İftiraya uğramak .... :(

Erkek arkadaşımlada 2 saat konuşmamış annesi çok kötü olmuş kadın..

Erkek arkadaşımlada 2 saat konuşmamış annesi çok kötü olmuş kadın..

Kötü olmuş olabilir de neden iftiraya uğramış olduğun halde neden utanasın, yaşlılığı, hastalığı vs. senin hakkında duyduğu bir şeye bu kadar mana vermesini gerektirmiyor, ya oğluna inanacak ya senin özrüne, patronun dediklerini doğru kabul ediyorsa, gitsin oğlunu onla evlendirsin alla alla.

Siz boşverin kendinizi üzmeyin ben halledicem onları demiş erkek arkadaşımın annesi..

Hey allahım ne insanlar var ya , burnunu her işe sokuyorlar , ne alaka ki gidip böyle şeyler söylemiş hakkınızda, erkek arkadaşınızın ailesi için üzüldüm durumları adına , bence bir an evvel gidin durumu izah edin.
Ben olsam o patronu arar ağzıma geleni saydırırdım

Bir de daha önceki konunuza baktım da daha 18 yaşındasınız çok küçüksünüz 5 yıllık sevgilim diyorsunuz 13 yaşında mı çıkmaya başladınız. Başka yerde çalışıyordum çıktık şimdi başka yerde çalışıyoruz diyorsunuz ne ara lise bitti ne ara orada çalıştınız da ne ara başka yerde çalışıyorsunuz. Daha çok erken zaten herşey için.

Patron eşiyle çalışıyor onlarda eski komşu. Annesi patroun eşini aramış patronlada konuşmuş eşiylede. Yani ikiside aynı şeyleri söylemiş. Annesine arama demiş ama annesi aramış yinede. Benimle ne alakası olduğunu anlamadım. Aramız bozulsun istemişler sanırım. Çünkü erkek arkadaşımı işten çıkardılar ama benim çıkmamı istemediler maaşını 2 katı yaparız kal dediler. Ama ben kalmadım. Sanırım o yüzden ...

Bende kendimi zor tutuyorum aramamak için...

Herşeyin açıklığa kavuşması için patronun yanına bizzat gideceksiniz..hem patron altmış yaşında neden böyle bişey yaptı diyosunuz hem kayınvalidem sonradan siz karışmayın ben halledecem dedi diyosunuz..çok tuhaf geldi bana.bence gidin patrona..olay kapansa bile konuşun...

Lise 4 de stajımı orada yaptım 3 ay da yazın çalıştım çıkmamı istemediler. Okullar açılınca felanda ayrıldım. Erkek arkadaşımla kendi firmamızı açtık.

Haklısınız..

Ailesi ile geçen hafta tanışmışsın. Ne zaman onların dedikosunu yapacakmışsın ki? Koştur koştur patronun karısına mı yetiştireceksin yani. Ben olsam insanların mantıklı düşünmesini sağlamaya çalışırım. Belli ki kadın kötü biri, bildiğin yılan cinsinden. Çok fazla olmamakla beraber öyle insanlar mevcut. Abartı derecede hırs ve intikam ile dolu oluyorlar. İşten ayrılmışsın, erkek arkadaiının parası verilmemiş, ikiniz birlikte ayrılmışsınız bir de. Çok sevdiğin insanlar olsa yediğin içtiğin ayrı gitmez, o işyerinden de çıkmazdın. O kadar samimiyetin yok önce bunu belirt. Söylediğim gibi insanların mantıklı düşünmesini sağlarsan kendini aklarsın.

Haklısınız teşekkür ederim.

üzgünüm bana genede tuhaf geldi yetişkin bir birey olarak alacak verecek meselelerini kendi halledebilmeli insan
annesinin oğluna ait bir alacağa müdahale etmesini normal karşılayamam sebep ne olursa olsun
bence sizde önce bunu düşünün
ölçün biçin tartın bence tuhaf yani
sevgilinizin diğer hareketlerinde annesinin tutumu davranışı nasıl sevgilinizin tepkisi ne bence bunu çok iyi analiz edin
bu çok önemli bir konu

çok inandırıcı değil,oğlunun maaşı için anne neden eski patronu arar ve bu cümleler kurulur,kaynana adayın ortaya bir zarf atmış kendini de melaike olarak lanse etmiş ama hasta haliyle birde çok aşırı yanlış yapmış...hele ki bu pozisyonda hiç mi korkmaz bu kadın .

işi bıraktınızdiye intikam almak istemiş kişiliksiz patronunuz, insanlara bak ya, arayıp haddini bildirin ne demek bu kadar kolay mı iftira atmak

Ben olsam çoktan patronun karşısındaydım,ne hakkı var iftira atmaya?

Erkek arkadaşının annesi de drama insanıymış.
O öğreniyor ağlıyor fenalaşıyor,sen ağlıyorsun ,babası ağlıyor
Türk filmi olmuşsunuz ailecek
Bu kadın birinin tek kadınla krizlere giriyorsa zaten işin zor!

Sağol çok yardımcı oldun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…