- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
- Konu Sahibi Bir garip dertli
-
Instagramda telegram grupları nasıl çıkıyor anlamadım biraz daha detay verir misiniz? Geçmiş olsun bu arada, önceki konunuzu da okumuştum arkadaşına foto yolladığı konu. Onu abazanligiyla başbasa bırakın. Çok zor bir durum Allah sabır versinKızlar günlerdir çok kötü zamanlar geçiriyorum. Biliyorsunuz. Bugün instagramına girdim. Gözlerime inanamadım.Sizinde bakmanızı öneririm.Telegram yüklü ise görebilirsiniz. İnstagramına girdim hareketlere tıkladım baglantılar kısmına bir girdim ki. Telegram grupları ama hep +18 içerikli neredeyse kaç gündür hep girmiş... Daha da iğrenemezdim... Öyle canım sıkıldı kı.
Bak şimdi bacım Instagram hareketler - baglantılar- orada eger telegram baglantıları varsa tek tek tıklayın baglantının nereye gittiğine bir bakın derim. Benimkinin elli tane baglantısı vardı tıkladığı hepsi cinsel içerikli telegram gruplarına gidiyor .Elim ayağım titriyor ya. Hiç kimseye güvenmeyinInstagramda telegram grupları nasıl çıkıyor anlamadım biraz daha detay verir misiniz? Geçmiş olsun bu arada, önceki konunuzu da okumuştum arkadaşına foto yolladığı konu. Onu abazanligiyla başbasa bırakın. Çok zor bir durum Allah sabır versin
Bacım hiç bir şey söylemeyeceğim ekran resimlerini aldım dediğim adımları takip edin göreceksiniz.telegram şu whatsaptan sonra çıkan sohbet sitesi değilmi ?
instagramla ne alakası var anlamadım ? beni de aydınlatın ..
canınızı sıkmayın onunkini sıkın. . .
Canım evden ayrıldım iki gün oluyor çok kötü günler yaşadımDirekt yüzüne vur. Kendi canını sıkacağına onunkini sık.
İPhone mu?Bak şimdi bacım Instagram hareketler - baglantılar- orada eger telegram baglantıları varsa tek tek tıklayın baglantının nereye gittiğine bir bakın derim. Benimkinin elli tane baglantısı vardı tıkladığı hepsi cinsel içerikli telegram gruplarına gidiyor .Elim ayağım titriyor ya. Hiç kimseye güvenmeyin
aaaa bende şimdi baktım inan bilmiyordum kendi hesabıma baktım hep trendyolBacım hiç bir şey söylemeyeceğim ekran resimlerini aldım dediğim adımları takip edin göreceksiniz.
Hayır degil normal telefonİPhone mu?
Yaa işte... Hiç bir şey önceki konumdan biliyorsanız zaten evden ayrıldımaaaa bende şimdi baktım inan bilmiyordum kendi hesabıma baktım hep trendyol
ne yapmayı planlıyorsunuz
Bu ilk mi?Hayır degil normal telefon
Aramız çok iyiydi her açıdan.. ama tatsız şeyler yaşandı. Açtığım başlıklara bakabilirsiniz..Bu ilk mi?
daha once de yaptigi oldu mu?
cinsel hayatiniz nasil sizin istekle mi oluyor o teklif ediyor mu?
evde hep telefon ile ugrasir mi?
birlikte yaptiginiz seyler neler? sohbet edermisiniz sizle konusurmu
Hayır ilk defa karşılaşıyorum sinirim tepemdeBu ilk mi?
daha once de yaptigi oldu mu?
cinsel hayatiniz nasil sizin istekle mi oluyor o teklif ediyor mu?
evde hep telefon ile ugrasir mi?
birlikte yaptiginiz seyler neler? sohbet edermisiniz sizle konusurmu
sşz ayrıldıktan sonra baktıysa öncesinde de bakıyordu sonrasında da hep bakacak..Yaa işte... Hiç bir şey önceki konumdan biliyorsanız zaten evden ayrıldım
Öncesinde de bakmış...tartışmanın olduğu geceden öncede bakmışsşz ayrıldıktan sonra baktıysa öncesinde de bakıyordu sonrasında da hep bakacak..
isyerindeki sacma salak insanlar sacma salak akillar veriyor olabilir eşinize.Aramız çok iyiydi her açıdan.. ama tatsız şeyler yaşandı. Açtığım başlıklara bakabilirsiniz..
Umurunda olmadı bacım işi evden yürütüyorisyerindeki sacma salak insanlar sacma salak akillar veriyor olabilir eşinize.
evi terkedince tavri ne oldu?
huy cunku değişmez.. Evi terk ettiniz yani ne planlıyorsunuz derken boşandınız mı mabnda sordumÖncesinde de bakmış...tartışmanın olduğu geceden öncede bakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?