Bendede iğne hobisi varTıp okuyan biri bunu bir an önce atlatmalı bence :) İnşallah atlatabilirsiniz.. Siz iğne vurulunca acısından mı bayılıyorsunuz yoksa daha vurulmadan korkusundan mı ?
eft ile kurtulabilirsin. kendi kendine de uygulayabilirsin bunu. duygusal arınma teknikleri diye türkçeye çevirebilirim eft i.
pdf şeklinde benden alabilirsin. eğer sitede kitap paylaşımı serbestse direk siteye ekleyeyim isteyen indirsin
bunu atlatman gerek, çünkü doktor olacaksın ve sen bu sağlık sektöründe oldukça iğnede vuracaksın....alışırsın,alışmak zorundasın
Sağ olun :) Vurulmadan önce korkuyorum ama iğnenin vurulduğunu hissettiğimde bayılıyorum. Acı da değil aslında. Damarımda iğne olduğunu bilmenin verdiği his yüzünden :)
Bende fobi değil de korkusu vardı. Annem hastanede çalışıyor yanına gide gele duyarsızlaştım iyice.
İstersen çevrendeki bir hastanenin kan alma bölümüne git, hemşirelerden rica et. Bir kaç gün izle onları ve hastaları.
İster istemez duyarsızlaşıyorsun. Sana yapılırken de sorun olmuyor.
Sizi bayıltacak kadar bir acı olmadığını biliyorsunuz. :) Kafanızda bunu bitirin sonra uygulamaya geçin derim
eft ile kurtulabilirsin. kendi kendine de uygulayabilirsin bunu. duygusal arınma teknikleri diye türkçeye çevirebilirim eft i.
pdf şeklinde benden alabilirsin. eğer sitede kitap paylaşımı serbestse direk siteye ekleyeyim isteyen indirsin
bir an önce kurtulman gerek bu fobiden ...ilerde doktor olacaksın bırak iğneyi cerrah olursan neler neler yapacaksınkov fobilerini
bende aşırı derecede korkardım.
kan aldırmak, kalçadan iğne yemek tam bir kabustu. bembeyaz olurdum.
tüp bebek tedavisi sırasında sayamadığım kadar kan verdim, göbekten, kalçadan dünyanın iğnesini oldum. kalçalarım algidanın ineği gibiydi. üstelik iğneler yağlı ve yeşil uçla vuruluyordu. daha anlatmayayım, fena oldum.
Artık Allah ne verdiyse...
şimdi korkmuyorum. alıştım. ama doktora gidince iğne son tercihim...
buraya eklenti olarak eklemek istedim sadece resim dosyaları eklenebiliyormuş. mecburen upload sitesine ekledim onu özel mesajla göndereyim bari isteyenlere.
buraya eklenti olarak eklemek istedim sadece resim dosyaları eklenebiliyormuş. mecburen upload sitesine ekledim onu özel mesajla göndereyim bari isteyenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?