Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dogumdan önce bronşit olmuştum o yüzden anestezi Dr genel anestezi olmaz dedi belden aşağı uyusturuldu igneyi hissetmedim bileHanımlar iyi geceler doğumuma 3 aydan az kaldi ama ben belden mi yoksa genel anestezi mi olsam karar veremedim igneden korkuyorum deneyimlerinizi yazip öneride bulunur musunuz
Bence genel anestezi ol bende öyle oldumHanımlar iyi geceler doğumuma 3 aydan az kaldi ama ben belden mi yoksa genel anestezi mi olsam karar veremedim igneden korkuyorum deneyimlerinizi yazip öneride bulunur musunuz
Banlanmisim cevap yazamadim yorumlariniz ici cok tesekkurler.. epidural nasil oluyorki cnm bahseder misinBen iğne kan fobisi olan biriyim.
Doğum korkumda en üst seviyedeydi.
Doktoruma çok güvenmem beni çok rahatlattı.
Epidural anastezi oldum.(spinal anestezi ile çok farklı)
Ve 10tane aynı yöntemle dopurabilirim.
Tabiki her doğum şekli herkese aynı olmayabilir.
Ama dayanılmaz şeyler değil kesinlikle bunu söyleyebilirim
Igne kalin bir ignemi yani girerken hissettiren cinsten miBenim dogumdan önce bronşit olmuştum o yüzden anestezi Dr genel anestezi olmaz dedi belden aşağı uyusturuldu igneyi hissetmedim bile
Yanlız bacakları hissetmeyince çok korktum daha sonra sakinleştim başimda bi Dr daha vardı sürekli konuştu benimle iyi yanı bebeğini ilk sen görüyorsun aglamasını duyuyorsun çok güzel bir duygu
Saglıklı dogumlar diliyorum şimdiden
Kalın değil canım kan alınırken nasıl ilk damara girdiğinde hissediyorsun aynı onun gibiIgne kalin bir ignemi yani girerken hissettiren cinsten mi
Oyy iste kan da aldiramiomkiKalın değil canım kan alınırken nasıl ilk damara girdiğinde hissediyorsun aynı onun gibi
Acikligi varken neden sezeryan olmuşki yazik olmuşcanım öncelikle hayırlı olsun. belden uyusturarak oldu arkadaşımın doğumu, 4 cm açıklıgı varken yapmışlar. neredeyse hiç ağrı hissetmemiş. ben de çok kararsızım ama sanırım belden uyuşturarak olucam :)
En güzel cevapBayil komple gitsinigneden korkuyosan orda yapilanlari gormen panik olmana neden olabilir
Yok yaa tabi biraz agrin oluyo olsun o kadar daEn güzel cevapbayiliyim gitsin diyorm bende bazen vallahi de uyaninca feci oluyor biri damdan atmis da karnina bicaklar saplaniyor gbi gbi
Epidural ile spinal farklı ama sizindi epidural miydiepidural gerçekten çok kolay hemşire koluma damar yolu açarken bile çok daha fazla hissettim. anlamıyorsunuz zaten. masaya oturuyorsunuz. sırtınızı kambur yapın diyor doktor. sonra bir sinek ısırığı o kadar yatıyorsunuz. sonra bebeğiniz 10 dk içinde doğuyor. ilk siz görüyorsunuz. bebeği size gösterirken çok çoktan ameliyat yerini kapamaya başlıyorlar ayaklarınız uyuşuk olduğu için ilk ağrılı saatler rahat geçiyor. yavaşta ayaklarınız açılırken hemşire size ağrı kesici yapıyor. çok rahatsınız oh. zaten çok heyecanlı olduğunuz için iğne falan düşünülmüyor.