- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
Gerçekten bıktım artık bu alt komsudan. Evin içinde sürekli savaş halindeler.Daha doğrusu bu anne olacak kadın...Sürekli çocuklara bağırıyor. Bildiğim kadarıyla 2 tane 8 9 yaşlarında çocuğu var,sürekli onları azarliyor. Ama öyle böyle değil arkadaşlar bütün ses benim evimin içinde.Yaklaşık 1 buçuk yıldır burada oturuyorum. Yemin ederim 1 kere bile çocuk sesinden rahatsız olmadım.Kadın öyle bi bagiriyorki gidip çocukları kurtarasim geliyor. Dovdugunu hic duymadım. Duysam zaten direk polisi ararım. Böyle bi ortamda çocukların psikolojisi ne halde Allah bilir ? Mesela geçen gün sanırım yemek yiyeceklerdi. Çocuklardan biri tabağa yoğurt koymuş. Kadın o yoğurttan yiyecek misin dedi.Çocuk artık ne dediyse (duymadım) kadın resmen çıldırdı. Öyle bi bağırıyor ki işte sen gerizekali misin yemiyceksen niye tabağa koydun vs.. İşin kötüsü bazen küfür ettiğinide duyuyorum.Sabah 5 bucukta uyandim ve o saatte bile azarliyordu cocuklari.Ya sen o saatte ne yasamis olabilirsin ki ? Cocuklar seni nasil kizdirmis olabilir ya ? Hayir gercekten anlamiyorum. 2 tane cocuk bir insani boyle cileden cikarir mi ?
Bu şehirden önümüzdeki hafta taşınıyorum. Ama bu kadının o çocuklara bagirisi hiç kulagimdan gitmeyecek. Şuan mesela sanırım çocuklara odev yaptırıyor ama sesleri duysaniz... Gerçekten çok üzülüyorum. Not mu yazıp bıraksam diyorum. İşe yarar mı ?
Bu şehirden önümüzdeki hafta taşınıyorum. Ama bu kadının o çocuklara bagirisi hiç kulagimdan gitmeyecek. Şuan mesela sanırım çocuklara odev yaptırıyor ama sesleri duysaniz... Gerçekten çok üzülüyorum. Not mu yazıp bıraksam diyorum. İşe yarar mı ?