Nasıl mübalağa yaKendisi istedi demişsinyalvardı demesi mübalağa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl mübalağa yaKendisi istedi demişsinyalvardı demesi mübalağa
Evet ettiArkadaşın senin ile temas etti mi?
Is dahada büyür sizce işten çıkarmak icinmiFazla bişi anlamadım amaİftira atmışsa Patronunla konuşmayı dene
Yakın arkadaşınız size inanır zaten.Işte bundan sonra ne yapmam gerekiyor
Arkadaşınız yazdır demiş siz de yandırmışsınız sonra size sormuş patrona söylemişsiniz iftira bunun neresindeŞöyle düşünün çocukluk arkadaşınızla aunibyerde çalışıyosunuz ise gelip giderken aynı arabayla gidiyorsunuz ve test sunucunuz pozitif cıkıyo arkadaşınızda size beni de temasli olarak yazdır rapor kullaniyim diyor sizde tamam diyosunuz patronunuzada gidip beni temasli yazdırmış diyor ama halbuki kendisi gelip beni yazdır dedi yalancı siz cikiyosunuz üstüne patronunuz gidiyo o arkadaşınıza diyo ki sen yalvarmışsın ona beni temasli yazdır diye diyo iftira atiyo ne yapardınız
Beni işten çıkarma durumu olurmu peki sizce ne yapmaliyim
Mış miş e takilmissiniz siz.Şöyle düşünün çocukluk arkadaşınızla aynı yerde çalışıyosunuz ise gelip giderken aynı arabayla gidiyorsunuz ve test sunucunuz pozitif cıkıyo arkadaşınızda size beni de temasli olarak yazdır rapor kullaniyim diyor sizde tamam diyosunuz patronunuzada gidip beni temasli yazdırmış diyor ama halbuki kendisi gelip beni yazdır dedi yalancı siz cikiyosunuz üstüne patronunuz gidiyo o arkadaşınıza diyo ki sen yalvarmışsın ona beni temasli yazdır diye diyo iftira atiyo ne yapardınız
Sende vatandaşlık görevini yapmışsın. Patronun saçmalamış boşver takılma.Evet etti
Arkadaşınız yazdır demiş siz de yandırmışsınız sonra size sormuş patrona söylemişsiniz iftira bunun neresinde
OlabilirIs dahada büyür sizce işten çıkarmak icinmi
Iftira nasıl yok patron benim söylemediğim biseyi gidip arkadaşım dediğim insana soyluyo yani kısa demişki sen yalvarmışsın demiş yani bana yalvarmış sözde ben öyle demisim patrona halbuki böyle bisey yokMış miş e takilmissiniz siz.
Bu yazinizdan sonra daha da karıştı kafam.
Iftira yok ortada abartma var.
Yalvarma yok ortada ama yazdır diyen arkadaşınız.
Böyle şeylere takılmayın.
Iftira yok ilk yorumumu geri alıyorum.
Arkadasiniza da mesafe alın.
İşten atilmazsiniz.
He hı de geç.
Ortada büyütülecek bir durum yok
Iftira nasıl yok patron benim söylemediğim biseyi gidip arkadaşım dediğim insana soyluyo yani kısa demişki sen yalvarmışsın demiş yani bana yalvarmış sözde ben öyle demisim patrona halbuki böyle bisey yo
Şöyle düşünün çocukluk arkadaşınızla aynı yerde çalışıyosunuz ise gelip giderken aynı arabayla gidiyorsunuz ve test sunucunuz pozitif cıkıyo arkadaşınızda size beni de temasli olarak yazdır rapor kullaniyim diyor sizde tamam diyosunuz patronunuzada gidip beni temasli yazdırmış diyor ama halbuki kendisi gelip beni yazdır dedi yalancı siz cikiyosunuz üstüne patronunuz gidiyo o arkadaşınıza diyo ki sen yalvarmışsın ona beni temasli yazdır diye diyo iftira atiyo ne yapardınızBirşey anlamadım okudjm ama.
Iste ustune bide patron dedigim insan arkadaskma sen yalvarmissin beni temasli yazdir diye demis oyle bisey demedim bile benKonudan bisey anlamadım ama soyle dıyım, eger temaslıysan elbette adını vereceksin. Temaslıysa elbette karantınaya girecek.
Söylemiş değil de yalvarmis sözüne takilmissiniz .Iftira nasıl yok patron benim söylemediğim biseyi gidip arkadaşım dediğim insana soyluyo yani kısa demişki sen yalvarmışsın demiş yani bana yalvarmış sözde ben öyle demisim patrona halbuki böyle bisey yok
Demedim de gec. Hıc yalvar yakar acıklama yapma kimseyeIste ustune bide patron dedigim insan arkadaskma sen yalvarmissin beni temasli yazdir diye demis oyle bisey demedim bile ben