İğreniyorum...

Ay insan bir arkadaşı yemeğe çağırsa gidemez. Yani evlenmeden önce bunu başarabiliyormuş. Ne var ki bu kadar direnç gösterecek düzgün ye işte çok acayip. Allah sabır versin .

eşiniz sanki kasıtlı yapıyor gibi
en güzel çözüm birlikte yemek yemeyin bakalım tepkisi ne olacak

Merhaba hanımlar ben yeni üyeyim alışmaya çalışıyorum henüz acaba tüm bunlarin dışında sizde soğumuş olabilir misiniz eşinizden o yüzden yaptıkları gözünüze çok büyük gibide görünebilir. Normalde nasıldır aranız

Bence birgün yemek yerken heryeri yağ pislik içerisindeyken aynayı alın ve karsısına geçin.İşte benim gözümde yemek yerken bu Kdr iğrenç görünüyorsun diyin ve ciddi anlamda tiksindiğinizi anlatın belki de kale almamayı tercih ediyordur ama en azından bu şekilde yaparsanız belki farkına varır denemekten z ar ar gelmez.Allah kolaylık versin valla

Yemin ederim midem bulandi.

Ben de dayanamam.

Cocuk yapsa bile bazen insan kaldiramiyor bu tarz davranislari..

Hele tukuruk salgisi fazla dedin ya.

Insan sevse de kocasini/karisini bu tarz seyler mide bulandiriyor

Bikmadan usanmadan uyarin
Dikkat etsin

Yazdığınız herşeye katılıyorum. Anca bu kadar güzel yazılabilirdi

Elimden geldiğince uyarıyorum bakalım kim kazanacak

Di mi ya. Böyle bi korku olsa dikkat eder ama yok. Kendisi çok harikaymış

Aynen öyle ben kibarca söyledikçe onun umrunda olmuyo

Bir kere bir arkadasimin esi disarda boyle akita akita sapirtada sapirtada salyalari aka aka( cidden salya akiyordu arada agzinin kenarindan) elini salataya bandira bandira yemek yemisti de wc ye gidip cikarmistim yediklerimi.

Cok igrenc.

Evlenmeden once yuzunu gostermedigune inanirim benim esim de cok kibardi bana karsi artik degil... O yuzden inanirim bacim. Bu erkekler evlenene kadar prens evlendikten sonra kurbaga oluyorlar

Evlenene kadar hiç mi birlikte yiyip icmediniz? Hiç mi görmediniz bu itici yönlerini.Bahsettiginiz davranışlar basbayağı adama karşı sogumaniza yol açacak /tiksindirecek davranışlar.Bunlari yapan bir insanla hadi bir şekilde başka odalarda yemek yeriz de özel yaşantım da sıfırlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…