• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iğne ve zayıflama günlüğü

sevvalcoskn23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Hanımlar Merhaba,

ben 25 yaşında 109 kgyim. mounjaro kullanmaya basladım. 2.dozumu 3 gün önce vurdum. Ama bu 10 günde giden 1kg bile yok. ben nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum. Çok az yediğim için mi kilo veremiyorum bilemiyorum ki. Lütfen siz kullanıp kilo verdiyseniz bana yardımcı olun. Kafayı yemek üzereyim.

Hanımlar Merhaba,

ben 25 yaşında 109 kgyim. mounjaro kullanmaya basladım. 2.dozumu 3 gün önce vurdum. Ama bu 10 günde giden 1kg bile yok. ben nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum. Çok az yediğim için mi kilo veremiyorum bilemiyorum ki. Lütfen siz kullanıp kilo verdiyseniz bana yardımcı olun. Kafayı yemek üzereyim.
Doktor kontrolunde mi basladin? Bir de vucut stres altindayken de kilo veremiyor. Surekli bunu dusunuyorsan da tutuyor olabilir.

evet doktor kontrolunde basladım. evet ya hep bunu düşünüyorum ama insan 500gram bile veremez mi ya

evet doktor kontrolunde basladım. evet ya hep bunu düşünüyorum ama insan 500gram bile veremez mi ya
Doktorunla da bir konus bakalim ne diyecek. Fizyolojik bir sey degilse sebep cok da dusunme akisina birak.. yeme icmeni duzenle gerisi gelecektir.

Bende 2 döz 2.5 vuruldum hiç iştah kesilmesi yaşamıyorum neredeyse. Totalde 1 kilo anca verdim ama iştahım yerinde acayip tatlı istiyor canım. Ve de rahat yiyorum.

Bende 2 döz 2.5 vuruldum hiç iştah kesilmesi yaşamıyorum neredeyse. Totalde 1 kilo anca verdim ama iştahım yerinde acayip tatlı istiyor canım. Ve de rahat yiyorum.
Bende hiç öyle olmadı. Hele iğnenin ilk günleri yemek yemek resmen zulüm oluyo bana.

herkese merhaba 87 kilo ile nisan da başladım m ile başlayana başlangıç 2,5 mg bir ayın sonunda 4,20 kg verdim. Doktora gittim tahlillerim güzeldi hatta bana direk 10 mg geç dedi keşke geçseydim
5 mg geçtim 3.dozumu vurdum şuana kadar giden kilo 1,50 kilo o kadar yavaş ki verimim ve buna şükür diyorum hiç bir yan etki yapmadı bulantı kusma yiyememe gibi sadece spor yapmıyorum bu cuma 10 mg alıp son kez daha denicem

1.ayım bitti. Giden 1 kg bile gitmedi. haftasının 3 günü spor yapıyorum nabzım 145'in altına düşmüyor. ekmek bile adam akıllı yemiyorum. buna rağmen hiç gitmedi ben anlamadım bunun sebebini neyi yanlış yapıyorum onu da bilmiyorum ki. moralimi bozmamaya çalışıyorum ama olmuyor.

Yeme günlüğü tutun fazla kalorili besleniyor olabilirsiniz. Doktora danışın doz yeterli gelmemiş olabilir belki 5 mg asıl etkiyi verir

Back
X