İhanet değilmiş yaptığı...!

Ben affetmezdim. Başkalarına gönlü kayabilecek, beni her an aldatabilecek potansiyelde olan bir hayat arkadaşı istemem(kimse istemez)

Hem türlü bahaneler bulup affettim diyelim. konuşmanın, cilveleşmenim, hediyeleşmenin aldatma olmadığını kabul ettiğimi beynine kodlayacağı için bu çikolatalı hayatına kaldığı yerden devam edecek. İstemem kalsın.

İçim yanıyor içim.

hala mı aldatıldığınıza inanmıyorsunuz ?
bir değil iki değil .
hala bu yönde bir adım atmadınız değil mi? ne kanıt toplama ne avukata danışma ne aileye durumu anlatma .ne destek alma... hiçbir adım atmadınız . geldiniz burda içinizi dökeceksiniz , yine aynı şekilde devam edeceksiniz
Şu mesajınızı görene kadar biraz daha teselliye ve kendisini anladığıma yönelik bir mesaj yazacaktım vazgeçtim. Bazı kadınlar gerçekten kendinin kıymetini hiç bilmiyor..

Konu sahibi arkadaşım siz devam edin eşinizin eline iş tutturmamaya. Sizin yoğun dediğiniz işinizde çocuğa yarım saat ödev yaptır desen yorgunum diye havlayacak adam elin kadınına 40 dk konuşacak vakti ayırabilmiş.

Ayrıca bariz açık adresini de biliyor gitmiştir de yatmıştır da.

Siz daha kendinizi avutmaya uğraşın zaman verin. Verin anam verin gidin yaşayın muhteşem evliliğine devam edin.

Eşimin 2 aydır bı kadınla yazıştığını konuştuğunu gördüm. İnkar etmedi yalan arkadaşım yazıştı vs demedi. Sen işle çocukla ilgiliydin genelde konuşma ihtiyacı hissettim sadece sohbet ettik desede her konuşma 40 dakika en az kadın buna canım diyor eşim ona çikolataları beğendin mi tatlım yazmış. Yoğun iş temposu var eşimin evde hiçbir iş beklemem yemek yediği tabağı bile ben toplarım. Hiçbir görevi yok evde özellikle sen şunu yap dediğim çok şey olmaz, çocuğun dersini ben yaptırırım evdeki sorumluluklar zaten belli şeyler zaman alıyor öyle ilgisiz bir kadın da değilim.
Başka kadınla saatlerce sohbet etmesini o sohbetin ona iyi gelmesini hazmedemiyorum.. eve gelmeden önce hep dakikalarca onunla konuşmuş günlerce.. Başka kadının sohbeti ona iyi gelmesi çok canımı yakıyor. Çok
'Seni Aldatmadım' görüşmedim buluşmadım diyor sonuçta konuşması sohbet etmesi de sadakati etkiler bunu anlamıyor.. Çikolata yollamış çok kötü bir gün geçirdi diye yolladım diyor. Off of çok değersiz hissediyorum kendimi. Böyle bişey yaşasaydınız ne yapardınız? Böyle bişey tahmin etmezdim hiç. Şimdi ilgili pişman özürler.. ama içimde kırılan güvenim le nasıl yaparım bilmiyorum şans ver affetme hemen ama zaman ver kazanacağım güvenini,, bunu atlatacağız diyor. Affetmedim ama zaman verdim böyle bişey atlatılır mı. Kaybedilen güven geri kazanılır mı? Bitap durumdayım şu anda.. Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın ellerim titriyor hala çünkü.
İhanetin affı olmaz güvenmeyin bence

Şu mesajınızı görene kadar biraz daha teselliye ve kendisini anladığıma yönelik bir mesaj yazacaktım vazgeçtim. Bazı kadınlar gerçekten kendinin kıymetini hiç bilmiyor..

Konu sahibi arkadaşım siz devam edin eşinizin eline iş tutturmamaya. Sizin yoğun dediğiniz işinizde çocuğa yarım saat ödev yaptır desen yorgunum diye havlayacak adam elin kadınına 40 dk konuşacak vakti ayırabilmiş.

Ayrıca bariz açık adresini de biliyor gitmiştir de yatmıştır da.

Siz daha kendinizi avutmaya uğraşın zaman verin. Verin anam verin gidin yaşayın muhteşem evliliğine devam edin.
İnanın anlamıyorum, anlayamıyorum. Okurken sinirden ensem ağrıyor artık. Bu adam seni sindirmiș ve aldatiyor. Tamam bunu kabul ettin, peki sonraki adım ne? Adım yok. Hicbirsey bilmeyen biri bile benim psikolojim bozuk der, destek alır. O da yok. Hadi paran yok diyelim ailene anlat yada anneye anlat yine bir yol bulunur.
Ne olacak da konu sahibi harekete geçecek bilemiyorum

