İğne Fobisi

Ben dişçiye o kadar çok gittim ki artık bağışıklık kazandım, orada pek etkilenmiyorum. :) Ama diğer iğne konusunda kendime ne desem de engelleyemedim bu durumu.

Ben dişçiye o kadar çok gittim ki artık bağışıklık kazandım, orada pek etkilenmiyorum. :) Ama diğer iğne konusunda kendime ne desem de engelleyemedim bu durumu.
ben de çok fazla gittim dişçiye bütün azı dişlerim dolgu diyebilirim ama çok kasınca çok strese girince oluyor bunu farkettim çünkü bir kere de sınav öncesi bayılmıştım neyse ki artık önüne geçebiliyorum.
alanlar diğer isteyenlere de versin her 10 dk bir ancak mesaj atılabildiğinden herkese göndermem zor oluyor. bu arada avatarındaki kedi çok şirin.

teşekkür ederim :) şu an çıkmam lazım ama isteyenler özel mesajla msn adreslerini yazarlarsa mail olarak da atabilirim.

ben de çok fazla gittim dişçiye bütün azı dişlerim dolgu diyebilirim ama çok kasınca çok strese girince oluyor bunu farkettim çünkü bir kere de sınav öncesi bayılmıştım neyse ki artık önüne geçebiliyorum.
alanlar diğer isteyenlere de versin her 10 dk bir ancak mesaj atılabildiğinden herkese göndermem zor oluyor. bu arada avatarındaki kedi çok şirin.

teşekkür ederim :) şu an çıkmam lazım ama isteyenler özel mesajla msn adreslerini yazarlarsa mail olarak atabilirim.

bende küçükken korkardım hep sonra çok ağır soğukalgınlığı geçirmiştim.

sürekli iğne vuruldum.
öyleöyle geçti sonra korkum. vurula vurula
ben birde iğnesiz iğleşemiyorum

merak etme yeneceğinden eminim.allah kolaylık versin

Son düzenleme:
guvercinkumru burdan bi kez daha teşekkür etmek istedim

Ben kasmamaya çalışıyorum kendimi hep rahatlatmaya çalışıyorum iğne olurken ama faydasını göremedim.
Benim kendi dişlerim de hastalıklı olduğu için yarısından fazlası takma. Kendi azı dişim bile kalmadı yani açıkta. :)

Teşekkür ederim, inşallah. Geçmiş olsun sana da :)

Gittiğin yerde pamuğa alkol döktür onu kokla bayılmıyorsun :)

İlk kez bu yöntemle ayık şekilde eve döndüm

Kan görünce ya da ameliyat görüntüleri izleyince de kötü oluyor musun? Bence bunları bir dene, sonra ona göre hazır vaktin varken farklı bir bölüme de yönelebilirsin. İlla tıp okumak zorunda değilsin ki...

Hayır izleyince kötü olmuyorum. Sorunum kanla değil zaten, iğneyle. Ben okuduğum okulu tıp için bıraktım ve tıpı kazandım. Büyük bir aşkım var yani bundan iğneden korkuyorum diye vazgeçemem. :) Diğer bölümüm de biyolojiyle alakalıydı. Fare, kurbağa falan da kesmiştik. Fenalaşma gibi bir durumum olmamıştı.
Teşekkürler.

kendine vurulunca fenalaşıyorsan bir sorun olacağını sanmam.belkide iğne vurma becerin geliştikçe fobinde kaybolur

2011 de kazandım. Bir dönem hazırlık okudum. Eylül'de başlayacak okul.

2011-2012 Eğitim-öğretim yılı henüz bitmediği için bu yıl diye bahsetmiştim.
Hazırlık olduğunu düşünerek :)
İğneden korkma son zamanlarda o kadar iğne yedim ki belki 30 olmuştur. Alışıyorsun otomatikman
Hatta bağımlılık yapıyor . Hastanede yatarken az bir yerim ağrısa nöbetçi doktoru çağırıp ağrı kesici vurdurup duruyordum
Vurulan alışıyorsa, vurana vız demez bence
Okulunda başarılar...

Ben de böyle rahat olmak istiyorum bu konuda, olur inşallah :):) Teşekkürler destek için. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…