IşeDemedim de gec. Hıc yalvar yakar acıklama yapma kimseye
Ne tuhaf insanlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
IşeDemedim de gec. Hıc yalvar yakar acıklama yapma kimseye
Ne tuhaf insanlar.
Patronun derdi ne tam olarak? Ona ne yani? Temaslı olmadığı halde arkadaşının rapor alabilmek için temaslı yazdırttığını mı düşünüyor? Temaslıysa temaslıdır, söyleyip söylememek inisiyatif altında olan bir şey değil bir mecburiyet. Bir de bunlar türedi, yok beni temaslı söyleme, aman beni niye söyledin. İnsanlar neyin kafasını yaşıyor anlamak mümkün değil.Şöyle düşünün çocukluk arkadaşınızla aunibyerde çalışıyosunuz ise gelip giderken aynı arabayla gidiyorsunuz ve test sunucunuz pozitif cıkıyo arkadaşınızda size beni de temasli olarak yazdır rapor kullaniyim diyor sizde tamam diyosunuz patronunuzada gidip beni temasli yazdırmış diyor ama halbuki kendisi gelip beni yazdır dedi yalancı siz cikiyosunuz üstüne patronunuz gidiyo o arkadaşınıza diyo ki sen yalvarmışsın ona beni temasli yazdır diye diyo iftira atiyo ne yapardınız
İşe ihtiyacım olmasa üzülmem ama bide iftira atıp işten çıkartırlar diye kendimi yiyip bitiriyolar
Patronun derdi ne tam olarak? Ona ne yani? Temaslı olmadığı halde arkadaşının rapor alabilmek için temaslı yazdırttığını mı düşünüyor? Temaslıysa temaslıdır, söyleyip söylememek inisiyatif altında olan bir şey değil bir mecburiyet. Bir de bunlar türedi, yok beni temaslı söyleme, aman beni niye söyledin. İnsanlar neyin kafasını yaşıyor anlamak mümkün değil.
Sende vatandaşlık görevini yapmışsın. Patronun saçmalamış boşver takılma.
Işten çıkartılsın diye korkuyorum üzülüyorumİşe ihtiyacım olmasa üzülmem ama bide iftira atıp işten çıkartırlar diye kendimi yiyip bitiriyolar
Amacı üstünüze gidip itiraf ettirmek işte, inanmıyor demek ki temaslı olduğuna. Bir daha lafı açılırsa aynı arabadaydık ve temaslıydı, saklamam mı gerekiyordu. Öyle bir vebali alamam kusura bakmayın de geç.Aynen öyle evde yatmak için aldığını düşünüyolarmis üstüne arkadaşıma demişki sen yalvarmışsın illa beni de temasli yazdır diye halbuki ben bana yalvardı diye bisey söylemedim iftira attı bana o patron dediğim kişi sizce amacı ne
Meraba arkadaşlar ben 10 15 senelik arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyorum benim testim pozitif çıkmıştı kendisi de bana aynı arabada ise gittiğimiz için doğal olarak temasli olarak onu da söylememi istedi bende söyledim karantinam bittikten sonra ise başladım patronum bana ayşeyi de söylemişsin temasli diye dedi bende aciklma yaptım kendisi ismini vermemi istedi temasli olduğu için dedim çocukluk arkadaşım daha raporuydu aradım böyle böyle bilgileri yokmuş senin bana temasli soyle diye dediklerinden ben istemişim t.c ni sanmışlar dedim sonra o da patronu aramış patronda gelip ben sana ayseyle ilgili bisey mi dedim gidip konuşuyorsun onunla diyip beni yalancı çıkardı aradan zaman geçti bugün o arkadaşımla konuştuk sorarlarsa ben jsteidm t.c sini de dedi yani başta söylediğimin tam tersi yalan söylememi istedi. Onada tamam dedim sonra mesaj artı bana patronla konuştuk da ben sana yalvarmışım beni illa temasli yazdır diye dedi ben öyle bisey şöylemedim kimseye ve iftira attı patron dediğim kişi arkadaşıma durumu açıkladım ama neden bana iftira atmaya çalışmış patron neden çalışanına iftira atar ben kafayı yicem..ne yapmalıyım![]()
Ama iste ben başta arkadaşımın bana temasli yazdirmami söylediğini belirtmiştim sonra arkadaşımda sen sorarlarsa ben istedim t.csini diye söyle dedi oda beni zor duruma düşürüyorAmacı üstünüze gidip itiraf ettirmek işte, inanmıyor demek ki temaslı olduğuna. Bir daha lafı açılırsa aynı arabadaydık ve temaslıydı, saklamam mı gerekiyordu. Öyle bir vebali alamam kusura bakmayın de geç.
