- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ama keşke siz hiç cvp vermeseydiniz zaten az görüşüyorsunuz ,kalabalık olunca küçük bir çocuk bile yapabilir bu sesi... sanki oraya dolu gitmişsiniz birazMerhaba iyi bayramlar..
Bugün kayınvalidem e gittik 8 yıldır ilkkeZ böyle tartışma oldu aramızda bu arada 14 aylık bebeğim var disarda uyumuyor sese de duyarlı .. orda uykusu geldi çok fazla .. yatak ayarladık iki saat ayağımda salladım tam daldı yere koycam iki kere üst üste çok yüksek kapı çarpma sesi geldi iki kere hopladi ve sinir krizine girdi gözleri kapalı çığlık çığlığa ağladı çok korktu sakinleştiremedim sarıldım salladım olmadı susmuyo herkes geldi noluyo diue kalabalıktı eşim eve gidelim istersen orda uyut dedi eşime dedim şimdi olmaz tam dalmıştı kapıyı kim öyle çarptı ona çok korktu sizde çok bağırıyorsun uz dedim iki kapıda kapalı olduğu halde çok ses vardı ..
Annesi ben kapattım dedi . Biraz daha sessiz olsaydın keşke çocuğu uyuttugumu biliyorsun dedim evinde uyut o zaman bı senin çocuğun var zaten dedi zaten çok sinirliydim bağırarak söyledi eltim anne niye böyle davraniyon dedi hatta bend kapıyı hayvan gibi kapatmasan böyle olmazdı dedim gidiyorum birdahs gelemiycm dedim s.git defol dedi .. çocuğu da bidaha sana gostermiycm dedim ..
Neyse asla saygısızlık yapmam büyüklerim e bı anda istemsiz gelişti çok pişman oldum. Çok ayıp oldu bı saat sonra uzun yazı yazdım acmayinca özür diledim ama zor affetmesi anneler gününde çiçek yollayıp özür dilerim demeyi düşünüyorum szce ?
Neyse şimdi de eşimin hiç doğru düzgün görüşmediğimiz arkadaşı akşam on bucukta Bayram ziyareti ne gelmek istemiş zsten moralim çok bozuk basım zonkluyo çocuğu uyutuo uyuyacaktim bu saatte bı garip bayram ziyareti o da bı bahane bulmamış gündüz olsa tnm da yorgunum çok bütün gün hiç oturmuyorum zaten çocuğun peşinde koşmaktan kavga ettik .. bebişi de etkilendi ben sinirlenip bağırınca o da çok ağladı..
Çok kotu bir gün geçiriyorum hakliyken bu davranış lar ile haksız duruma düşmemiş miyim szce yoksa tamamen mi hakszim ..
Nasıl duzeltecegm blmyrm çok üzgünüm
Nasıl bır üslup bu böyleMerhaba iyi bayramlar..
Bugün kayınvalidem e gittik 8 yıldır ilkkeZ böyle tartışma oldu aramızda bu arada 14 aylık bebeğim var disarda uyumuyor sese de duyarlı .. orda uykusu geldi çok fazla .. yatak ayarladık iki saat ayağımda salladım tam daldı yere koycam iki kere üst üste çok yüksek kapı çarpma sesi geldi iki kere hopladi ve sinir krizine girdi gözleri kapalı çığlık çığlığa ağladı çok korktu sakinleştiremedim sarıldım salladım olmadı susmuyo herkes geldi noluyo diue kalabalıktı eşim eve gidelim istersen orda uyut dedi eşime dedim şimdi olmaz tam dalmıştı kapıyı kim öyle çarptı ona çok korktu sizde çok bağırıyorsun uz dedim iki kapıda kapalı olduğu halde çok ses vardı ..
Annesi ben kapattım dedi . Biraz daha sessiz olsaydın keşke çocuğu uyuttugumu biliyorsun dedim evinde uyut o zaman bı senin çocuğun var zaten dedi zaten çok sinirliydim bağırarak söyledi eltim anne niye böyle davraniyon dedi hatta bend kapıyı hayvan gibi kapatmasan böyle olmazdı dedim gidiyorum birdahs gelemiycm dedim s.git defol dedi .. çocuğu da bidaha sana gostermiycm dedim ..
Neyse asla saygısızlık yapmam büyüklerim e bı anda istemsiz gelişti çok pişman oldum. Çok ayıp oldu bı saat sonra uzun yazı yazdım acmayinca özür diledim ama zor affetmesi anneler gününde çiçek yollayıp özür dilerim demeyi düşünüyorum szce ?
Neyse şimdi de eşimin hiç doğru düzgün görüşmediğimiz arkadaşı akşam on bucukta Bayram ziyareti ne gelmek istemiş zsten moralim çok bozuk basım zonkluyo çocuğu uyutuo uyuyacaktim bu saatte bı garip bayram ziyareti o da bı bahane bulmamış gündüz olsa tnm da yorgunum çok bütün gün hiç oturmuyorum zaten çocuğun peşinde koşmaktan kavga ettik .. bebişi de etkilendi ben sinirlenip bağırınca o da çok ağladı..
Çok kotu bir gün geçiriyorum hakliyken bu davranış lar ile haksız duruma düşmemiş miyim szce yoksa tamamen mi hakszim ..
