esin bu ne olmus sen onun karisisin erkekler boyle seylwre dikkat etmez ama ilerdr bu sorun yaratir beni sevmiyor diye keske evlwnmeseydin sacma bir konu olmus sen cok pimpiriklisinmerhaba arkadaşlar. Sorun eşim. Şöyle ki eşim doğru düzgün yemeği beceremiyor. Yemek yerken yüzüne bakamıyorum o kadar iğrenç yiyor düşünün. Dışarda yemek yediğimizde bir an önce yemek bitseydi de eve gitseydik diyorum. İnsan içinde geğirmeler falan. Söylüyorumda yapma insan içinde. İnsan içinde böyle davranılmaz banane diyo. Kendi hareketleri ona harika geliyo. Evde yemek yediğimizde de asla konuşmam. Telefonla ilgilenirim ki nasıl yediğini görmeyim diye. Güzel şekilde diyorum öyle yeme diye ama yok. Karşısında özenle yiyorum belki beni görüp çeki düzen verir diye oda yok. Ters ters bakıyorum yok oda olmuyo. Nasıl düzelteceğim ben bu durumu? Bide bu konunun dışında bi konu daha var. Eşimin tükürükleri. Aşırı tükürük salgılıyor. Uyuduğunda yastık berbat. Beni öpmesini dahi istemiyorum tükürük yüzünden. Doktora gidelim diyorum seni gösterelim diyo. Napcam ben? Uzun ve mide bulandırıcı oldu kusura bakmayın
Aynen öyleEvlenmeden once yuzunu gostermedigune inanirim benim esim de cok kibardi bana karsi artik degil... O yuzden inanirim bacim. Bu erkekler evlenene kadar prens evlendikten sonra kurbaga oluyorlar
Böyle değildi maalesefEvlenene kadar hiç mi birlikte yiyip icmediniz? Hiç mi görmediniz bu itici yönlerini.Bahsettiginiz davranışlar basbayağı adama karşı sogumaniza yol açacak /tiksindirecek davranışlar.Bunlari yapan bir insanla hadi bir şekilde başka odalarda yemek yeriz de özel yaşantım da sıfırlanır.
Ben bu adamın cidden bir sağlık sorunu yokken ,salon beyefendisinden bu hale donustugunu sanmiyorum.Yetistirilis tarzından dolayı yapılan hatalı davranışlar zaten olumsuz öğrenme olduğu için arada istemsizce kendini gösterirdi.Masada senin yüzüne gegirmezdiBöyle değildi maalesef
merhaba arkadaşlar. Sorun eşim. Şöyle ki eşim doğru düzgün yemeği beceremiyor. Yemek yerken yüzüne bakamıyorum o kadar iğrenç yiyor düşünün. Dışarda yemek yediğimizde bir an önce yemek bitseydi de eve gitseydik diyorum. İnsan içinde geğirmeler falan. Söylüyorumda yapma insan içinde. İnsan içinde böyle davranılmaz banane diyo. Kendi hareketleri ona harika geliyo. Evde yemek yediğimizde de asla konuşmam. Telefonla ilgilenirim ki nasıl yediğini görmeyim diye. Güzel şekilde diyorum öyle yeme diye ama yok. Karşısında özenle yiyorum belki beni görüp çeki düzen verir diye oda yok. Ters ters bakıyorum yok oda olmuyo. Nasıl düzelteceğim ben bu durumu? Bide bu konunun dışında bi konu daha var. Eşimin tükürükleri. Aşırı tükürük salgılıyor. Uyuduğunda yastık berbat. Beni öpmesini dahi istemiyorum tükürük yüzünden. Doktora gidelim diyorum seni gösterelim diyo. Napcam ben? Uzun ve mide bulandırıcı oldu kusura bakmayın
Normalde kişisel temizlik konusunda nasıldır? Yani genel olarak pasaklı ya da beceriksiz biri mi? Allah tan sabır diliyorum size offmerhaba arkadaşlar. Sorun eşim. Şöyle ki eşim doğru düzgün yemeği beceremiyor. Yemek yerken yüzüne bakamıyorum o kadar iğrenç yiyor düşünün. Dışarda yemek yediğimizde bir an önce yemek bitseydi de eve gitseydik diyorum. İnsan içinde geğirmeler falan. Söylüyorumda yapma insan içinde. İnsan içinde böyle davranılmaz banane diyo. Kendi hareketleri ona harika geliyo. Evde yemek yediğimizde de asla konuşmam. Telefonla ilgilenirim ki nasıl yediğini görmeyim diye. Güzel şekilde diyorum öyle yeme diye ama yok. Karşısında özenle yiyorum belki beni görüp çeki düzen verir diye oda yok. Ters ters bakıyorum yok oda olmuyo. Nasıl düzelteceğim ben bu durumu? Bide bu konunun dışında bi konu daha var. Eşimin tükürükleri. Aşırı tükürük salgılıyor. Uyuduğunda yastık berbat. Beni öpmesini dahi istemiyorum tükürük yüzünden. Doktora gidelim diyorum seni gösterelim diyo. Napcam ben? Uzun ve mide bulandırıcı oldu kusura bakmayın
aynen gegirme benm esimde de var ama dediginiz gibi rahatsiz midesinden ama bana. hic igrenc gelmiyor hatta uzuluyorum. kendi temiz yemek yemeside cok kibar .fakat bwnce sevgi olunca gormezden çalınırBızım bı akrabada araplar gıbı salatayı bıle uc parmagınla yerdı ıgrenc. Onla sofraya oturmak zorunda kaldıgımızda herkes salatasını kaselere alırdı kı parmaklarını daldırdıgı salatadan bıdaha yıyemıcek kımse dıye. Benım esımınde agzının suyu akıyo yastıklara ıgrenc ama bana o ıgrenc gelmıyo cunku adamın elınde degıl genız etı var amelıyat olamadıgı ıcın agzı acık uyuyo hergun kılıf degıstırıyoruz. Esınızın medenıyet ve gorguden cok uzak oldugu kesın cok cırkın bı davranıs ınsan ıcınde gegırılır mı ya. Sızde yemege bırlıkte oturmayın protesto edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?