- Konu Sahibi beyaz toprak
-
Anlatılmamalı.
Olduki merak edilip soruldu ve cevap olrak çok özele girmeden bir şeyler söylenmeli.
Yoksa ilişkiniz bitebilir.
Sizde sorduğunuz soruyu keşke sormasaydım dersiniz.
veya ilişki devam eder ama aklınızda sürekli naptıkları vs olur bu da hiç hoş olmaz.
Çok merak ii değildir demiş atalarımız ataşarımızı dinlemek lazım:icecream:
hayır, asla, never, zinhaa.... sormamalı soruşturmamalı,araştırmamalı, geçmiş çünkü adı ustunde...
Bence anlatılmalı heleki evlilikle bu ilişki devam ettirilecekse mutlaka anlatılmalı.
Çiftler arasında gizlilik olursa güvende olmaz. Bunu başta anlatmanızı tavsiye ederim.
Daha sonraya bırakılmamalı o zaman hayal kırıklığı olabilir. Eşlerin birbirine güveni olması için şeffaf olunmalı.
Ben eşimle tanıştığımız ilk gün anlatmıştım görüştüğüm vs leri.
Eşimden de aynı şekilde anlatmasını istedim. Daha sonra çıkıp görüşmelerimiz başlamıştı.
Hiçbir zaman bu bizim için problem teşkil etmedi bir daha konusu dahi edilmedi.
Olmuş bitmiş ilişkileri takmaya gerek yok. Yaşanması da gereken şeyler bunlar eşimle ben böyle düşünüyoruz... opuyorumnanaktanzemuszemus
haklısın terlikcim
ama yine de çok derin bir şekilde anlatılmamalı bence
ne dersin ?
çok teferruata girmeden anlatılmalı tabii
İşte demek istediğimde buydu. Zaten sizi yaşanmışlıklarınızla kabul etmeyen bir insanla birlikteliğe de gerek yok...Anlatılmalı.. Her ne yaşandıysa anlatılmalı bence.. İleride karşıma çıkacak her şeye hazırlıklı olabileyim diye her şeyi öğrendim, ona da anlattım ben.. Böylece doğum gününde gelen eski sevgili mesajlarını sinirimiz bozulmadan karşıladık kaydirigubbakcemile3
İşte demek istediğimde buydu. Zaten sizi yaşanmışlıklarınızla kabul etmeyen bir insanla birlikteliğe de gerek yok...
Bu benim düşüncem.... GÜVEN çiftler arasında çok önemli... opuyorumnanaktan
Sizi geçmişinizle kabul etmeli ve sizi bu şekilde sevmeli...geçmişinizdeki yaşadıklarınızla...
kaydirigubbakcemile3
Kesinlikle özellikle bayanlar anlatmasın ben dürüstlük yapıp nişanlıma herşeyimi anlattım, flört ederken gayet olgun karşıladı dinledi normal dedi, ama gelgelelim evlilik arefesinde kıskançlık krizlerine girdi..
İşte demek istediğimde buydu. Zaten sizi yaşanmışlıklarınızla kabul etmeyen bir insanla birlikteliğe de gerek yok...
Bu benim düşüncem.... GÜVEN çiftler arasında çok önemli... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?