- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
- Konu Sahibi Bir garip dertli
-
Hayır boşanmadık kötü tartıştık bende evden valiz alıp çıktım.huy cunku değişmez.. Evi terk ettiniz yani ne planlıyorsunuz derken boşandınız mı mabnda sordum
boşanacak mısınız peki bu adam değişmezHayır boşanmadık kötü tartıştık bende evden valiz alıp çıktım.
Boşanmaya yakınız öyle deyim.. Bu yaşadıklarımı tekrar yaşamaya gücüm yok.boşanacak mısınız peki bu adam değişmez
anladim.Umurunda olmadı bacım işi evden yürütüyor
Bacım ben evi terkettim. İki gün oluyordu.anladim.
şu kadarini soyleyeyeyim bu cinsel gruplara uyelik yazismalar vs. genelde bunlarin surekli aliskanligi oluyor ve huylu huyundan vazgecmiyor.
cocuk filan istiyormussunuz bence iyi dusunun karşılıklı da konuşun amacin ne diye sorun.
Ya ben bulamadım öyle bir ayar. Android benimki. Instagtamla nasıl bir alakası var hala anlamadım instagramla giriş yapmıyoruz ki oralaraaaaa bende şimdi baktım inan bilmiyordum kendi hesabıma baktım hep trendyol
ne yapmayı planlıyorsunuz
anladim. sadece izleyip kendini tatmin etmis anladigim kadariyla.Bacım ben evi terkettim. İki gün oluyordu.
Yazışma fln yok sadece oradaki videoları izlemiş.
benimki de android ..Ya ben bulamadım öyle bir ayar. Android benimki. Instagtamla nasıl bir alakası var hala anlamadım instagramla giriş yapmıyoruz ki oralara
çok haklısınız değişmez ki tekrar tekrar yaşamaya ne gerek var zaman kaybı..Boşanmaya yakınız öyle deyim.. Bu yaşadıklarımı tekrar yaşamaya gücüm yok.
Berbat bir durumdayım içim öfke kusmak istiyor. Ama asla muhattap olmak istemiyorum. O günkü hayatımın tepetaklak oluşu gözlerindeki öldürme hissi ve nefret içimden taşıyor.çok haklısınız değişmez ki tekrar tekrar yaşamaya ne gerek var zaman kaybı..
bence madem böyle bi karar var sizde çok düşünüp takılmayın bu adama .. Önünüze bakın . .
Ekran görüntüsü alın. Yarın birgün boşanacak olursanız işinize yarar belki.Berbat bir durumdayım içim öfke kusmak istiyor. Ama asla muhattap olmak istemiyorum. O günkü hayatımın tepetaklak oluşu gözlerindeki öldürme hissi ve nefret içimden taşıyor.
muhatap olmayın sakın dediğim gibi sizi düşünmeyen biri için fazla yıpratıyorsunuz kendinizi. kurtuldugunuza sevının bence.Berbat bir durumdayım içim öfke kusmak istiyor. Ama asla muhattap olmak istemiyorum. O günkü hayatımın tepetaklak oluşu gözlerindeki öldürme hissi ve nefret içimden taşıyor.
Aldım canım farkedecegi bir yerde degil zatenBerbat bir durumdayım içim öfke kusmak istiyor. Ama asla muhattap olmak istemiyorum. O günkü hayatımın tepetaklak oluşu gözlerindeki öldürme hissi ve nefret içimden taşıyor.
Hayır asla degildii zaten biz çok severek evlendik..Sizin diğer konunuzu da okumuştum.
Cinsel hayatınız kötü müydü ki adam bu kadar hevesli ?
Zaten evi de terk etmişsiniz. Daha fazla didikleyip canınızı sıkmayın.
Alsın ömrü boyunca hevesi aklı neyde kaldıysa..off içim öyle şiş kiSizin diğer konunuzu da okumuştum.
Cinsel hayatınız kötü müydü ki adam bu kadar hevesli ?
Zaten evi de terk etmişsiniz. Daha fazla didikleyip canınızı sıkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?