- Konu Sahibi beyaz toprak
-
yanlış yerden bakıyorsunuz olaya...kabul etmek dıye bır şey yok...saygı dıye bırşey var.yaşanmış bıtmış. gerıde kalmış şeylerı konuşmak zaman kaybıdır bıze göre. ne o sordu ne ben ona sordum, yolllarımız çakıştıgına göre geçmiş dıye bırşey yok artık. bunu konuşmak sevıyeyı duşurur. kaldı kı ben 100 kışıyle de cıksam kımseye kendımı begendırmek ıçın 1 kışı ıle cıktım demem. eşimde 100 kışıyle cıkmış ben bunla evlenmem demezdı zaten. bakış acılarımız farklı sızınle sanırım. sız olayı kandırmayın söyleyın dıye duşunuyorsunuz, ben ne gerek var uzulmeye bıtmış gıtmış dıye bakıyorum. anlaştık mı arkadaşım?
üstü kapalı az çok geçmiş bılınmelı ama detaylar asla dınlenmemelı anlatılmamalı,ınsan ıster ıstemez uzulur. ben de bunu söyluyorum. yani niyet eşimizi kandırmak falan degıl, gereksız detayların bızı yıpratabılecegıdır. kıskanmam dıyen ınsan kıskanır. tecrube ıle sabıttır, tad kaçar.
Buna birde şöyle bakın ; hadi biz çıktığımız flörtlerimizi anlattık eşlerimize , sevdiklerimize...
Peki birde öyle erkekler varki, daha ziyade filmlerde gördüğüm ...
Kadını her haliyle kabul eden , hayat kadını olduğunu bilip onu o haliyle kabul edip onunla evlenen..
kaydirigubbakcemile3
Gecmisim benim özelimdir, hic kimseyi ama hic kimseyi ilgilendirmez.
Sevgilim/ esim her ne ise onun gecmiside beni ilgilendirmez.
Kimseninde birbirine sorma hakki yoktur. Bilmek isteyene ters cevap verilir, o kadar.
Ama baslanan bir iliskiden sonrasi önemlidir. Iste ondan sonra yapilan her adimda : VAY HALINE!!!lmaz: kaydirigubbakcemile :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?