Çok anlamadım ama keşke patrona kendisi istedi demeseydin daha en başından. O istemedi ki gerçekten temaslı olduğu için verdin tc sini. Onun isteyip istememesi bir şey isted
Hayır istedi diye değil benimle temaslı olduğu için t.csini verdi dedim
Bakın ben o duruma düşürmek için demedim patron benim üstüme geldi benim bilgim olmadan temasli olarak söyleme kimseyi birdaha arkadaşını da sen söylemişsin temasli diye dedi bende kendimi açıklama ihtiyacı duydum ben sizin bilginiz olduğunu düşündüm arkadaşım temasli olarak yazdırmak gerektiğini söyleyince dedimİyide arkadaşın demeden senin düşünmen lazım temaslı diye bildirmeyi, sana güvenemedi sanırım ki söyleme gereği hissetmiş. Patrona da o dedi diye dedim gibi bir hava çizmişsin ne gerek vardı ki buna, arkadaşın haklı temaslı yani. Patrona böyle diyerek arkadaşınu zor duruma sokmuşsun sanki rapor alıp işten kaçmak ister pozisyona düşmüş. O İstedi diye dedim gibi demişsin nedem buna ihtiyaö duydun ya ne kadar yanlış, birde ama o istedi diye savunuyorsun,
Ay nasıl bi insansınız ya umarım arkadaşınız sizinle iletişimi keserAma iste ben başta arkadaşımın bana temasli yazdirmami söylediğini belirtmiştim sonra arkadaşımda sen sorarlarsa ben istedim t.csini diye söyle dedi oda beni zor duruma düşürüyor![]()
Bi dakika ne alaka pardonAy nasıl bi insansınız ya umarım arkadaşınız sizinle iletişimi keser
Patron öyle dİyince kendini aklamak için topu arkadaşına atmışsın o de dedi diye, haksızsın gerçekten.Bakın ben o duruma düşürmek için demedim patron benim üstüme geldi benim bilgim olmadan temasli olarak söyleme kimseyi birdaha arkadaşını da sen söylemişsin temasli diye dedi bende kendimi açıklama ihtiyacı duydum ben sizin bilginiz olduğunu düşündüm arkadaşım temasli olarak yazdırmak gerektiğini söyleyince dedim
Ben ne yaptım pardonda patron benim bilgim olmadan temasli gösterme kendileri teste gitsin dedi bende arkadaşım temasli olarak beni söyle mutlaka diyince patronun bilgisi dahilinde sandım ve söyledim üstüne bana patladı olay arkadaşımda ben istedim t.csini de dedi anlamadan yazmayın olayiAy nasıl bi insansınız ya umarım arkadaşınız sizinle iletişimi keser
Yahu ne fark eder? Temaslıları hastanede sormuyorlar mı zaten? Patron da ne biçim insan, ne demek bana sormadan temaslı yazdırma. Deli midir nedir. Bunlar yüzünden bitmiyor bu hastalık.Ama iste ben başta arkadaşımın bana temasli yazdirmami söylediğini belirtmiştim sonra arkadaşımda sen sorarlarsa ben istedim t.csini diye söyle dedi oda beni zor duruma düşürüyor![]()