• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğrenç bir konu

Klasik seviyorsun biliyorum ben mesajlarından :)
Zevk meselesi ya, dalga geçecek bir şey yok da klasik takımların kombini zordur. Dengeyi tutturmak önemli. Denge ve uyum olmayınca ortam boğulur.
Altın sarısı pedallı vardır kesin. Metallerin her rengini görüyorum. Allah gönlüne göre versin :KK48:
Hemdeeee ne zoooor halının rengiyle perdenin rengiyle ve avizenin rengiyle hatta hali deseni ve perde deseniyle ne uğraştım nee . :deli:
Heheheheh bende hep pembe goruyorum heryerde heryer pembe internetre gorduklerimi bir de magazada görüyorum a bunu internette gormustum diyorum n11 de vardir heralde:deli:

Eğer ki klozet kullanıyorsanız, klozete değil de alaturka tuvalete mi alışkın? Acaba peçeteye mi yapıyor diye düşündüm ama neden çöpe atsın!? Anlamadım, size sabır diliyorum. :KK43:

Ya o bebek bezi atanlari anlamam mumkun degil , hayatimda bir kere annemlerin evine arkadasimi davet ettim , bir daha da tovbe dedik , bebeginin bezini klozete atmis klozet bir tasti evi bok goturdu
Allahtan yazlikti da fosur fosur yikadi annem evi ama aradan 20 sene gecti hala soyler bana , bende utancimdan yerin dibine girerim
Bu arada bunu yapan arkadasimda doktordu , yani cahil diil guya ama klozete bebek bezi atiyor
Yine sinirlendim gece gece

Bebek bezi mi?? Klozete miii?
Cahillik mi bu nedir ya? Eriyen bişey olduğunu mu düşünüyorlar Allah allah ya ben de işterindeki tuvalette pedleri lütfen çöp kutusuna atın yazmışlar diye dalga geçmiştim. Ki bahsettiğim yer bir üniversitenin personel lavabosu! Eğitim seviyesinden bağımsız olarak atıyorlar demek !

Merhaba arkadaşlar konu rahatsız edici olabilir ama birilerine anlatmam lazım çatlıcam.

Kaynım birkaç ayda bir 2 günlüğüne kalmaya geliyor. Gittikten sonra banyoyu temizlemeye girdim iğrenç bir koku. Çöpü boşaltırken farkettim ki (burda ayrıntıya giricem kusura bakmayın) peçeteye sürülmüş dışkı. Böyle silme gibi değil bildiğiniz baya baya yoğun dışkılı birsürü peçete:olamaz:
Neyse yine kalmaya geldi ve yine aynısı...
Banyo leş gibi kokuyor
Ne amaçla yapıyor, yapıyor neden tuvalete atmıyor bilmiyorum...

Yahu sen 28 yaşında, meslek sahibi, kaç ülke görmüş adamsın. Hiç düşünmez misin benim burayı temizlediğimi ve görebilme ihtimalimi. Allah kahretsin
Tahret musluğu olmayan ülkelerde çok bulunduysa demek ki:sopa::KK53: evlat olsa sevilmez.
17 aylık oğlum bezi kirlenince iyyyyyy diyor ki ben hiç tiksinc birşey gibi yaklasmadim ona bez degisirken

Dışkısında boncuk mu arıyor nedir!
Tövbe estafurullah, ne böyle bir duydum ne gördümz.
Herhalde türünün tek örneğidir, vedalaşma seromonisi düzenliyor herhalde!
Çöpü kaldırın fikrine katılıyorum, mecbur atar klozete.

Bencede esinle konus kardesiyle konussun oglum ne bu boyle senden sonra wcye giremiyorum diye
Yazarkende aklima geldi acaba esinle kardesin ayni evde yasadiklari dinumdede kardesi bu sekilde mi yapiyorduki esin rahatsiz olup konusmadigina gore bilemedim simdi

Ya o bebek bezi atanlari anlamam mumkun degil , hayatimda bir kere annemlerin evine arkadasimi davet ettim , bir daha da tovbe dedik , bebeginin bezini klozete atmis klozet bir tasti evi bok goturdu
Allahtan yazlikti da fosur fosur yikadi annem evi ama aradan 20 sene gecti hala soyler bana , bende utancimdan yerin dibine girerim
Bu arada bunu yapan arkadasimda doktordu , yani cahil diil guya ama klozete bebek bezi atiyor
Yine sinirlendim gece gece
:oha::oha:

Essek kadar adam biliyordur banyoyu sizin temizlediginizi kaç ulke gezse ne olcak tuvalet temizligini taharet muslugunu bilmedikten sonra.Onun gelecegi gun copu kaldirin.Zaten peceteden cok pisligi varmis tikanmaz tuvalet.En iyisi siz peçete koymayin

tum igrenclikten bağımsız olarak bi sorum var

acaba sizofren, psikolojik sorunlu falan mi

belki ajanlar kanalizasyonda onun diskisiyla dnasina ulascak onu ele gecirmeye calisiyolar falan olabilir mi:deli:

düşünüyorum aklıma hic mantikli bisey gelmiyo kac yasinda meslek sahibi yurtdışına vs de gitmis...

ya da kiskancliktan pislik yapacak yer bulamadi bilemedim:oha:

kardesi gidince esiniz girsin temizlesin ve kardesiyle konussun

Biz ofise taşınalı 1 ay olmuştu. Her yer yeni yapılmış. Duvarlar, parkeler, tuvalet vs.

