- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.510
- 798
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Hepsinde haksız demek ki işine gelmiyorKonu sahibi neden her konu açtığında asla cevap vermiyorsun bir süre sonra konu açılıyor sonra yine aynı şeyi yapıyorsun
Bayram nedeniyle 3 gün kapalıyım
Kabul etsem ne etmesem ne, birde begenmedimler yagmisTontriko kabul etmelisiniz ki son iki mesajınız epey yanlış yargılar içeriyor.
Bir kadın hiçbir şekilde dayağı hak etmez. Annene mi saygısızlık etti? Yediremiyor musun? O zaman boşarsın, olur biter.
Aldattı mı? O zaman da boşarsın.
Kısacası ne halt etmiş olursa olsun kolunu da bacağını kıramazsın, kırmamalısın.
Benim de evlilik çağında erkek kardeşim var. Gelin anneme saygısızlık etse eve almam, görüşmem. Kardeşim kendi evinde sağ olsun, dışarıda görürüm, olmadı bana çağırır öyle görürüm. Ama kolunu bacağını kırmam yani.
İnanır mısınız şiddet duyar kasabileceğim konuların son sırasında bile yer almaz. Bunun şakasını da yapmam, lafın gelişi olarak da söylemem. Böyle yetiştirildim, ardından okudum, gözlemledim ve yetiştirilme tarzımın doğru olduğuna kanaat getirdim. 50 yaşındaki annem hep der, ne olursa olsun dövemezsin, en fazla boşarsın diye. Ki kendisi de gayet ataerkil ve modern olmayan bir ailede büyümüş bir kadın. Yarın bir gün kardeşim evlenecek, farzı misal gelin böyle bir şey yaptı diyelim. Ne annem ne de ben karını döv demeyiz. Dövmüşse de aferin oğlum iyi yaptın demeyiz.Kabul etsem ne etmesem ne, birde begenmedimler yagmisYani kocasi deseydi kv ye hayvan diye onada derdim aynisinj ayhh gene duyar kasiyorsunuz hep beraber sakada olsa siddete karsiymis bah hele
BravoSadece bacagini degil kolunuda kirardimtamam en siddete karsi sensin ablacim
Dimi cok guzel saygili gelin var burda sanki kv de keza oyleİnanır mısınız şiddet duyar kasabileceğim konuların son sırasında bile yer almaz. Bunun şakasını da yapmam, lafın gelişi olarak da söylemem. Böyle yetiştirildim, ardından okudum, gözlemledim ve yetiştirilme tarzımın doğru olduğuna kanaat getirdim. 50 yaşındaki annem hep der, ne olursa olsun dövemezsin, en fazla boşarsın diye. Ki kendisi de gayet ataerkil ve modern olmayan bir ailede büyümüş bir kadın. Yarın bir gün kardeşim evlenecek, farzı misal gelin böyle bir şey yaptı diyelim. Ne annem ne de ben karını döv demeyiz. Dövmüşse de aferin oğlum iyi yaptın demeyiz.
Ha kocam yapsa onu da boşarım, evet. Saygı çok önemli benim için, çift taraflı olması gerekiyor. Ve saygıyı şiddetle kazanamazsınız.
Şiddet hiç bir konuda çözüm olamaz ancak daha da kötüye götürür. Bunu savunana yalnızca acırım belliki şiddetin normal görüldüğü bir ortamda büyümüş.İnanır mısınız şiddet duyar kasabileceğim konuların son sırasında bile yer almaz. Bunun şakasını da yapmam, lafın gelişi olarak da söylemem. Böyle yetiştirildim, ardından okudum, gözlemledim ve yetiştirilme tarzımın doğru olduğuna kanaat getirdim. 50 yaşındaki annem hep der, ne olursa olsun dövemezsin, en fazla boşarsın diye. Ki kendisi de gayet ataerkil ve modern olmayan bir ailede büyümüş bir kadın. Yarın bir gün kardeşim evlenecek, farzı misal gelin böyle bir şey yaptı diyelim. Ne annem ne de ben karını döv demeyiz. Dövmüşse de aferin oğlum iyi yaptın demeyiz.