Zaten acayip uyuz oluyorum çocugu göstermemekle tehtit etmeye yahu onunda torunu sen küs olsanda değişmicek ne kadar ayıp çocugunu kullanması. Kocasıyla boşansa demek aynı yoldan insanları kullanıcak nefret ederim. Bu bildigin öz güveni eksik insanların taktikleri.Bu olayın sadece kapı çarpmadan ibaret olduğunu düşünmüyorum. O saate gelene kadar başka kaprisler de yaptınız gibi. Sanki kendi evinizdeymiş gibi çocuğun yeme içme uyuma düzenini kurmaya çalışmış olabilir misiniz? Her şey benim çocuğuma göre ayarlansın gibi bir tarzınız var. Kayınvalideniz bi senin çocuğun var lafını sadece kapı çarpma için söylemiş olamaz, biriktirmiştir kadın. Cevap vermeseydiniz kalkıp gitseydiniz. Evinde misafir varken, oğlunun, diğer gelininin yanında hayvan gibi dediğiniz için kadını çıldırtmışsınız. Ben olsam kadın beni affetse ben kendimi affetmezdim.
Kendi annenizin evinde kapı çarpsa hayvan gibi kapamasaydın dermiydiniz annenize? Sizin anneniz bi sende çocuk var dese aynı tepkiyi gösterir miydiniz? Annem böyle söylemezdi demeyin bu kadar buldumcuksanız söylerdi. Ayrıca bi sende çocuk var o kadar kötü, hakaret ettirecek bir şey değil.
Bayramda hatırını sayıp evine gelen misafirle mi ilgilensin sizle mi uğraşsın? Siz de o ailenin bir ferdisiniz. Kadının üstünden yükü alacağınıza siz de binmişsiniz. Anne bu çocuk hiç durmuyor, ne yardım edebiliyorum ne de misafirden sohbetten bir şey anlamıyorum, biz gidelim uykusunu alsın dinlensin yine geliriz demek yerine ısrarla o ortamda uyutmak istemeniz sizin kabahatiniz. Ki çoğunun eşi umursamaz anasının evinde kurulur baş köşeye ama sizin eşiniz anlayış göstermiş size. Ayrıca bu olaydan sonra eşinizin size hak verdiğine hiç inanmıyorum. Çocuk durmadığı için gidelim demiş gitmemişsiniz, üstüne annesine hayvan demişsiniz, çocuğu göstermemekle tehdit etmişsiniz. Kendinize bu kadar güvenmeyin eşiniz konusunda.
Okurken höööghh diye saçma bir ses çıktı ağzımdan yahu normal bir insan evladı kalmamış, siz erkek olsanız demek karınızın ayaklarını kırarsınız neden iletişim bozuklugunuz mu var yoksa şiddet eğilimimi. Bakın kaynana si. Git demiş hoş olmuşmu hayır öyle güzel küfür barındırmayan ama küfürden daha ağır sözler söylemeliydiki hem yerin dibine sokup hemde seviyesini bir gıdım aşağı çekmemeliydi. Öfke kontrolü bunun için önemli bu yazdıgınız belkı öylesine yazdım dersınız ama aslında biliç altınızda içinizde karakterınızde olan budur. Ve yanlış yanlışı böyle doğuruyor. Şiddete şaka içinde bile karşıyımYaw 1 gunde uyumasin yani bazen gercekten takintiliyiz biz anneler..ayrica kocan demis eve gidelim gitseydin.. bak benimde cocuklarim var anliyorum o anlik siniri stresi ama kadin ben kapattim diyor sende hayvan gibi diyorsunyurek yemissin herhalde.. sen benim karim olsan bacaklarini kirmistim dua et kocan bisey yapmamis sana
Beni de çok rahatsız etti. Şakası bile yapılmamalı derken gerçek miymiş bacaklarını kırarım yazması?Okurken höööghh diye saçma bir ses çıktı ağzımdan yahu normal bir insan evladı kalmamış, siz erkek olsanız demek karınızın ayaklarını kırarsınız neden iletişim bozuklugunuz mu var yoksa şiddet eğilimimi. Bakın kaynana si. Git demiş hoş olmuşmu hayır öyle güzel küfür barındırmayan ama küfürden daha ağır sözler söylemeliydiki hem yerin dibine sokup hemde seviyesini bir gıdım aşağı çekmemeliydi. Öfke kontrolü bunun için önemli bu yazdıgınız belkı öylesine yazdım dersınız ama aslında biliç altınızda içinizde karakterınızde olan budur. Ve yanlış yanlışı böyle doğuruyor. Şiddete şaka içinde bile karşıyım
Haksızsınız bence ama kvde haksız küfürler falan. Size tavsiyem bebeğinizi sese alıştırın. Ben kızlarım doğduğunda uyuyunca sesten kaçmadık. Evin bütün gündelik sesine alıştılar her ortamda uyudular. Bizide başkası tavsiye etmişti.Merhaba iyi bayramlar..
Sadece bacagini degil kolunuda kirardimOkurken höööghh diye saçma bir ses çıktı ağzımdan yahu normal bir insan evladı kalmamış, siz erkek olsanız demek karınızın ayaklarını kırarsınız neden iletişim bozuklugunuz mu var yoksa şiddet eğilimimi. Bakın kaynana si. Git demiş hoş olmuşmu hayır öyle güzel küfür barındırmayan ama küfürden daha ağır sözler söylemeliydiki hem yerin dibine sokup hemde seviyesini bir gıdım aşağı çekmemeliydi. Öfke kontrolü bunun için önemli bu yazdıgınız belkı öylesine yazdım dersınız ama aslında biliç altınızda içinizde karakterınızde olan budur. Ve yanlış yanlışı böyle doğuruyor. Şiddete şaka içinde bile karşıyım
Tontriko kabul etmelisiniz ki son iki mesajınız epey yanlış yargılar içeriyor.Sadece bacagini degil kolunuda kirardimtamam en siddete karsi sensin ablacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?