımlada 2 saat konuşmamış annesiçok kötü olmuş kadın..
Kayinvalidenin yanina git konuş hatta patronu da onun yaninda ara gerekirse hoparlore ver ve hesap sor ben sizinle boyle bir konusma yaptim mi? Zaten kim patronuyla kayinvalidesi hakkinda konusabilir ki size mantikli geliyor mu? Kayinvaliden de korkun olmadigini gorsun.
Şimdi öncelikle neden çocuğunun kalan parası için annesi arıyor da adamla muhatap oluyor? zaren sevgilin istemiyor mı sürekli parasını verecek olan adam zaten bu zamana kadar verirdi annesine kızmamış mı sevgilin sen neden adamı arıyorsun diye orasını anlamadım kadın olsa patron neyse. Babası arasa daha yakışık alırdı iki erkek konuşurdu ama annesinin arayıp oğlumun parasını niye vermiyorsunuz demesi saçma kaldı ki para için arıyor seninle ne alakası var ki kız sizi sevmiyor diye özel konulara girsin bu da çok saçma parayla bunun ne alakası var adam hala çıktığınızı nereden biliyor belki ayrıldınız kim durup dururken bunu söyler? hem adamın lafıyla mı annesi size küsüyor? anlayamadım valla.
Ağla canım bişey olmaz ya. Çekinme, kocaman kadın da ağlamış bak. Demek sizi gerçekten sevdi, ne güzel :)haklısınızevet ağlarım kesin çekiniyorum o yüzden
Hey allahım ne insanlar var ya , burnunu her işe sokuyorlar , ne alaka ki gidip böyle şeyler söylemiş hakkınızda, erkek arkadaşınızın ailesi için üzüldüm durumları adına , bence bir an evvel gidin durumu izah edin.
Ben olsam o patronu arar ağzıma geleni saydırırdım
Bir de daha önceki konunuza baktım da daha 18 yaşındasınız çok küçüksünüz 5 yıllık sevgilim diyorsunuz 13 yaşında mı çıkmaya başladınız. Başka yerde çalışıyordum çıktık şimdi başka yerde çalışıyoruz diyorsunuz ne ara lise bitti ne ara orada çalıştınız da ne ara başka yerde çalışıyorsunuz. Daha çok erken zaten herşey için.
Herşeyin açıklığa kavuşması için patronun yanına bizzat gideceksiniz..hem patron altmış yaşında neden böyle bişey yaptı diyosunuz hem kayınvalidem sonradan siz karışmayın ben halledecem dedi diyosunuz..çok tuhaf geldi bana.bence gidin patrona..olay kapansa bile konuşun...
Ailesi ile geçen hafta tanışmışsın. Ne zaman onların dedikosunu yapacakmışsın ki? Koştur koştur patronun karısına mı yetiştireceksin yani. Ben olsam insanların mantıklı düşünmesini sağlamaya çalışırım. Belli ki kadın kötü biri, bildiğin yılan cinsinden. Çok fazla olmamakla beraber öyle insanlar mevcut. Abartı derecede hırs ve intikam ile dolu oluyorlar. İşten ayrılmışsın, erkek arkadaiının parası verilmemiş, ikiniz birlikte ayrılmışsınız bir de. Çok sevdiğin insanlar olsa yediğin içtiğin ayrı gitmez, o işyerinden de çıkmazdın. O kadar samimiyetin yok önce bunu belirt. Söylediğim gibi insanların mantıklı düşünmesini sağlarsan kendini aklarsın.
Patronumuz eski komşuları, yani arkadaşlarmış o yüzden aramış annesi. Nefes aldırmıyo diye değil bugün 1200 tl kredi ödemesi va erkek arkadaşımın yanı oğlunu düşündüğü için aramış..
Merhaba arkadaşlar yine bir derdimle karşınızdayım.. Bu olay dün akşam oldu ama o kadar kötüydüm ki yazamadım.. İlk konumu okuyanlar bilir 5 yıllık bir ilişkim var. Ailesiyle geçen hafta tanıştım. Ve beni çok sevmişler... Konuya geleyim.. Eskiden çalıştığım iş yerinde yine erkek arkadaşımla birlikte çalışıyorduk, ilişkimizi biliyorlardı. Ordan ayrıldık fakat hala maaşını alamadı erkek arkadaşım. Anneside aramış konuşmuş bizim eski patronla o da ne alakaysa demiş ki:
"Dilruba sizin hakkınızda hiç iyi şeyler söylemiyor. Sizi hiç sevmiyor hiç istemiyor ! " Ama onunla böyle bir konuşmamız asla olmadı. Asla öyle bir şey söylemedim. Erkek arkadaşımın annesi kalp hastası 2 kez kalpten ameliyat oldu. Bunu duyunca çok fenalaşmış.. Babasıda kanser ( erkek arkadaşımın haberi yok ) ikiside çok üzülmüş hatta ağlamışlar.. erkek arkadaşımda üzülmüş ama inanmamış aradı bana sordu duyunca bende çok üzüldüm ağladım. Dedi al annemle konuş anneme anlat tamam ver dedim ama annesi konuşmak istemedi. Ve telefonu kapattık... Tabi ben ağlıyorum hüngür hüngür...
Sonra erkek arkadaşım üzülme dedi gönlümü almaya çalıştı ama benim içim hiç rahat değildi ailesiyle aramız bozuldu güven kaybı oldu.. Biz erkek arkadaşımla 5 yıldır neredeyse hiç tartışmadık böyle bir şey ilk kez oldu... Sonra ben uyuycağımı söyledim ve kapadım telefonu. Henüz konuşmadık..
Sizce şimdi ne yapmalıyım ? Erkek arkadaşımın annesi ile konuşmalı durumu anlatmalı mıyım ? Yoksa konuşmamalıyım.. Lütfen bana yardımcı olunŞimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar şöyle bir gelişme oldu..
Arkadaşlar birde şöyle bir konuşma olmuş. Şimdi erkek arkadaşımla konuştum da patronun karısı demiş ki o kız geldi burda iş yapmadı sizide sevmiyomuş arası iyi değilmiş.. (oysa ki tüm işleri ben yapıyordum bu yüzden patron çıkmamı istemiyordu ) erkek arkadaşımın anneside demiş ki: "ne olursa olsun o kız diye hitap ettiğiniz benim gelinim ben onların gözünde kötü olsam da iyi olsamda onlar benim evlatlarım." Dünden beride beni soruyormuş Dilruba nasıl olmuş diye...
Erkek arkadaşının annesi de drama insanıymış.
O öğreniyor ağlıyor fenalaşıyor,sen ağlıyorsun ,babası ağlıyor
Türk filmi olmuşsunuz ailecek
Bu kadın birinin tek kadınla krizlere giriyorsa zaten işin zor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?