Sen görsen basına mı vururdu ? Ne kadar ayıp ya ben şikayet edilir mi diye yazdım salak saçma şeyler yazmayın lütfen yabaşına vurmuş herhalde
Dramatize mi ? Anladım yani şikayet ediliyor peki polise mi ediliyor ?Yav tamam kanuna aykırı, sapıklık evet haklısınız, eh hoş bi görüntü de değil ama eşinizden niye tiksiniyorsunuz? Plakayı almışsınız, şikayetinizi edin olsun bitsin. Bu kadar dramatize etmeyin.
Sizi değil arabadaki adamı kast etmiş bence arkadaşSen görsen basına mı vururdu ? Ne kadar ayıp ya ben şikayet edilir mi diye yazdım salak saçma şeyler yazmayın lütfen ya
azgin tekeYa o kadar mide bulandırıcı bişey gördüm ki anlatamam iyyybugün ben teyzem ve kuzenim düğüne gittik salondaydı neyse düğün bitti çıktık eve gelicez araba geç gelince bizde yürüyelim dedik ( hay yürümez olaydık ) yolda biraz gelince teyzemle kuzenim yol tarafındaydı yolun kenarında da arabalar park halinde baya da işlek bir caddedeyiz bu arada .. sonra basımı onlara doğru çevirince ne görsem iyi adamın biri arabanın içinde şey yapıyor adı lazım olmayanı eline almış bişeyler yapıyor .. görmem le basımı hemen çevirdim şoka girdim adam benim gördüğümü fark etti mi bilmiyorum hemde camlar film Li değil yani eminim başkaları da görmüştür sonra arkama bakmadan gitmeye devam ettim bide Nahçıvan uyruklu bir arabaydi biraz ilerde aynı araba yanımızdan geçti gitti onu değil mi bilmiyorum ama plakayı yazdım acaba şikayet edilir mi topluma açık alanda olacak şey değil ki Allah ım eşimden dahi tiksindim ya nasıl bir pislikti serefsiz namussuz
Dramatize mi ? Anladım yani şikayet ediliyor peki polise mi ediliyor ?
Kusura bakmayın yanlış anladım sanırımgizemcan adama diyoruz baci sen yanlis anlama
Yani cok doğru sanırım ..bide adam Nahçıvan uyrukluydu Türk bile değilŞikayet etsemiz nolcak.?
taciz edenleri bile akşam alıp sabah salıyorlar .
Şu plakalı araçtaki adam teşhir edecek şekilde aracında mastürbasyon yapıyordu diyeceksiniz.polise mi şikayet ediliyor bilen var mı ?? Bide nasıl dicem ya şaka gibi
Yani isterseniz bekçiye şikayet edinpolise mi şikayet ediliyor bilen var mı ?? Bide nasıl dicem ya şaka gibi
Bence hafızandan silmeye çalış.Yani cok doğru sanırım ..bide adam Nahçıvan uyrukluydu Türk bile değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?