Iftiraya uğrasaydınız ne yapardınız

Şöyle düşünün çocukluk arkadaşınızla aunibyerde çalışıyosunuz ise gelip giderken aynı arabayla gidiyorsunuz ve test sunucunuz pozitif cıkıyo arkadaşınızda size beni de temasli olarak yazdır rapor kullaniyim diyor sizde tamam diyosunuz patronunuzada gidip beni temasli yazdırmış diyor ama halbuki kendisi gelip beni yazdır dedi yalancı siz cikiyosunuz üstüne patronunuz gidiyo o arkadaşınıza diyo ki sen yalvarmışsın ona beni temasli yazdır diye diyo iftira atiyo ne yapardınız
Arkadaşınız yazdır demiş siz de yandırmışsınız sonra size sormuş patrona söylemişsiniz iftira bunun neresinde

Beni işten çıkarma durumu olurmu peki sizce ne yapmaliyim

Şöyle düşünün çocukluk arkadaşınızla aynı yerde çalışıyosunuz ise gelip giderken aynı arabayla gidiyorsunuz ve test sunucunuz pozitif cıkıyo arkadaşınızda size beni de temasli olarak yazdır rapor kullaniyim diyor sizde tamam diyosunuz patronunuzada gidip beni temasli yazdırmış diyor ama halbuki kendisi gelip beni yazdır dedi yalancı siz cikiyosunuz üstüne patronunuz gidiyo o arkadaşınıza diyo ki sen yalvarmışsın ona beni temasli yazdır diye diyo iftira atiyo ne yapardınız
Mış miş e takilmissiniz siz.

Bu yazinizdan sonra daha da karıştı kafam.
Iftira yok ortada abartma var.
Yalvarma yok ortada ama yazdır diyen arkadaşınız.

Böyle şeylere takılmayın.
Iftira yok ilk yorumumu geri alıyorum.

Arkadasiniza da mesafe alın.

İşten atilmazsiniz.

He hı de geç.
Ortada büyütülecek bir durum yok

İş yerinizde izin/rapor konusu sıkıntılı sanırım arkadaşınız da sizi kullanıp evde dinlenmek istemiş. Patronla papaz olmamak için de sizin üstünüze atmış olayı. Patron hepten cıvıtmış mevzuyu. Bu da size ders olsun ama işte kimsenin lafıyla hareket etmeyin hiçbir konuda.

Ama arkadaşım dediğim kişi sonradan lafı çevirdi sorarlarsa ben istedim t.csini de dedi patronda sen yalvarmışsın demiş ona benden icin

Mış miş e takilmissiniz siz.

Bu yazinizdan sonra daha da karıştı kafam.
Iftira yok ortada abartma var.
Yalvarma yok ortada ama yazdır diyen arkadaşınız.

Böyle şeylere takılmayın.
Iftira yok ilk yorumumu geri alıyorum.

Arkadasiniza da mesafe alın.

İşten atilmazsiniz.

He hı de geç.
Ortada büyütülecek bir durum yok
Iftira nasıl yok patron benim söylemediğim biseyi gidip arkadaşım dediğim insana soyluyo yani kısa demişki sen yalvarmışsın demiş yani bana yalvarmış sözde ben öyle demisim patrona halbuki böyle bisey yok

Iftira nasıl yok patron benim söylemediğim biseyi gidip arkadaşım dediğim insana soyluyo yani kısa demişki sen yalvarmışsın demiş yani bana yalvarmış sözde ben öyle demisim patrona halbuki böyle bisey yo

İş yerinde böyle şeyler normal mi yani

Birşey anlamadım okudjm ama.
Şöyle düşünün çocukluk arkadaşınızla aynı yerde çalışıyosunuz ise gelip giderken aynı arabayla gidiyorsunuz ve test sunucunuz pozitif cıkıyo arkadaşınızda size beni de temasli olarak yazdır rapor kullaniyim diyor sizde tamam diyosunuz patronunuzada gidip beni temasli yazdırmış diyor ama halbuki kendisi gelip beni yazdır dedi yalancı siz cikiyosunuz üstüne patronunuz gidiyo o arkadaşınıza diyo ki sen yalvarmışsın ona beni temasli yazdır diye diyo iftira atiyo ne yapardınız

Konudan bisey anlamadım ama soyle dıyım, eger temaslıysan elbette adını vereceksin. Temaslıysa elbette karantınaya girecek.
Iste ustune bide patron dedigim insan arkadaskma sen yalvarmissin beni temasli yazdir diye demis oyle bisey demedim bile ben

Iftira nasıl yok patron benim söylemediğim biseyi gidip arkadaşım dediğim insana soyluyo yani kısa demişki sen yalvarmışsın demiş yani bana yalvarmış sözde ben öyle demisim patrona halbuki böyle bisey yok
Söylemiş değil de yalvarmis sözüne takilmissiniz .

Takmayın dedim ya.

Adam mübalağa yaomayi seviyor demek ki

Back
X