Meraba arkadaşlar ben 10 15 senelik arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyorum benim testim pozitif çıkmıştı kendisi de bana aynı arabada ise gittiğimiz için doğal olarak temasli olarak onu da söylememi istedi bende söyledim karantinam bittikten sonra ise başladım patronum bana ayşeyi de söylemişsin temasli diye dedi bende aciklma yaptım kendisi ismini vermemi istedi temasli olduğu için dedim çocukluk arkadaşım daha raporuydu aradım böyle böyle bilgileri yokmuş senin bana temasli soyle diye dediklerinden ben istemişim t.c ni sanmışlar dedim sonra o da patronu aramış patronda gelip ben sana ayseyle ilgili bisey mi dedim gidip konuşuyorsun onunla diyip beni yalancı çıkardı aradan zaman geçti bugün o arkadaşımla konuştuk sorarlarsa ben jsteidm t.c sini de dedi yani başta söylediğimin tam tersi yalan söylememi istedi. Onada tamam dedim sonra mesaj artı bana patronla konuştuk da ben sana yalvarmışım beni illa temasli yazdır diye dedi ben öyle bisey şöylemedim kimseye ve iftira attı patron dediğim kişi arkadaşıma durumu açıkladım ama neden bana iftira atmaya çalışmış patron neden çalışanına iftira atar ben kafayı yicem..ne yapmalıyım