İğnelere başladım..bismillah

Bugun e2 472.lh 7.68...17 mm ve 10.5 mm folikul.bilginiz var mı en küçük ve en büyük kaç mm iken saglıklı dölleniyo

Kuzum maalesef bilmiyorum.
Bu gün benden 4 yumurta toplandı ama hemşire küçükler vs dedi. Yarın sabah durum hakkında bilgi verecekler. Haber veririm

Bende yarın başlıcam bakalım. Adetimin 3. Günu olacak yarın. Amh 0.56. Folikül var mı

C crosword günaydın. Son durum nedir?
Benim döllenme olmuş ama kalite ve adet hakkında bilgi vermediler. Yarın transfere çağırdılar. 2. Gün çok erken. Endişeleniyorum

Benim döllenme olmuş ama kalite ve adet hakkında bilgi vermediler. Yarın transfere çağırdılar. 2. Gün çok erken. Endişeleniyorum
Hayırlı olsun canım. Benide daha aramadilar sakin ol nasipten öte gidilmez dua et herşey güzel.olcak evrene pozitif enerji gonder

Dun 10.5 olan yumurta 15.3 olmus digeride 17.4 mm.1 gun daha iğne sonra toplama dedi ta bakalım artık.hiçççç endişelenme hersey cokkk guzel olacakkkk inşaallah 🤗🤗🤗

Bugun mutluyum gercekten Allahım umutsuz bırakmasın hiçbirimizi.sen de endişelenme 1 tane mi transfer olacak 2 mi
Hiç bilmiyorum. Ellerinde ne var onu da bilmiyorum. Yaşım müsait 2 tane istiyorum ama embriyo yoksa yapacak bişi yok :/

Back
X