İğreniyorum...

Adamin ailesi de oyleymis bu yaştan sonra kendi başına zor değişir

esin bu ne olmus sen onun karisisin erkekler boyle seylwre dikkat etmez ama ilerdr bu sorun yaratir beni sevmiyor diye keske evlwnmeseydin sacma bir konu olmus sen cok pimpiriklisin

Böyle değildi maalesef

Böyle değildi maalesef
Ben bu adamın cidden bir sağlık sorunu yokken ,salon beyefendisinden bu hale donustugunu sanmiyorum.Yetistirilis tarzından dolayı yapılan hatalı davranışlar zaten olumsuz öğrenme olduğu için arada istemsizce kendini gösterirdi.Masada senin yüzüne gegirmezdi belki ama illaki o tukurukler havada ucusurdu yine....bence sen bu adamı daha kontrollü olunan ortamlarda gördün ve çok yakınlaşmadan da evlendiniz.Aclik ve cinsel uyarilmislik ani insanin kendini çok baskilayamadigi /ilkel yönünü ortaya koyduğu ortamlardır.İllaha kendini gösterirdi

Kişisel temizliğine dikkat ediyor mu? Giyim kuşamına özen gösterir mi?Eğer bunlar yerindeyse eşinizde görgü sorunu var. Ki bu yaştan sonra bunu kazandırmak çok zor. Çünkü eşiniz bunu bir problem olarak görmüyor.
(Anlattığınız profil bende ,baya paspal bakımsız biri izlenimi yarattı. )
Eğer eşiniz aynı zamanda bakımsız, temizliğine dikkat etmeyen biriyse özsaygısı yok. Özsaygısı olmayan birinin de kimseye saygısı olmaz.

Benimde bir kuzenim vardı o kadar kötü yemek yerdi ki aynı eşiniz gibi beraber aynı sofraya oturacağımız zaman ben kalkar başka yerde yerdim tek başıma çünkü midem bulanırdı.Ama eşiniz banane diyorsa değişmesi zor bir insan demek ki hiç gücenmiyorda benim nişanlım canım burnunda birşey var dedi diye yerin dibine girmiştim.Demek ki ailesinden görmüş çok zor değişmesi ama siz her defasında uyarmaya devam edin

Okurken bile midem bulandi. Eşiniz cok bencil. Masada gegirmek nedir ya. Onu da gectim kafede filan gegirmek. En tiksindiyim seylerden biridir. Umarim yaninizda gaz cikarmiyordur.
Bu adama iyi dayaniyorsunuz (((

Bence, sık sık yemek yerken hatıra olsun diye (!) video çekip, 10-15 video olunca hepsini boşanma dosyasına koyun.

İğrendiğiniz adamla nasıl evli kalacaksınız?

Normalde kişisel temizlik konusunda nasıldır? Yani genel olarak pasaklı ya da beceriksiz biri mi? Allah tan sabır diliyorum size off

Benim de eşimin ailesinde gözlemlediğim bir durum bu. Farklı kültürlerde yetiştiğimiz için yemek yeme şeklimiz bile farklı. Eşimin memleketine gidince yemek yerken çok zorlanıyorum. Genelde ortak tabaktan yiyorlar ve bu durumdan dolayı herkes sofradaki yemeğe saldırıyor. Sanki yemek değil savaş. Ağzını şapırdatan mı istersin elindeki şap şup emen mi hepsi var. Benim bu sofrada resmen midem bulanıyor. Köy tarzı bir yerde oldukları için pek yemek adabına dikkat etmiyorlar, ellerini her yere sokuyorlar yemekte. Ben eşimi dışarda bu şekilde yaparsa uyarıyorum, kibar ye, sakin ol elinden almayacaklar diyorum. Bu uyarılarım biraz işe yaradı.

sevgili konu sahibi;öncelikle çok zor bir durum ALLAH yardımcınız olsun.
ama öpüşmekten bile iğrendiğiniz bu adamla nasıl devam edeceksiniz. yarın çocuklarınız olunca ne olacak?onlar da baba tarafına çekerse mazallah.
çıldırırsınız.bence bir an önce bir durum değerlendirmesi yapın derim. ne yazık ki bağzı insanlar değişimlere pekte açık olmuyor.
sonuçta bu insanla yaşayan sizsiniz eğer uyarılarınızı ciddiye alacak gibi değilse çocuk yapmadan ayrılın bitsin bu işkence derim. recep ivedikten betermiş kocanız. bu ne saygısızlık yav.

Öyle şaka yollu,yarım ağız filan değil direkt ciddi şekilde söyleyeceksiniz ki tesir etsin.
Anlayana kadar söyleyeceksiniz.
Yaptırım uygulayacaksınız.
Evde birlikte yemeyerek,dışarda yemeğe çıkmayarak.
Ciddi anlamda ondan soğuduğunuzu anlarsa vazgeçebilir.
Vazgeçmeli yani.

Bızım bı akrabada araplar gıbı salatayı bıle uc parmagınla yerdı ıgrenc. Onla sofraya oturmak zorunda kaldıgımızda herkes salatasını kaselere alırdı kı parmaklarını daldırdıgı salatadan bıdaha yıyemıcek kımse dıye. Benım esımınde agzının suyu akıyo yastıklara ıgrenc ama bana o ıgrenc gelmıyo cunku adamın elınde degıl genız etı var amelıyat olamadıgı ıcın agzı acık uyuyo hergun kılıf degıstırıyoruz. Esınızın medenıyet ve gorguden cok uzak oldugu kesın cok cırkın bı davranıs ınsan ıcınde gegırılır mı ya. Sızde yemege bırlıkte oturmayın protesto edın

aynen gegirme benm esimde de var ama dediginiz gibi rahatsiz midesinden ama bana. hic igrenc gelmiyor hatta uzuluyorum. kendi temiz yemek yemeside cok kibar .fakat bwnce sevgi olunca gormezden çalınır

Gece gece midem bulandı..nasıl katlanıyorsun? Çözümlerin çok kısa süreli şeyler..bence daha caydırıcı olmalısın..Beni örnek alma :) ama böyle birşey yaşasam sofrada sağlam tabak çanak bırakmam..tüm uyarılarına rağmen igrencliklerine devam ediyor ve hiç de utanmıyor. Ciddi ciddi tehdit et sen bu adamı..

Buradan midem bulandı, iyi ki evli falan değilim haa. O adamla değil bir ömür, aynı yatak bile katlanılmaz benim için..

Bu medeniyet görmemişi çok aradınız mı?
Hayır yani, hadi bilmezsin, hata yaparsın, ona tamam dedik. E bu kişi yanlış yaptığını kabul etmeyip, karşısındakinin uyarısına, tepkisine gülen ve " sen doktora git" diyen bir kişi. Görgüsüzlükte aşmış yani. Yola gelmez bu saatten sonra. Uyarıyla muyarıyla düzelmez yani. Bir kere size saygısı yok. Ben olsam boşardım. Ömür boyu sinir bozukluğuyla yaşamaktan iyidir.

Böyle tiplerin evlilik öncesi hiç renk vermediğine de inanmıyorum. Ya karşısındakini hiç tanımadan evleniyorlar, ya da evlenmeden önce bir çok çirkin davranış "şirin" geliyor kadınlara. İmzayı atıp aynı eve girince dank ediyor bazı şeylerin vehameti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…