Iğrenç geçen bir bayram günü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bayram günü sırf çocuğunuz uyanmasın diye insanlar tüm gün put gibi otursa mıydı? Ziyaretinizi kısa tutup evinize gitseydiniz.

Utanmadan hakaretler tehditler savurmuşsunuz. Dünyadaki tüm çiçekleri kayınvalidenizin önüne serseniz yine de yaptıklarınızı unutmaz. Yenilir yutulur cinsten değil çünkü.
 
Valla henüz evladım yok ama genç bir kardeşim var. Ara ara konuşuyorum, sakın ablam bak ne olursa olsun bir kadına el kaldıramazsın diye. Yarı annesi sayılırım, bizim yetiştirdiğimiz bir erkek bir kadına zarar verirse çok üzülürüm. Aşırı utanç verici bir durum bana göre. Herkes elinden geleni yapmalı önüne geçmek amaçlı.
 
Ataerkil dönemini büyüklerimiz değil biz yok etmeliyiz haklı bile olsa insan şiddet asla tercih edilmemeli. Abim e nasıl derim döv karını mesela benimde kızım var Allah kimsenin yanına kâr bırakmaz .
 
Çok yanlış kişiye laf anlatmaya çalışıyorsun
 
Ataerkil dönemini büyüklerimiz değil biz yok etmeliyiz haklı bile olsa insan şiddet asla tercih edilmemeli. Abim e nasıl derim döv karını mesela benimde kızım var Allah kimsenin yanına kâr bırakmaz .
Aynen öyle, kendi evladına nasıl davranılmasını istiyorsan, elin evladına da öyle davranacaksın.
 
Çok yanlış kişiye laf anlatmaya çalışıyorsun
Galiba öyle Kudra. Şiddetin şakasını yapabilecek durumda mı sence bizim toplumumuz? Ya zaten bu kabusun içinde yaşıyoruz. Daha dün video izledim, namaza geç kaldım diye kadını sokak ortasında dövüyordu bir adam.
Valla medeni, insani şartlar oluşana kadar "duyar kasacağız" var mı? Şakasını da yapmayacağız, şakasına da gülmeyeceğiz.
 
Birde burda bu var.. sen deyince ne oluyor? Saygisizlik yok bunda neyse sanada iyi bayramlar
 
Şakadır tabi ki, yersen...

Duyar kasılacak tek konu bence bu. Her türlü duyar kasanla dalga geçip eğlenebilirim ama şiddet kırmızı çizgi...
 
Ne iğrenç bir diyalog, tamamını okumadım bile.
 
Şakadır tabi ki, yersen...

Duyar kasılacak tek konu bence bu. Her türlü duyar kasanla dalga geçip eğlenebilirim ama şiddet kırmızı çizgi...
Kayınvalidem bana hayvan dese dövecek miyim kadını? Ama o büyük, dövme derler. Ya diyorum ya, oldu ki çirkin bir hakaretleşme gerçekleşti. En fazla görüşmezsin, olur biter.
 
Kayınvalidem bana hayvan dese dövecek miyim kadını? Ama o büyük, dövme derler. Ya diyorum ya, oldu ki çirkin bir hakaretleşme gerçekleşti. En fazla görüşmezsin, olur biter.
Şiddetten önce uygulanacak bir sürü şey var tabi ki medeni insan için. Cilalı taş devrinden fırlamış mağara adamları için ilk tercih oluyor maalesef.
 
Şiddetten önce uygulanacak bir sürü şey var tabi ki medeni insan için. Cilalı taş devrinden fırlamış mağara adamları için ilk tercih oluyor maalesef.
Valla Kudra, annem hep mesafe en güzeli der. Bir sınır olacak aranda. Öyle enseye şaplak modunda o sana ağzına geleni sayacak, sen ona... Nereye varır bunun sonu? Herhalde biri birini boğazlayana kadar devam eder. O yüzden hiç gereği yok, belli bir mesafe olacak aranda. Gideceksin misafir gibi, saygıyı elinden bırakmayacaksın, ola ki saygısızlık gördün kalkıp evine gideceksin.
 
Ben esimin annesine hayvan gibi desem esim ağzıma sıçar açık net bu zamana kadar bi kotu sözünü duymadim esimin ama eminim paramparça eder beni cocuk bu korkar ağlar sıçrar herkesin dalgınlığına gelir kapi sert kapanır bence sınıfta kalmışsınız
 
Mesafeden kasıt saygılı olmaksa evet katılıyorum. Ama görüşmemek, resmi olmak, gergin bir şekilde ayda yılda bir, bir araya gelmekse yok ona katılmıyorum.

Ben eşimin ailesiyle iyiyim mesela, sık görüşürüz, birlikteyken keyif alırız. Hatta eşim gelmez ben giderim çoğu zaman. Ama bu birbirimizle saygısız bi ilişkimiz olduğu anlamına gelmez. Ben şanslıymışım ki karşıma düzgün yetişmiş, görgülü insanlar çıktı. Arada buz dağları olmadan da seviyeli ilişki kurulabilir iki taraf da isterse.
 
Hayatım onu diyorum ya zaten. Kudracığım mesela sen kapıyı kim açtı diye patlar mısın kayınvalidene? Sanmıyorum yani.
Ben de diyorum ki ben olsam hiç kapıyı kim açtı diye gürlemem. Baktım çocuk huzursuz, kalkar evime geçerim. Yani fitili ateşlemenin manası yok. Bayram yani, gelen giden olacak, o evin sesi bitmeyecek bariz. Mesafeden kastım bu. Kadına kendi evinde hesap sormam demek istiyorum.
 
Yav yok kayınvalidemi bırak çocuğa bile bu şekilde carlamam ben.

Gürültüde uyumayan, kendi yatağını arayan çocuk yoktur, çocuğun rutinini yanlış oturtmuş anne vardır. (Linç gelecek şimdi bak)

Rock festivalinde, düğünde, tiyatroda, orda burda uyuyan bebekler var. O kadar hassas değiller aslında, anneler hassaslaştırıyor.
 
:) Valla anne değilim, yorum yok o konuda. İşim dolayısıyla muhatap olduğum en ufak çocuk da 10 yaşında malum.
Eğer hassas bir çocuğun varsa, gittiğin yer sana uymak zorunda değil işte. Kayınvalide evi de buna dahil. Orası onun evi, onun alanı. Ha benim evime gelsen, ben sana uydurmaya çalışırım. Ama uydurmayan da çıkar ve bir şey yapamazsın. Anlatmak istediğim buydu. Bunun için de kayınvalide ile papaz olmaya gerek yok.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…