Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm istersen bi dr.unla konus senin gibi yumisi bos cikanlara yavaş yavaş klomenle buyutup 2 3 yumurta yapiolar ama dolu cikio.bir de bunu deneyebilirsin gecmis olun.
çok geçmiş olsun canım yaaEvet arkadaslar bos yumurtalarlada is bitmediii hataneye yatiridim.sivi toplamissss canim cok yaniyorrrr.
Slm kizlarr degerlerin iyi olmasina ragmen 25 ustunde yumurta yineee bosss ciktii morelim cok bozukkk((
Bende hipoyum.. tedaviye yeni başladım..böyle olmasına üzüldüm![]()
Merhaba tedavin hayirli olsun canim.nerede basladin?ilk tedavimi?hangi ilaclari kullaniyorsun?
ilk tüpbebek denemem.. smyrna art ta başladım.. menopur kullandım ilk 3 gün 4 toz 2 su 5 gündürde 5 toz 3 su kullanıyorum.. baya yüksek doz.. ama yumurtalarım gelişti.. sayısı az ama olsun.. çarşambaya kontrolüm var. inşallah güzel sonuçlar alırım
Allahım hepimize nasip etsin inşallah![]()
inşallah guzel sonuclar alırsın canım.hipoda yuksek doz kullanılıyor ben 300 doz kullandım.kaç yumurtan var
ilk kontrolümde 5-6 tane gördüler.. bugünkü kontrolümde 4-5 tane büyüyen var.. ama 13 14 15 15,5 mm olmuşlar.. yarın tekrar kontrolüm var.. 3 ocak adetimin ilk günüydü.. adetin 13. günüydü bugün. biraz streste yaptım üzüldüm yeterince büyümemiş diye.. inşallah yarına istenilen büyüklükte olurlar :18::18:
yumurta sayım şu aşamada beni çok endişelendirmedi. büyümesi daha önemli.. yani bana öyle geliyor..
Allahım hepimize yardım etsin inşallah.. işimizi kolaylaştırsın![]()
adetın 13 gunu olusu onemlı deıl kı benım 17 18 gunlere kadar uzadıgı oldu.ıstenılen buyukluge ulaşırlar ınsallah. benım 7 yasında 1 tane oglum var.2, tup denememde oldu.1.de kımyasal gebelık olmustu.adet olmak ıcın ne kullanıyordun?
canım çok şükür opum iyi geçti.. şimdi heyecanla haber bekliyoruz yumurtalarla ilgili..
regl düzenleyici olarak cyclo progynova kullanıyordum..
çatlatma iğnesi Choriomon 5000 IU / HCG (Human Chorionic Gonadotrophin) kullandım..