İğrenç birsey gördüm 😭😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet hos degil ozellikle public alanda yapilmasi hos degil tepkinizde de haklisiniz ama fazla abartmiyor musunuz?
gorursunuz tiksinirsiniz, soylenirsiniz, sinirlenirsiniz arar polise sikayet edersiniz ama esinizden tiksinmeye kadar nasil vardirdiniz

Yaşadığım yerde harabe bir ev vardı tam da okul yolu ve benim okula giderken geçtiğim yoldu . 2 kere denk geldim ikisinde de korkarak eve koşup polisi aradım durumu anlattım okul yolu olduğunu çocukların geçtiğini söyledim . 10 gün içinde orası yıkıldı. Bölgenizdeki emniyete bağlı ama göz ardı edeceklerini düşünmüyorum plakayı almışsınız arayıp şikayet edin . Geçmiş olsun

O adilerin bazısı bilerek yapıyor ulu orta başkalarının görmesinden zevk alıyorlar.

• Beğen
Reactions: H M
polise mi şikayet ediliyor bilen var mı ?? Bide nasıl dicem ya şaka gibi 🤮
155’i arayıp şu saatte şu plaka (plakayı bilmiyorsanız aracı tarif edin) teşhircilik yapıyordu, tam olarak şurada şurada (adres tarifi) diyeceksiniz. Siz kaç yaşındasınız?

Evet hos degil ozellikle public alanda yapilmasi hos degil tepkinizde de haklisiniz ama fazla abartmiyor musunuz?
gorursunuz tiksinirsiniz, soylenirsiniz, sinirlenirsiniz arar polise sikayet edersiniz ama esinizden tiksinmeye kadar nasil vardirdiniz
Böyle şeyleri erkekler yapıyor ya mesela onlarda böyle şeyler çıkıyor kadınlar annelik olsun her konu da daha insancıl .. eşim de erkek diye tinsindim inanın hoş birsey değil ne bilim

155’i arayıp şu saatte şu plaka (plakayı bilmiyorsanız aracı tarif edin) teşhircilik yapıyordu, tam olarak şurada şurada (adres tarifi) diyeceksiniz. Siz kaç yaşındasınız?
24 yaşındayım ama teyzemler olmasa orda hemen arayıp derdim ama ben utandım ya

Bence unutmaya çalışın,baya baya psikolojinizi bozmuş gördüğünüz şey :olamaz: lakin eşinizden niye tiksiniyorsunuz? Adama soğuk davranmayin durduk yere

Bence unutmaya çalışın,baya baya psikolojinizi bozmuş gördüğünüz şey :olamaz: lakin eşinizden niye tiksiniyorsunuz? Adama soğuk davranmayin durduk yere
Beni etkileyen sokak ortasında olması bide işlek cadde ya çoluk çocuk herkes var utanmazlar böyle zihniyet olmaz olsun ben utandım kuran

:KK76: :KK76: e bakmasaydın elalemin arabasından içeri.neyse yahu hiç mi cinsel ihtiyaç giderme görmedin de eşinden bile tiksindin, çocuk gibi tepki olmuş.camlarda film olması zaten yasak , araba muayeneden geçemez.eğer toplum içinde görülecek şekilde araba içinde (karavan dahil değil) cinsel ilişki ya da teşhircilik yapılıyorsa bunu kanıtlayıp polise şikayet edebilirsiniz kanıtlarınızla beraber.he ceza olarak bir şey çıkmaz , katiller eli kolu serbest geziyor.artık iş işten geçmiş yapacapınız bir şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X