- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
Sen pozitif ol, sonuç pozitif olsun. Bu konulara çok takıla hakkımızda hayırlısı olur insallah .Doktor bugun basla dedi ama gec kaldık bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen pozitif ol, sonuç pozitif olsun. Bu konulara çok takıla hakkımızda hayırlısı olur insallah .Doktor bugun basla dedi ama gec kaldık bence
Ultrasonda 5 gorunuyıdu değil mi.inşaallah hepsi döllenirKuzum maalesef bilmiyorum.
Bu gün benden 4 yumurta toplandı ama hemşire küçükler vs dedi. Yarın sabah durum hakkında bilgi verecekler. Haber veririm
Önce 3 sonra 5 sonra 4 dediler.Ultrasonda 5 gorunuyıdu değil mi.inşaallah hepsi döllenir
Yarın tekrar gitcem muhtemelen pazar a denk gelcek opuÖnce 3 sonra 5 sonra 4 dediler.
Amin canım sen ne zaman kontrole Gİdeceksin
İzmir ben. Amh 0,93 4 yumurta toplandı bu günBende yarın başlıcam bakalım. Adetimin 3. Günu olacak yarın. Amh 0.56. Folikül var mı
Dun 10.5 olan yumurta 15.3 olmus digeride 17.4 mm.1 gun daha iğne sonra toplama dedi ta bakalım artık.hiçççç endişelenme hersey cokkk guzel olacakkkk inşaallah
Çok sevindim senin adına :) bak endişelenme demiştim sanaDun 10.5 olan yumurta 15.3 olmus digeride 17.4 mm.1 gun daha iğne sonra toplama dedi ta bakalım artık.hiçççç endişelenme hersey cokkk guzel olacakkkk inşaallah![]()
Bugun mutluyum gercekten Allahım umutsuz bırakmasın hiçbirimizi.sen de endişelenme 1 tane mi transfer olacak 2 miÇok sevindim senin adına :) bak endişelenme demiştim sana
Hiç bilmiyorum. Ellerinde ne var onu da bilmiyorum. Yaşım müsait 2 tane istiyorum ama embriyo yoksa yapacak bişi yok :/Bugun mutluyum gercekten Allahım umutsuz bırakmasın hiçbirimizi.sen de endişelenme 1 tane mi transfer olacak 2 mi
Haberdar et mutlaka..tutunacak inşaallahHiç bilmiyorum. Ellerinde ne var onu da bilmiyorum. Yaşım müsait 2 tane istiyorum ama embriyo yoksa yapacak bişi yok :/
Merak etme kesinlikle haber veririm.Haberdar et mutlaka..tutunacak inşaallah