iftler gemite yaadklar ilikileri birbirlerine anlatmallarm ?

düşünüyorum da eşimle eski evliliklerimi konuşuyoruz ve eski ilişkilerimi anlatıyorum o da beni oturmuş dinliyor....

sonra sıra ona geliyor...başlıyor anlatmaya birlikte olduğu kızları kadınları onlarla ne kadar süre beraber olduğunu tiplerini falan tarif ediyor...

düşünmesi bile çok kötü ve itici geldi...

hiç gerek yok...böyle birşeyler ilişkiyi yıpratmaktan başka hiç bir işe yaramaz.

ne alatmak nede duymak isterim
benden öncesini bilmeme cok fazla gerek yok
önemli olan benimle olan ilişkisi, benimde olanla olan ilişkim
geçen geçmiştir

anlatılmalı tabiki ama bir kere her zaman her zaman değil......çünkü bence de ne kadar da olsa hiç kimsenin hoşuna gitmez..... önceki sevgiliyi ya da eşi ne çok övülmeli ne de kötülemeli

anlatılmamalı bence ,sinir bozmaktan başka ne işe yarar ki? o isimleri bilsen o isimlerden nefret etceksin ,o kişileri görsen resimlerden o tiplerden nefret etceksin ,geçmiş kalsın geçmişte, merak etmek saçma bence. 4 senedir bi ilişki var bu sonbahar evleniyorum inşallah,hiç merak etmedim hiç de sormadım, gereksiz.

anlatılmalı tabiki ama herşeyin bir sınırı var bir önceki ilişkinin ne boyutta olduğunu neler beklenip neden ayrıldığının bizi nelerin üzdüğünü anlatmalıyız bence ki kötü niyetli bazı insanlar çıkıp sinirimizi bozmasın..hakkımızda olur olmaz konuşup sevdiğimizin kafasını karıştırmasın. . eski ilişkimizi anlatırken çok ayrıntıya girmek de yanlış olur tabi.. diye düşünüyorum.

bence anlatılmalı yoksa ileride karsına cıksa bilmem ne bişey olsa en azından eşim blio gerisi ilgilendirmez die içim rahat olur ki zaten eşin oldugna göre kabullenmiş olur çok şükü rbenim geçmişimde hiç ilişkim olmadı ve su anda sevdiğimle ilk kez bişeyler yasıyorum ve sözlüyüm ama iikide yasamamısım bosuna onunda benmde cnm sıkılcaktı onunkileride dinledim beni benden sonraki hayatın ilgilendirir ebnimle birlilkte olduktan sonraki ypatıkalrın önemli benm için gecmişin beni ilgilendirmez ne yasamıssan yasamıssı bitmiştir üstüne sünger cetkip o defterleri kapadıktan sonra benm sana diyecek sözüm olmaz dedim ve onun eski ilişkilerini dinledim ve herhangi bi sorun olmadı çünkü onu cok ii tanıorum zaten ailecek tanısıoz ondan sorun olmadı ama zaten oda gecmişindeki yaptıgı cocuklukları hatırladıkca iiki karsıma cıktın yoksa ben yine bööle devam eder giderdim beni adam eden sen oldun der her zaman haa sanmayınki cok bela pislik yaramaz serserinin teki aksıne cok ii biri sadece cok saf ii kalpli biri sevglim sadece lisedeki çocuklukları var işte ööle yaşasıgı bi ilişkid yok yani hepsi bu grupta gitaris oldugu için aa bak onunla cıktım gibi havalanmak için cıkılmıs birliktelik benmde olmadı zaten sadece gelen teklifler avrdı baan onları anlattıgımda onlarla görüsmememi sööledi o kdar zaten kim olduklarını bile hatılrlamıomki :))) birazda lisde feministilk vardı asırı dweerecede oda engelledi biriyle cıkmamaı :)))

geçmişinde ciddi birşey oLmadıkça anLatmanın da gereği yok...
yani sözLenip,nişanLanıp,ya da ewLenip ayrıLınmışsa bence anLatıLmaLı ama diğer normaL iLİşkiLErin hiç gereği yok..kime ne geçmişten..

gecmişimde de ne yaşadığım ve ne yaşadığını bilmeliyim ki arada prüz kalmasın,
ama sonradan bu konuları konuşmak insanı sinir ediyor.

bence anlatılmamalı.Eğer benim gibi kıskanan biryseniz hep aklınızda kalıyo sonra.Eski bi şarkı bile dinlese onunlamı dinliyodun diye patavatsızlık yapılabiliyo sonra.En iyisi hiç kurcalamamak ve kurcalatmamak.Zaten geçmişin çokte önemi yok önemli olan varolan sevgin biten değil sonuçta

Ne gerek varki eskiyi konuşmaya. O geçmişte kalmış, benim bugünümü etkiliycek bir durum değilse ( yada hala etkilendiğim bir durum ) ben hatta konuşulmasını çok gereksiz buluyorum. Çirkin geliyor bana. Bilmiyorum eşimle biz 4 sene içinde konuşmak değil birbirimize bu konularda en ufak bir ima bile etmedik Kişiden kişiye değişiyor bu durumlar galiba.

Kesinlikle o sormadan geçmişimi anlatmamın lüzumu yok zaten sorsada onu üzecek bi geçmişim yok..zemuszemus o da zaten çenesi düşük anlatırdı ilk tanıştımız sıralarda şimdi ağzına bile almıyo unutturdum galiba heralde sanırsam :uhm: hem onlara karşıda aşırı bi sevgisi olmadığından olsa gerek hepside kısa birliktelik..

zaman zaman anlatmalı, zaman zamanda anlatmamalı diye düşünmüşümdür.

ama ben anlatytım gizli saklı hiçbir şeyim olsun istemiyorum birbirimize şeffaf olalım herşeyimizi bilelim istedik ikimizde. ve hep iyi ki anlatmışım dedim.

ama bazıları için karşısında ki insanın görüşüne göre davranmalrını tavsiye ederm a.s

bence hiç gerek yok .adı üstünde geçmişte yaşananlar geçmşte kalsın.hayat felsefem gidene boşver,gelene hoşgel:lepi:

siz nekadar desenizde geçmişini bilmem gerek diye bana kalsa geçmişinizde olanlar bir gün mutlaka önünüze serilecektir....

hiç gerek duymuyorum..duymadımda...beni seviyormu seviyor...tercihini benden yanamı kullandı evet...aramızda şuanki yaşantımızda problem varmı yok...ee o zaman daha ne ..dert mi arar çiftler birbirinin geçmişi kurcalamakla....zaten siz seçiminiz doğru yaptığınıza inanıyorsanız olay bitmiştir...önceki yaşam sizi neden ilgilendirsin.ne gelirse insan başına meraktan gelir bana kalsa...

tabi ki,bence kesinlikle herseyi anlatmali

banim fikrim anlatılsada derinlere inilmeden yüzeysel anlatılmalı...özellikle bayanlar geçmişleri yoğun yaşanmış ise bizim türk erkeklerimiz bu durumu önce laf almak adına hoş görürler ama ya sonrası...derinden yaralanırlar....toplumumuzun getirdikleri bu...elimizde değil...yani erkekler daha geçmişlerle yaralanırlar....bayanlarsa daha hoşgörülü karşılayabilirler bu durumu.........yinede yüzeysel anlatılmalı karşılıklı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…