Bir sabah bir geliyorum her yer bklu su. Dışarısı cehennem sıcağı, gideri açacak makineyi bekliyoruz, adamlar "sıraya koyduk size sıra ne zaman gelir bilmiyoruz" diyor, ofise kokudan girilmiyor, ben güneşin altında ağlıyorum ve üst komşu "yavv biz çocuğun bezlerini atıyoruz. Diğer komşular beni suçluyor ama bezden tıkanmaz bence. Siz tuvalet kağıdı atmayın sakın" diyor.
Ben o gün hayatı sorgulamıştım resmen. "Bir insan tuvalete bebek bezi atınca tıkanacağını nasıl düşünmez, sifonu çekince aşağıda devasa bir çöplüğe mi dökülüyor sanıyor, boru denen şeyden haberi yok mu" diye diye kafayı yedim.
O gün o adamı parçalamadıysam daha da kimseyi parçalamam herhalde.

Hadi bu adam cahildi de doktor olmuş insan bunu nasıl yapabiliyor ya? Bu insanlar bu zekayla nasıl hayatta kalıyor aklım almıyor.

Eski çalıştığım yerde apartman kapısına "tuvalete kadın çorabı, havalandırma boşluğuna ped atmaktan vazgeçin artık, biz gideri açtırırken utanıyoruz siz utanmıyorsunuz" yazısı asılmıştı. İşte o kadın çorabı benim için hâlâ bir sır. Garip insanlar her yerde. :olamaz:
Ahhaaa corap ne yahu
Keske her insanin zeka seviyesi bir olsaymis ne diyim , dusunemiyorlar herhalde , qnlamiyorlar

Bunu mu düşünüyor bilmiyorum ozaman peçeteleri sarsın saklasın ne bilim gizlesin ya açık açık atıyor birde

Tabii ki çok iğrenç bir durum ama ben peçete atmasını garip bulmadım. Yani açık açık yazacağım ama her insan mükemmel şekilde totosuna bulaştırmadan yapamıyor malesef. İnsanın elinde değil yani. O yüzden peçeteyi öyle kullanması normal. Normal olmayan ise;

-dediğin gibi açık koyması, gizlememesi
-kokacağını idrak edememesi (bence mümkün değil)
-senin temizleyeceğini umursamaması (bunun başka adı yok)

Bence çöpü kaldırın o geldiği sürece. Benim de tuvaletlerimde de çöp var ama asla çöpe atmam. Çok iğrenç ötesi bir şey çünkü. O çöpü peçete dışındaki şeylerle doldururuz hep.

Eşinin uyarması ya da o geldiğinde çöp kovasını kaldırman yapabileceklerin arasında.
Tuvalet kağıdını atınca tıkandığını sanmıyorum. Keşke atıp sifonu çekse.

Son olarak öğğğğ diyor ve gidiyorum.

Acaba peçeteyi serip üstüne mi yapıyor ? Eee o zaman klozette ne yapıyorrrr :skandal::KK17:

Ya bide ben bu tuvalete çöp koymak kadar mide bulandırıcı şey görmedim yani.. Arkadaş ne gerek var? O peçeteler ne hallerde atılıyor Allah bilir. Ya benim ciddi takıntılarım var yada insanlarda sorun var.. Ben olsam o çöpü boşalttıktan sonra direk kendimi dezenfekte ederim mesela.. Neden koyuyorsunuz arkadaş koymayın ya.. Mecburmusunuz milletin b.klu peçetesiyle muhattap olmaya..
Ben çok kalabalık bir sülalede büyüdüm annemin evinde bazen 20-25 kişi gelirdi çoluk cocuk, yaşlı...
ömrümde böyle birsey görmedim.
Atarken kesin bulaşmıstır çöp kovasını attım. Lens kullanıyorum ben, makyaj temizliyorum falan. Çöp kovası lazım oluyor. O geldiğinde kaldırıcam bundan sonra.

Alt kattaki arkadaşım
“Zvjezdan sütyenimi bulamıyorum,hurvatistandan gelirken aldım takımı,kilodu var ama sütyen yer yarıldı içine girdi sanki”:olamaz: dedi
Bir kaç gün sonra tüm apartmanın giderleri tıkandı
teknik servis tıkanıklık için geldi
Bulduk bulduk Sütyeni :olamaz:

Bir ara arkadaşlarım yanıma tatile geldi beş kız kalıyoruz
O gün bugün tövbe ettim tuvalette çöp bulundurmamaya

Back
X