- Konu Sahibi beyaz toprak
-
Gecmisim benim özelimdir, hic kimseyi ama hic kimseyi ilgilendirmez.
Sevgilim/ esim her ne ise onun gecmiside beni ilgilendirmez.
Kimseninde birbirine sorma hakki yoktur. Bilmek isteyene ters cevap verilir, o kadar.
Ama baslanan bir iliskiden sonrasi önemlidir. Iste ondan sonra yapilan her adimda : VAY HALINE!!!lmaz: kaydirigubbakcemile :mymeka:
ya sürekli geçimişime sosyal arkdaşalrıma ve ondan önceki erkek arkdaşıma takık hep kavgaalrımız 7 yıl boyunca bunlar yüzünden çıktı şimdi ise sosyal bir arkdaşım yüzünden ki onunla aramda bişey geçmediği halde evine gidip gitmediğimi sordu bende amcasıgılde kalıyrdu ozamanalr dedim sonradan eve geçti dediğim için yalancı konumuna düşürdü ve evlenmekten vazgeçtim dedi çekti gitti şoktayım ne yapcağımı bilmryrm
ya senin normal erkek arkadaşlarının olması gayet normal.bunu 7 yıl boyunca sorun etmemişte,şimdimi çekip gitti.sen onu şüphelendirecek bişeymi yaptın.neden bunca yıl sonra böyle oldu,onca zaman tanıyamamışmı seni.belki sebep bu değildir,gidişinde başka bi sebep vardır.üzülme konuşmaya çalış ama evlilikte karşılıklı güven temeldir.böyle zaten olmazki canım..
iyide tatlım sinirleri bozuk olsa dahi böyle sebepsiz birşeyden tartışma çıakrıp gitmesi normal değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?