iftler gemite yaadklar ilikileri birbirlerine anlatmallarm ?

bence anlatılmamalı o konuyu bile açmam artık tövbeee aylarca burnumdan geldi bende onun ilişkisini merak etmiorum zaten aynı mahallede oturuolar bide herşei öğrenirsek o kızı yolarım ben dayanamam şakkıdı

ben de geçmişi didik didik edenlerdendim ve çok yıprattı bu beni benneyaptımki hem merak ediyor duyduktan sonra da üzülüyordum. o yuzden çok fazla didiklememek lazım ama çokta umursamaz olmamak gerek bence .yuzeysel bilmek yeterli diye düşünüyorum

Anlatılmamalı.
Olduki merak edilip soruldu ve cevap olrak çok özele girmeden bir şeyler söylenmeli.
Yoksa ilişkiniz bitebilir.
Sizde sorduğunuz soruyu keşke sormasaydım dersiniz.
veya ilişki devam eder ama aklınızda sürekli naptıkları vs olur bu da hiç hoş olmaz.
Çok merak ii değildir demiş atalarımız ataşarımızı dinlemek lazım:icecream:

imza denizkabuğu :lepi:

Bence anlatılmalı heleki evlilikle bu ilişki devam ettirilecekse mutlaka anlatılmalı.
Çiftler arasında gizlilik olursa güvende olmaz. Bunu başta anlatmanızı tavsiye ederim.
Daha sonraya bırakılmamalı o zaman hayal kırıklığı olabilir. Eşlerin birbirine güveni olması için şeffaf olunmalı.
Ben eşimle tanıştığımız ilk gün anlatmıştım görüştüğüm vs leri.
Eşimden de aynı şekilde anlatmasını istedim. Daha sonra çıkıp görüşmelerimiz başlamıştı.
Hiçbir zaman bu bizim için problem teşkil etmedi bir daha konusu dahi edilmedi.
Olmuş bitmiş ilişkileri takmaya gerek yok. Yaşanması da gereken şeyler bunlar eşimle ben böyle düşünüyoruz... opuyorumnanaktanzemuszemus

Son düzenleme:

haklısın terlikcim
ama yine de çok derin bir şekilde anlatılmamalı bence
ne dersin ?

Anlatılmalı.. Her ne yaşandıysa anlatılmalı bence.. ıleride karşıma çıkacak her şeye hazırlıklı olabileyim diye her şeyi öğrendim, ona da anlattım ben.. Böylece doğum gününde gelen eski sevgili mesajlarını sinirimiz bozulmadan karşıladık kaydirigubbakcemile3

İşte demek istediğimde buydu. Zaten sizi yaşanmışlıklarınızla kabul etmeyen bir insanla birlikteliğe de gerek yok...
Bu benim düşüncem.... GÜVEN çiftler arasında çok önemli... opuyorumnanaktan

İşte demek istediğimde buydu. Zaten sizi yaşanmışlıklarınızla kabul etmeyen bir insanla birlikteliğe de gerek yok...

Kesinlikle katılıyorum.. Güven çünkü çok zor kazanılan bir şey.. İlişkiye başladığınızda pat diye güvenemiyorsunuz karşınızdaki kişiye.. Her zaman şeffaf olunmasından yanayım ben a.s.

Sizi geçmişinizle kabul etmeli ve sizi bu şekilde sevmeli...geçmişinizdeki yaşadıklarınızla...
kaydirigubbakcemile3

yanlış yerden bakıyorsunuz olaya...kabul etmek dıye bır şey yok...saygı dıye bırşey var.yaşanmış bıtmış. gerıde kalmış şeylerı konuşmak zaman kaybıdır bıze göre. ne o sordu ne ben ona sordum, yolllarımız çakıştıgına göre geçmiş dıye bırşey yok artık. bunu konuşmak sevıyeyı duşurur. kaldı kı ben 100 kışıyle de cıksam kımseye kendımı begendırmek ıçın 1 kışı ıle cıktım demem. eşimde 100 kışıyle cıkmış ben bunla evlenmem demezdı zaten. bakış acılarımız farklı sızınle sanırım. sız olayı kandırmayın söyleyın dıye duşunuyorsunuz, ben ne gerek var uzulmeye bıtmış gıtmış dıye bakıyorum. anlaştık mı arkadaşım?

kesinlikle anlatılmalı ilişkiye güwen içerisinde dewam edilmeli geçmiş gelecek hatalarımızı sewdiğimize anlatmalıyız zaten bizi anlarsa doğru insandır ama geçmişi yüzümüze wuruyosa uzaklaşmalıyızz

Kesinlikle özellikle bayanlar anlatmasın ben dürüstlük yapıp nişanlıma herşeyimi anlattım, flört ederken gayet olgun karşıladı dinledi normal dedi, ama gelgelelim evlilik arefesinde kıskançlık krizlerine girdi..

Ayrıca erkekler bizim kadar derin değil hatta çok sığ düşünüyorlar, dürüstlük vs hak getire onlar neticede yaşanmışa bakar..

üstü kapalı az çok geçmiş bılınmelı ama detaylar asla dınlenmemelı anlatılmamalı,ınsan ıster ıstemez uzulur. ben de bunu söyluyorum. yani niyet eşimizi kandırmak falan degıl, gereksız detayların bızı yıpratabılecegıdır. kıskanmam dıyen ınsan kıskanır. tecrube ıle sabıttır, tad kaçar.

kesinlikle katılıyorum, ileride eşimin yaşantısında bilmediğim bir şeyle karşılaşırsam daha çok üzülürüm, en iyisi bilmek ve kabul etmek opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…