Ha kocam yapsa onu da boşarım, evet. Saygı çok önemli benim için, çift taraflı olması gerekiyor. Ve saygıyı şiddetle kazanamazsınız.
Evet bebegim her gun 3 posta dayak yerdim kucukkenŞiddet hiç bir konuda çözüm olamaz ancak daha da kötüye götürür. Bunu savunana yalnızca acırım belliki şiddetin normal görüldüğü bir ortamda büyümüş.
Ben oğluma oyuncak silah bile almıyorken 11 yaşındakı çocuk parka bıçakla gelmiş çocukları korkutuyor babasıyla konuştuk adamın ilk sözü onu eve gelsin dövecem kafasını kıracam agresıf bir adam olduğu okadar belliki işte öyle insanların büyüttügü çocuklar bizim gibilerın karsısına cıkıyor.İnanır mısınız şiddet duyar kasabileceğim konuların son sırasında bile yer almaz. Bunun şakasını da yapmam, lafın gelişi olarak da söylemem. Böyle yetiştirildim, ardından okudum, gözlemledim ve yetiştirilme tarzımın doğru olduğuna kanaat getirdim. 50 yaşındaki annem hep der, ne olursa olsun dövemezsin, en fazla boşarsın diye. Ki kendisi de gayet ataerkil ve modern olmayan bir ailede büyümüş bir kadın. Yarın bir gün kardeşim evlenecek, farzı misal gelin böyle bir şey yaptı diyelim. Ne annem ne de ben karını döv demeyiz. Dövmüşse de aferin oğlum iyi yaptın demeyiz.
Benimle muhattap olmayın bizahmet. Bu konunun muhattapı annenizEvet bebegim her gun 3 posta dayak yerdim kucukken
Sen kendi annene git bence, sacma sacma konusmayi baslatan sensin birde muhattap olma yaziyorsun. Sen yazma mademBenimle muhattap olmayın bizahmet. Bu konunun muhattapı anneniz
Bacaklarını kırarım demek bacakları kırmak anlamına gelmiyormuş yersen bu nedir bu bır tehdittir şimdide kıvırmalar falan ayy hiç muhattap olabileceğim bir insan değil . BoşverinBeni de çok rahatsız etti. Şakası bile yapılmamalı derken gerçek miymiş bacaklarını kırarım yazması?
Valla ayolKonu sahibi neden her konu açtığında asla cevap vermiyorsun bir süre sonra konu açılıyor sonra yine aynı şeyi yapıyorsun
Evet canim, gercekten gun icinde 3 kere yapiyorum mesela hobimBeni de çok rahatsız etti. Şakası bile yapılmamalı derken gerçek miymiş bacaklarını kırarım yazması?
Bayram günleri amcamların evi gürültüden sesten konuşmalardan yıkılırdıOrası sizin eviniz değil bu bir .hayvan gibi ...bu nedir ya ben olsam sizinle asla barismazdim. Çocuk bu ağlar susar.kirmaya değermi
Öncelikle üslubunuz oldukça yanlış. Ben size siz diye hitap ediyorum, sizse yok kafanız güzel vs. gibi çirkin ithamlarda bulunuyorsunuz. Şahsınıza herhangi bir ithamım olmamasına rağmen saldırgan bir üslup kullanıyorsunuz. Bundan sebeple sizinle fikir alışverişinde bulunabileceğimizi sanmıyorum. O sebeple iyi forumlar, bayramlar diyorum.Dimi cok guzel saygili gelin var burda sanki kv de keza oylecidden burda sizler bazen neyin kafasini yasiyorsunuz anlamiyorum bacaklarini kirarim lafinda ne var? Oyle deyince her gun birinin bacagini kiriyorum mu anliyorsunuz nedir her dediginiz seyi yapiyor musunuz? Diyelim saka yaptim
Gectim uzatip duruyorsunuz.. tamam siz cok guzel yetistirilmissiniz aferin.. herkes ayni olmak zorunda mi? Degil bence.
Buarada burdaki cogu kadindan daha sosyal merhametli olduguma yemin edebilirim.. ama
Ispata gerek duymam asla.. beni yormayin bayram bayram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?