- Konu Sahibi Altagracia_
Bir ırkı zan altında bırakmak istemem ama Hintler b.k çiş konularında aşırı free. Adamların birçok hastalığa da bağışıklığı var. Ben olsam iki günde ölürüm dkdkkddk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bi de bi arkadaşım oglunun altını neresi denk gelirse orda değistiriyor. Örtü filan da yok. Bigün benim evimde yaptı, kanepenin üstünde. Napiyorsun dedim, bacaklarını kaldıriyorum ya degmez bir yere dedi. Hatta bi de demesin mi ya bu küçücük cocuk, kakasinda mikrop mu olur bunun? Bunun adı b..k dedim, mikroplusu mikropsuzu olur mu :///
Neyse bu konularda dertliyim, daha fazla trollemeyim konuyu.
Arkadasımı gorur gibi oldum ://Bu konuda ben çok takıntılıyım. Bir tanıdığım o kadar rahat bir kadın ki, evde falan örtü serer altına, direkt açmaz ama avm'ye gittiğinde falan hiç çekinmiyor, mağazada kenarda bir puf'un, koltuğun üzerinde değiştiriyor. Yanımdayken bir kere yapmak istedi, görevliye de emrivaki yaptı gibi oldu, ben ortamdan kaçtım, aşırı utandım. Pisliğini geçtim, elalemin benim kızımın mahrem yerini görmesine ne lüzum var? Ortalık sapık kaynıyor, çok rahatsız edici.
Restoran/bar tuvaletlerinde çok gördüm elini yıkamadan çıkan kadın. İnsan hiçbir şey yapmasa, üzerini düzeltmeye bile gelmiş olsa bulunduğu ortam gereği elini yıkar ya.
Sifon sesi geliyor, çıkınca elini yıkamıyor. Sonra da ruj tazeliyor hanım. Ya sen o pisliğinle o ruju sürsen ne olur sürmesen ne olur![]()
El yıkamayanları bir ben takip ediyorum sanıyordum. Tuvaletten çıkıp üstünü, saçını başını düzeltip sonra ellerini yıkayanları da var, sadece suya tutanları da. Bu insanlarla hergün aynı tuvaleti paylaşıyorum.

Ay arkadaşım, istediğin kadar söyle bir şey değişmiyor, küçükten temizlik öğrenmediyse yetişkinlikte çok zor.Son zamanlar da inanılmaz denk gelmeye başladı artık wcden çıkan bi bakıyor aynada kendine sonra dışarı. Üstelik genç kızlar bunlar. Çocuk yetiştirecek işte anne olacaklarwc gönüllüsü ol deseler olurum o kadar takıntılıyim ki
bu konu kamu spotu olsun. Muhakkak elini yıkamayan ya da başka pislikler yapanlar vardır. Size sesleniyorum sessiz sessiz konuyu okuyup kaçmayın ders alın biraz Allah aşkına yapmayın böyle. Insanlik için ülkeniz için dünya için temizliginize dikkat edin.
eşime kişisel hijyeni ben kafasına kaka kaka öğrettim.Annemin üst kat komşusunun kaynanası da tuvalete yapıp,el beziyle siliyormuş ve onu da lavaboda yıkıyormuş.insan kusmayıp da napsın buna.başıma gelse çıldırırım.Allah kolaylık versin

Pis olduğu kesin zaten.Çok iyi niyetlisiniz. zaten pis biri hepimiz biliyoruz gayet oturuyor emin olabilirsnz
ay en güzelini yapmışsınız. Şu devirde kolera falan olurdunuz heralde. Farketmişsiniz de kurtulmuşsunuz.Kullanamadım zaten :))) rüyalarimda yerlerde halıda filan b..k görüyordum. Kızı gönderdim evden, ama aylarca temizlik yaptıkca ev kirli gibi geliyordu. Ev terliklerime kadar makinede yıkamıßtım herseyi
Yakinlarda türk marketi varsa satılıyor artik kolay monteleniyor. Bende yurt dışında yaşadım bizde uygun bi sisye su koyuyorduk, geçen kış annemlere gittim takmışlar. Tabiki onlarda yok diye orda yaşayanlar kullanmıyor değil. Yalniz ben orda bir arkadaşıma gitmiştim yoktu sise filan cok sasirmistim peceteyi ıslatıp yaptim.Arkadaslar yotumlarda avrupada taharet muslugu yok taharet yok gibi seyler diyorsunuz evet tamamda bizim ozumuzde taharet var bende yurt disinda yasiyorum evde deterjan sisesi kullaniyoruz mecburen. Ben bi magzada calisiyorum cok az lavaboya giderim sadece rahatsiz oldugumda ve siseye suyu doldurup kullaniyorum. Kayininin yaptigina bahane olamaz. Kadin resmen pecetelere diskilayip atiyormus
Aynen yaa uğraşana kadar pis pis.tuvalet kağıdı icat edilmiş.ay o yaşlı kadının elinden birşey de yenmez yaa.kurusun diye kalorifere koyuyormuş.valla cinnet geçirir insanAy gerçekten kusacağım şuan. Taş devrinden kalma insanlar var hala aramızda maalesef![]()
Kocaman iş güç sahibi kadınlar bir şey olmaz mı diyorlar cidden??? Pes vallahi pes. Ayrıca bol bol sabır diliyorum size.Ay arkadaşım, istediğin kadar söyle bir şey değişmiyor, küçükten temizlik öğrenmediyse yetişkinlikte çok zor.
İş yerindeki bu hanımlara söylüyordum ama gayet pişkin bir şey olmaz deyip geçiyorlardı.
Benim KV’de mesela, yemek yapmaya girişecek el falan yıkamazeşime kişisel hijyeni ben kafasına kaka kaka öğrettim.
Ay ben yolda izde metroda dolmuşta çantalarını yere koyan giydiği etek, pardesü, kaban yere değen insanlara bile hayret ederken bir de umumi lavabolarda çaantalarını sankınmayan her yere değdirenler var.
Kriz geçiriyorum resmen..
Erkeklerden de ayrıca tiksinmekteyim.
Tokalaşmamamın bir nedeni de budur, hijyen.
Güya bir yere ellemedim kafasındadırlar ya, iğrenç insanlar.
Wc alışkanlığı kazanmamış pis insanlarla dolu etraf, dikkat etmek lazım ama alınlarında da yazmıyor işte![]()

ne diyeyim geçmiş olsun, karşınıza güzellikler ciksin bundan sonra.