Eşimin 2 aydır bı kadınla yazıştığını konuştuğunu gördüm. İnkar etmedi yalan arkadaşım yazıştı vs demedi. Sen işle çocukla ilgiliydin genelde konuşma ihtiyacı hissettim sadece sohbet ettik desede her konuşma 40 dakika en az kadın buna canım diyor eşim ona çikolataları beğendin mi tatlım yazmış. Yoğun iş temposu var eşimin evde hiçbir iş beklemem yemek yediği tabağı bile ben toplarım. Hiçbir görevi yok evde özellikle sen şunu yap dediğim çok şey olmaz, çocuğun dersini ben yaptırırım evdeki sorumluluklar zaten belli şeyler zaman alıyor öyle ilgisiz bir kadın da değilim.
Başka kadınla saatlerce sohbet etmesini o sohbetin ona iyi gelmesini hazmedemiyorum.. eve gelmeden önce hep dakikalarca onunla konuşmuş günlerce.. Başka kadının sohbeti ona iyi gelmesi çok canımı yakıyor. Çok
'Seni Aldatmadım' görüşmedim buluşmadım diyor sonuçta konuşması sohbet etmesi de sadakati etkiler bunu anlamıyor.. Çikolata yollamış çok kötü bir gün geçirdi diye yolladım diyor. Off of çok değersiz hissediyorum kendimi. Böyle bişey yaşasaydınız ne yapardınız? Böyle bişey tahmin etmezdim hiç. Şimdi ilgili pişman özürler.. ama içimde kırılan güvenim le nasıl yaparım bilmiyorum şans ver affetme hemen ama zaman ver kazanacağım güvenini,, bunu atlatacağız diyor. Affetmedim ama zaman verdim böyle bişey atlatılır mı. Kaybedilen güven geri kazanılır mı? Bitap durumdayım şu anda.. Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın ellerim titriyor hala çünkü.
Kaçıncı seviye bir kadir kıymet bilmezliktir bu.

Eşijizin bu mantigına gore siz de bir aamla canımlı cicimli konusabilirsiniz hergün. Deneyin bakalım bi ne yapacak pislik adam

Konuşacak, dertleşecek erkek arkadaşı ya da eski bir kadın arkadaşı yok muymuş?

0’dan bir kadını kendine arkadaş benimsemeyi bilmedim.

Aldatma değilse sizde bir sohbet arkadaşı bulup şöyle bir çikolata gönderin canım diyerek bakalım aldatma mı değil mi anlasın

Keşke size ev işlerinde ve çocuklarla ilgilenme konusunda destek olsaydı da başkasıyla konuşmak yerine sizinle sohbet etmeye vakit yaratabilseydi beyefendi ! Söylediği kadar masumane bir durum olduğunu düşünmüyorum neticede ne olursa olsun başka bir kadınla konuşuyor ve bu konuşma ona iyi geliyor illa yatması görüşmesi duygusal bir bağ geliştirmesi gerekmiyor. Bi insanın bir insana iyi gelmesi yeterince tehlikeli bir durum...

O tabağı toplayacaktı da başka kadınla konuşmaya fırsatı kalmayacak, sen de dinlenmiş olup hoş sohbet olabilecektin.

Hem suçlu hem güçlü.

Ne derse desin o aldatmış.

Ve yine ne derse desin sizin bir şeyi eksik etmenizle ilgili değil, kendi sadakatsizliği ile ilgili bir durum.

Sakın kendinizi eksik hissetmeyin.

Anladığım kadarıyla boşanma niyetiniz yok. O zaman affettirene kadar uğraşsın. Ama siz affettim seni dedikten sonra tekrar tekrar konuyu açmayın. Eğer açarım diyorsanız boşanım en başından.
(bir kere yapan tekrar yapar, bir kere affeden tekrar affeder diye de düşünür)

Büyük konuşmak istemem ama ciddi anlamda eşimin içinden geçerdim gözüm dönerdi. Hazmetmek cok zor. Ben yapamazdm sanırım.

Büyük ihtimalle çocuk sebebiyle affedip önünüze bakacaksınız. O yüzden en azından eski düzeni değiştirin. Evin işlerine katın. Cok yoğun diye her işi siz yaparken o kalan vaktini elin kadınına ayiriyormus . O vakti şimdi çocuğuna ev işlerine versin. Başka türlü affetmeyin. Madem yutacaksınız, bari hazmetmesi kolay hale getirin.

Herkese selamlar.
Evli bir erkeğin başka bir kadına seni seviyorum kadınım notuyla çiçek gönderimi delil sayılırmı.
İki tarafında adı soyadı telefon numarası var çiçek sepetinden gelen mailde bunun ekran görüntüsü yasalmıdır? Ben yollamadım vs benim maille arkadaşım yolladı yalanı meşhur hep.. öyle Derse haklı çıkarmı erkek. Allah kimseye yaşatmasın da böyle şeye şahit olan bilgisi olan yazarsa seviniriz. Yasal olmayan bişey yapmamak için fikir almak adına konu açılmıştır.

Daha önce de aldatılmış ve yakalamışsınız. Nasıl unutabildiniz hiç mi gururunuz yok? Başkasına seni seviyorum demiş kadınım demiş hediyeler göndermiş başkasıyla cinsel ilişkide bulunmuş. Siz hâlâ bu adama hizmette kusur etmiyorsunuz :KK57:

Affetmedim zaman verdim malesef bunlar hikaye buda affedilecek bisey degil tekrar yapar bence ileride gidebilir

Çok onur kırıcı.
Sizin çok yoğun olduğunuzu söylemiş ya, size gönderseydi o çikolataları, size çiçek gönderseydi, sizle konuşsaydı 40 dklarca...
Bak bakalım o zaman siz de ona nasıl dönüş yapıyordunuz.
Gebersin ya böyle insanlar. Valla...
Evde karın var çocuğun var ne arıyorsun hala dışarda. İşve cilve mi?
Bu tür adamlar için hayat sadece uçkuruna hizmet edilmesi mi? Evdeki kadın senin donlarını yıkıyor, aç karnını doyuruyor, senin yapacağın gönül almak yaa, sonra kadın zaten sana işvesini de yapar cilvesini de.
Ne yaparsınız bilmem.
Affı zor.

Back
X