İğrenç İğrenç Gülme

Dişlerinizle alakalı olarak söylediğini sanmıyorum, dalga geçtiğinizden dolayı söylemiş. Tavrınızın "iğrenç" olduğundan bahsetmiş yani. Bu arada diş olayı için bu kadar alıngansanız gülüş tasarımı yaptırın madem. Hem de daha bi' özgüven kazanmış olursunuz.

boşuna ağlamışsın hep gül ki kendine güvenin gelsin.dişlerin çarpıkta olsa kusurlarınla barış ve sev onları seni sen yapan herşeyini sev .)

Dişçiye gidin . Artık bir sürü gelişmiş teknik var. Hayatınız boyunca bu kompleks ile yaşamaktansa dişçiye gidin bitsin gitsin bu durum

Yok tatlım o kıskançlıkla söylemiştir düşününce ara sıra bnde böyle cümleler kurarım eğer o kişiye sinirliydem .. ama fiziksel çirkinlik kastı olmaz ki bence arkadaşında o anladığın türde ima da bulunmamış

Kabalık etmiş. Ne olursa olsun, ister kızmış ister kıskanmış, ne fark eder ki... Sorun sizin dişleriniz de değil. Dişleriniz istediğiniz gibi olsaydı da bunu söylemesi kabalık olurdu. Sorun cümlesi.
Ama tepki vermeniz hatasını anlamasını sağlamış. İyi yönünden bakmak lazım Artık kızdığında daha dikkatli olur.
Size nişanlınızla mutlu mesut bir hayat diliyorum. Birbirinizin kıymetini bilin, hep değer verin.
Şu sıralar pek duygusalım da

Eşim bir şeye kızgınken ben de bazen gülerim, konu değişsin, ortam yumusasin diye.. Ama ters teper gülme canımı sıkma der. Düşündüm de demek ki kadın beyni ile erkek beyni aynı şeyi düşünmüyor o an :) Ama size o sözü fiziksel manada dememiştir eminim buna. Üzülmeyin.

Sizin için hassas bir konu olduğundan olayı görünüşe bağlamıssınız ama o anlamda söylediğini sanmıyorum. Onu ciddiye almayarak ve gülerek sinirden düşününmeden söylemiştir. Iki tarafında hos olmayan hareketi olmuş, boşverin alınmayın.

Tatlım hani biz sinirliyken karşımızdaki gülerse onun gülmesi bizi iyice sinirlendirir ya o anlamda demiştir senin gülüşünü beğenmediğinden değil yani

çok pahalıdır diye düsündügümden gidemiyorum..
Bence gidip bir fiyat alın , 3-5 bin civarı ise kredi çekip çok rahat taksit ile ödersiniz. Gerçekten kurtulun bu sorundan . İleriki hayatınız içinde büyük rahatlama olur. Bende de hafif dişleklik ve çarpıklık vardı. Gerçekten sorunu estetik diş müdehalesi ile 3 bin tl ye çözdüm. Hatta kredi almama bile gerek kalmadı. Dişçi 7 takside bölmüştü. Her gittiğim seans öncesi ufak ufak ödedim. Psikolojim değişti. Komplekslerimden kurtuldum. Şiddetle tavsiye ederim

Kıskançlığından sinirlenip söylemiş dicem ama kusurundan vuruyor seni işte orası biraz düşündürüyor.
Diş teli takıp dişlerini düzelte bilirsin. İlk önce dişlerinizi yaptırın sonra evlenin.

Igrenc olduğunu düşünse kiskanmaz seni dimi ama.. Hosuna gidio galiba senin de manasında demiş.

Bunu fiziksel söylememiş ama zaafiniz olduğu için o yönde algılamiş, alinmişsiniz.
Hakli oldugunuz taraf ise kötü bi şekilde telaffuz etmesi. Çirkin bir cümle kullanmis kirici olmuş.
Ama o anki sinirle dikkatsiz davranip aklina geleni soylemis sanirim. Cok uzme kendini . Birdaha dikkatli ifadeler kulllanmasi konusunda uyar nişanlini. Biraz unutana kadar kendinle kal .

adam kesinlikle dalga gectigin demis ama tebrik ederim olayi iyi kendine cevirip kendinen özür diletirmisin tebrik ederim xD

Bence bilinçaltı ortaya çıkmış. Ben olsam bu olayı yaşamadan çok önce dişçiye gider yemez içmez dişlerimi yaptırırdım.

Ben de bilincaltindaki dusunce olabilecegini dusunuyorum. Hepimizin kusursa eger bazi kusurlari var ve sen duruma takmis oldugun icin onun da dikkati oraya gidip bilincaltinda kotu algilayabilir farkinda olmadan. Ama soyle bir durum var bu cocuk senin nisanlin seni istemis ki nisanlanmis. Seni seviyor ki kiskaniyor. Agzindan cikan soz icin pisman olup aciklama yapiyorsa uzgunse affet. Bir de doktordan fiyat sorusturursun.
Ama gulumsemek icten gelince guzel. Ben icten, gozleriyle birlikte gulen birini gordugumde cok hosuma gidiyor ne disine bakiyorum ne dudagina.

Dalga geçmişisiniz o da sinirlenmiş. Bu yüzden kızmış ve söylemiş. Dişlerle alakası yok. 2 saattir ağlamana değmez.

Arkadaş yazmış yengeç misiniz vs. Ben de balığım ama her ota moka ağlamam. Bence sende ağlama.

dişlerini neden yaptırma ihtiyacı duymuyorsun hem daha rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…