iftler gemite yaadklar ilikileri birbirlerine anlatmallarm ?

bence kişisine göre değişir ben mesela bu konuda meraklıyımdır öğrenmek bilmek isterim biz de birbirimize anlattık üstü kapalı ama ben hala meraklıyım arada aklıma gelir nrden konu açsamda sorsam derim sorduğum zamanda aklıma takar düşünüp dururum şimdi hiç görüyor mu cok mu sevmişti oydu buydu diye bir arkadaşın da söyledği gibi kıskanç olan insanlara anlatılmaması gerekir bence:umursamaz:

Kızlar şimdi ne desem yalan olurkafamçokkarıştısöylesen bi turlu söylemesen iki türlü...bence yeri gelince yüzeysel bişekilde azcık anlatılmalı anlatmasan sonra ilerde bişi olduunda siz suclu olursunuz demedi demeyin çok detay da ilişkiniz acısından hiç de sağlıklı olmaz diye düşünüyorum hersey kararınca olmalızemuszemus

Ben burada fikrimi söylüyorum sizinle anlaşmak yada anlaşmamak diye bir durum yok. Yorum var sadece... Üstü kapalıda olsa bazı şeyler anlatılmalı ister 100 kişi ile istersede 1000 kişiyle olsun... Öncelikle insanın kendisidir önemli olan sizin kendi geçmişiniz hakkında içiniz rahatsa zaten rahatlıkla anlatabilirsiniz... Anlaştıkmıya istinaden yazmak istedim... Bu konu sizinle benim fikrimden ibaret değil... herkese açık bir platform... byeee....

Bakın sizde vurgulamışsınız ''üstü kapalı geçmiş az çok bilinmeli ''' ......

Geçmiş geçmişte kalir.Yasanmis ve bitmiş. Simdi onunla berabersem gerisi onemli degildir.Anlatmaya gerek duymuyorum.Ama eger birsey olurda aciklamam gerekirse gerekli gordugum seyleri soylerim sadece detayina girmem.Benden oncede onun bir hayati vardi benimde.Şimdiye ve gelecege bakmak gerekir bence..

Buna birde şöyle bakın ; hadi biz çıktığımız flörtlerimizi anlattık eşlerimize , sevdiklerimize...
Peki birde öyle erkekler varki, daha ziyade filmlerde gördüğüm ...
Kadını her haliyle kabul eden , hayat kadını olduğunu bilip onu o haliyle kabul edip onunla evlenen..
kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ben zaten ustu kapalı bılınmelı ye karşı degılım. aslında bu olayı sadece kadınlar tarafından duşundum. bız kadınların genelde cok yaşanmışlıkları yoktur. zinhar asla bılınmemelı dedıgım nokta aslında erkeklerın geçmışlerı ıle ılgılıdır. ben etrafımda geçmişini ballandıra abarta anlatan erkeklerden nefret ederım. ve yıne etrafımda o kadar çok eşinin geçmişini sorgulayıp sonra krizlere gıren arkadaşlar gördum ki. bu nedenle asla bılınmemelı dedım. bunlar komık şeyler bana göre. çok gerıde bıraktıgım duygular.

ınsanlar başta bır çok nedenden evlenebılır ama evli kalabılmesı için ne geçmişi, ne sevgılılerı, ne kaç kişi ile yattıgı kalktıgı önemlidir, tek önemli neden kalır geriye o da fikir uyumudur. fikirleri uyuşan insanlar boşanmazlar. öyle bir hayat kadınıdır ki, bir çok dedıkodu yapan, ucuz kavgalar çıkaran, saygısız, sevgisiz bir ev kızından daha olgun daha saygılıdır. hayat kadınını kabul eden tanıdıgım hiç olmadı ama olsaydı yargılamazdım. ama bakire olmayan bır çok arkadaşım gizlemeden evlendıler, mutlular ne olacak ki. yatmakla ,kalkmakla evlılıkte mutlu olmanın bir alakası oldugunu duşunmuyorum.

bence kesınlıkle anlatılmamalı.... yasamın her donemınde yuzune vurulabılır laf sokusturulabılır ve bu da huzurunuzun kacmasına sebep olur ben anlatılmasına kendı adıma karsıyımyasakkelime

anlatılmamalı bence hiç gerek yok erkekler çok takıntılı oluyor sorularına bir kere cevap verdin mi o sorular bayıltana kadar bitmiyor kafamçokkarıştı

anlattı. çünkü onun hakkında herşeyi bilmek en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum bende ona anlattım.. ama tabi azcık eski sevgililerini anlatırken filan kafayı yeme noktasına geldim:)

Bence gerçekten gerek yok buna. çünkü o anda sorun olmaz gibi gelen bazı şeyler zaman içinde sorun olabilir yada başı kakınç olabiliyor."sen şunla şunu yaşadıydın" gibi bu sebeple karşısnadaki ısrarla sormuyorsa hiç gerek yok

Bence anlatılmamalı çünkü zamanla anlatılan insanla sorun yaşanabiliyor, ben o hatayı yapmıştım ve eşim ilk evlendiğim zamanlarda bir şarkı dinlesem, biraz dalsam onumu düşünüyorsun derdi ama çok şükür geçti o günler .

eğerki çiftler bunu merak ediosa tabiki anlatılmalı, saklama gibi bi durum olmamalı kesinlikle.. ama durupdururkende anlatmanın mantığı yok karşındaki sormuo etmio ozaman pek gerek yok bence.
tabi bide anlatılması gerekli olan şeyler olabilio bazen insanların geçmişlerinde yaşadıkları şeyler ilişkilerinin gidişine yön werecek tarzda oluo bu durumlar anlatılmalı bence şeffaf olunmalı...vereliniortak

ısteniyorsa anlatılır ama durduk yere anlatmaya gerek yok bence de. Ona harcanacak zaman daha sevimli şekillerde harcanabilir =P

Son düzenleme:
bence çok ayrıntıya girilmeden bilinmesi gerektiği kadarıyla(!) anlatılabilir ki karşı taraf da bilmek istiyosa tabee mesela benim nişanlım ilk tanıştımız zmanlarda bile hiç soru sormamıştır ki bazı şeyleri ben bazen açsamda kapamıştır konuyu sonuçta ilk olmadığını biliyor daha önce bitmiş ilişkilerin olduğunu çünkü ilk zamanlar arkadaştık ama hiç bi zaman deşmemiştir ( ilkim olsun isterdim ama kader böleymiş )bende çok bilmek istemem hiç gelemem bazen çok merak iyi değilidir:) geçmiş geçmiştir biz o an a bakarız aşkımla

durup dururken anlatılması çok anlamsız.yani kimse kimseninm geçmişini sorgulayamaz özellikle duygusal ilişkilerde an'a bakmak gerekiyor.
benim sevgilim bilmiyor mu? biliyor efendim en ince ayrıntısına kadar hemde.ama sevgili olmadan önce en yakın arkadaşımdı o benim oradan biliyor.bende onunkileri biliyorum. şu an birbirimize geçmişle ilgili sorular sormuyoruz.huzur olması için bu gerekli.

Gecmisim benim özelimdir, hic kimseyi ama hic kimseyi ilgilendirmez.
Sevgilim/ esim her ne ise onun gecmiside beni ilgilendirmez.
Kimseninde birbirine sorma hakki yoktur. Bilmek isteyene ters cevap verilir, o kadar.
Ama baslanan bir iliskiden sonrasi önemlidir. Iste ondan sonra yapilan her adimda : VAY HALINE!!! lmaz: kaydirigubbakcemile :mymeka:

bence karı kocanın birbirine herşeyi sormaya hakkı vardır. vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…