İğrenç İğrenç Gülme

Namasteee

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
131
108
18
29
Bugün nisanlımla kavga ettik biraz, saçma bir konuydu. Kıskanclık krizine girdi. Ben de saçma gereksiz büyüttüğü bir konu olduğu için dalgaya aldım.
Gülerek konuyu değiştirdim.
Bana "iğrenç iğrenç gülme" dedi.
Arkadaşlar ben çirkin bi kız değilim.
Dişlerim biraz yamuk küçüklüğümden beri.
Çok ağrıma gitti..
İnsanlara karşı gülerken hep elim dudaklarıma gider gülümsememi kapatma ihtiyacı hissederim.
Ama bunu yendiğim, yanında rahatca gülebildiğim tek insandı.
Çok kırıldım.. bir daha onun karşısında nasık gülerim bilmiyorum. kara kara bunu düsünüyorum.
Öyle değil yanlış anladın, ben yanlış cümle kurdum o anlamda demedim özür dilerim dedi. ama kırıldım işte ağlıyorum 2 saattir çok ağrıma gitti.. şimdi napacagımı bilmiyorum lütfen yardım edin. siz olsanız ne yaparsınız?

Kırıcı olmaya çalışmış ve gerçek fikrini ortaya çıkarmış.

Ben olsam ben de çok kırılırım.

Çok mu önemli, herkes mükemmel mi? Acayip sinir oldum. ''iğrenç iğrenç gülme'' nedir yaa?

Görüntünüz anlamında dememiştir o an gülmeniz onu öfkelendirmiştir, öfkeliyken de gülmeniz için gıcık demek istemiş fakat iğrenç kelimesini kullanmıştır, bazen ben de o anlamda kullanıyorum. Gıcık olduğum bir durum o an iğrenç geliyor.

O anlamda dememiş.
Kıskançlık mevzusu dediğinize göre gergindi o an.
Gelişigüzel ağzından çıkmış bir laf.
Bence fiziksel algılamayın.
Benim de üst dişlerim biraz öne doğru çıkıktır.
Dişlek demişti beyfendi bana 32 diş güldüğüm bir anda
O an çok sinirlenmiştim ama merak etmeyin unutuluyor, geçip gidiyor.
Allah başka dert vermesin

Çok alıngansınız ama yaa.
O kıskançlık krizi ile boğuşurken,siz dalga geçtiniz diye söyleyivermiş öyle.
Hemen dişlerinize yormanız,buna alınmanız çok yersiz olmuş.
2 saat ağlayacak ne var yapmayın çocuk musunuz?
Allah ağlatmasın ama neler neler görüyor insanoğlu,böyle boş şeylere ağlayıp yıpranmayın.

Bu arada nisanliniz eminim sizin anladığıniz şekilde dememiştir. Pis pis siritma derler ya o manada demiştir. Siz bu konuya takık olduğunuzdan öyle anlamışsınız.

Alay eder gibi güldüğünüz için demiş, dişlerinize dememiş tabi ki ama siz dişlerinizi beğenmediğiniz için gereksiz alınganlık yapmışsınız.

Zaten dedi, çok sinirlendim seni kırmaya çalıştım o an dedi... of..

Sizi zorla nişanlamadılarsa demek ki seni böyle de seviyor. Tamam çok büyük densizlik yapmış ama belli ki sana o sırada kızmış o yüzden seni sinirlendirmek istemiş. Kendin de dişlerini beğenmiyorsun onun beğenmesini bekleme. Dişlerin için bir dişçiye görün, sadece nişanlının yanında değil herkesin yanında rahat rahat gülümse.

Ben sinirliyken ya da ciddi bir şey anlatırken gülünmesine ve ciddiye alınmamasına inanılmaz sinirleniyorum. Ve evet bile isteye kırıcı oluyorum ki tekrarı olmasın. Nevrim dönüyor o anda. Eskiden eşim de sözde ortamı yumuşatmak için aynı şeyi yapardı. O kadar sert tepki verdim ki artık yapmıyor. Belki nişanlınız da benim gibidir. Gereksiz alınganlık yapıyorsunuz diş yapısını kastettiğini hiç sanmıyorum.

Ya haklısınız ama öyle bir sey ki, o an da bana bakısından anladım. tiksinir gibi yaptı surat ifadesini..
O an sinirle tiksinmiş de olabilir ama görünüşünüzden değildir diye düşünüyorum.
Çünkü ağız bu, iğrenç diye düşünse sevgili olamazdınız değil mi?
Her dakikada en az 20 kere gördüğü bir şeyden tiksinerek insan hayatı yaşayamaz.
Ayrıca bu kadar sıkıntı esiyorsanız hemen yaptırabilirsiniz yaprak kaplama vs hiç uğraştırmadan 2 günde halledilebilir şeyler.

Anladım :) Ben kendim Yengeç Burcu olduğum için bazen alınganlık yapma huyum var ondan sordum.
Bence sizin anladığınız şekilde bir söylemi olmamış nişanlınızın.Hani beni gıcık etme beni derler Ya öyle gibi olmuş.O yüzden boşa üzülmeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…