Ay insan bir arkadaşı yemeğe çağırsa gidemez. Yani evlenmeden önce bunu başarabiliyormuş. Ne var ki bu kadar direnç gösterecek düzgün ye işte çok acayip. Allah sabır versin .Evdeyken güzel demeye çalışıyorum çünkü yemekler benim için işkence oluyor. Dışardaki hareketleri için artık dayanamadığımda son raddede diyorum seninle dışarı çıkmaya utanıyorum diye veya ben demeden o diyo gülerek benden utandın mı diye ama yok en ufak bi değişim yok
Benimkide sofrada osuruyo yapma diyorum napayim çok sıkıştırıyor diyor
Normal bianda hadi osurursunda sofrada çok iğrenç yaakusura bakmayin istem disi güldüm.yok artik ya cok cok saygisizlik hem sana hem sofraya
Valla normal bi andada yapmasin mümkünse.ben 3 senelik evliyim daha eşimden bunu hic duymadim.buyük saygisizlikNormal bianda hadi osurursunda sofrada çok iğrenç yaa
Nerde osuruyo seninki bende normal zamanda yaparım eşler belli zaman sonra alıştığı için yapabilir ama yapılacak yer zaman var olmiycak zaman bunlar onemli olanValla normal bi andada yapmasin mümkünse.ben 3 senelik evliyim daha eşimden bunu hic duymadim.buyük saygisizlik
Nerde osuruyo seninki bende normal zamanda yaparım eşler belli zaman sonra alıştığı için yapabilir ama yapılacak yer zaman var olmiycak zaman bunlar onemli olan
Yazdığınız herşeye katılıyorum. Anca bu kadar güzel yazılabilirdiBir kaç konuda daha yazdım,15 yaş üstü çocuklarımız dahil olmak üzere kimseyi değiştiremeyiz.
İstediğimiz kadar uğraşalım,mümkün değil.
Kişi kendisindeki eksik ve kusurların farkındaysa ve bunları düzeltmek istiyorsa, değişim ve düzelme mümkün olabilir,bu da ciddi çaba ve biraz zaman ister.
Açıkcası eşiniz çok tuhaf geldi bana, bizim anaokulundaki öğrencilerimiz bile böyle yemek yemiyor, ailesi de böyle diyorsunuz,sanırım görgü noktasında ailece eksik ve sorunlular.
Böyle bir adamla yaşamak ve toplum içerisinde bulunmak çok zor,kişisel olarak benim için kabul edilemez bir durum.
Anladığım kadarıyla eşiniz güzellikle yaptığınız ikaz ve uyarıları da dikkate almıyor,sizin bu konudaki itirazınızı hiç önemsemiyor.
Bu durumda geriye tek yol kalıyor rest çekmek ve onu protesto etmek.
Ben olsam aynı sofraya oturmam,dışarıda birlikte yemek yemeğe kesinlikle gitmem,
bakalım napacak o zaman.
El mi yaman? Bey mi? Görsün.
Elimden geldiğince uyarıyorum bakalım kim kazanacakYemin ederim midem bulandi.
Ben de dayanamam.
Cocuk yapsa bile bazen insan kaldiramiyor bu tarz davranislari..
Hele tukuruk salgisi fazla dedin ya.
Insan sevse de kocasini/karisini bu tarz seyler mide bulandiriyor
Bikmadan usanmadan uyarin
Dikkat etsin
Di mi ya. Böyle bi korku olsa dikkat eder ama yok. Kendisi çok harikaymışNeymiş sonra evlilik aşkı öldürüyor.. Valla böyle özensiz eşlerle ne aşk kalır ne saygı kalır zaten. Üstelik karşı taraf rahatsız olduğunu söylüyor, benden soğur tiksinir korkusu da mı yok. İnsan biraz dikkat eder ya el insaf..
Aynen öyle ben kibarca söyledikçe onun umrunda olmuyoAğız şapırtısından nefret ederim.Bir kız arkadaşımla bu yüzden görüşmez oldum mesela.O kadar haklısın ki.Böyle şeyler aileden kaynaklanıyor ve maalesef değişmesi çok zor.
Söylemekle değil kişi kendi isterse değiştirebilir bence.Eşinin kendini değiştirmesini sağlayacak şeyler yapabilirsin.Mesela onunla yemek yeme , açık açık iğreniyorum de.Eğip bükme lafı.Çünkü cidden çok iğrenç bir durum bu.Sen gururu incinmesin dedikçe adam ciddiye almaz olmuş seni.
Aksine avrupada büyümüş biriSenin zorunla mı çatal kullanıyor?Mağaradan mı aldın eşini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?