İhanet değilmiş yaptığı...!

Eski konularınıza göz attım. Yaklaşık 5ay önce 2. Çocuk fikrindeyken sonrasında evliliğinizdeki dev sorunları anlatmışsınız.
Seni seviyorum kadınım diye çiçek göndermiş adam..
Çikolatalar, uzun telefon görüşmeleri...
İhanet değilse ne?
E siz zaten boşanmayı çoktan kafanıza koymuşsunuz.
Bu son durum da artık son damla değil mi?
Hakkınızda hayırlısı......

Sonu pek iyi bitmeyecek gibi ama siz tekrar deneme taraftarısınız. Zaman kaybı ama yaşayıp göreceksiniz artık.

Kesinlikle aldatmis bulusmadim demesi de kendince kacamak cevaplar 40 dakika ne demek her gun yahu. Canim lar cikolatalar vs resmen aldatma. Uzulme ama sanirim ben olsam direk biterdi ya ne biliyim ayni evi nasil paylasacaksin tekrar aldatip aldatmamasini gec sonucta bir kere aldatmis ve ilk firsatta ayni kadinla tekrar konusacagini dusunuyorum kopamayacaktir ondan da eger bu kadar yakin konusmalari olduysa seni uzmek istemem :((( akli o kadinda mutlaka kalir bir taraftanda bence

bir de gençsiniz anladığım kadarıyla. aile kültürünüze göre erkeğe hizmet var. siz de bunun yanlış olduğunu biliyorsunuz içten içe, ama öğrenilmiş kodları silmek zor tabi. bu şekilde erkeğin size saygısı kalmaz 5-10 yıl sonra devir iyice değişecek, babalarımız gibi hanım bana hizmet etti deyip evinde oturan, kıymet bilen sayısı çok azalacak. evdeki demode zihniyetli emek veren kadın küçük görülecek, yapmasaydın deyip dışarıdaki iş bilen akıllı işveli hatunlara gözler kayacak. bu hatunlar o erkeğe herşeyi yaptıracak. nankörlük can acıtır. kendinizi feda etmeyi bırakın, durumu eşitleyin. sonra yaptığınız fedakarlıklardan pişman olmayın. boşanın demiyorum. önce kendinizi sevin sayın saydırın, ilişkide alış veriş nasıl olur anlayın benimseyin ve sonra ona öğretin eğitin. o da bilmiyor öğrenmemiş sizin gibi belli ki. ortada iki pasif kişi var. siz eşinize, eşiniz ailesine tepkisiz. bu ilişkinden mutlu son gelmez gibi görünüyor bu taraftan bakınca:KK43: biraz farkındalık ve doğru aksiyonla çözülür. başarılar...

hiçbir kadın hizmet etmese, o zaman erkekler evdekini terk edip başka hizmetçi bulurum nasılsa düşüncesiyle rahat boşanamaz. kadınlarda aman hizmet edeyim yoksa kocam başka kadına gider korkusuna kapılmaz. kısır döngü erkekleri koruyor. hizmete son.
2 gün önce arkadaşın birine yazdığım mesajı alıntılamak istedim. çünkü aynılarını yazmak zor geldi. umarım okuyan kadınlar feyz alır. şu erkekleri şımartmayın artık. sizin şımarttığınız bozuk herifleri biz onarıyoruz, kendilerine getiriyoruz, kaba tabirle adam ediyoruz hanımlar. konu sahibi size de üzüldüm ama kaçınılmaz son diyorum üzgünüm düşüncem ve bu yaşıma edindiğim tecrübem bu yönde. insanoğlu çiğ süt emmiştir. alma verme dengesini bozarsanız kendinize kötülük yapmış olursunuz. bu adamı düzeltmeniz için önce sizin değişmeniz lazım benim kanaatim budur, üzgünüm tekrar. mutluluklar dilerim.

Eşimin 2 aydır bı kadınla yazıştığını konuştuğunu gördüm. İnkar etmedi yalan arkadaşım yazıştı vs demedi. Sen işle çocukla ilgiliydin genelde konuşma ihtiyacı hissettim sadece sohbet ettik desede her konuşma 40 dakika en az kadın buna canım diyor eşim ona çikolataları beğendin mi tatlım yazmış. Yoğun iş temposu var eşimin evde hiçbir iş beklemem yemek yediği tabağı bile ben toplarım. Hiçbir görevi yok evde özellikle sen şunu yap dediğim çok şey olmaz, çocuğun dersini ben yaptırırım evdeki sorumluluklar zaten belli şeyler zaman alıyor öyle ilgisiz bir kadın da değilim.
Başka kadınla saatlerce sohbet etmesini o sohbetin ona iyi gelmesini hazmedemiyorum.. eve gelmeden önce hep dakikalarca onunla konuşmuş günlerce.. Başka kadının sohbeti ona iyi gelmesi çok canımı yakıyor. Çok
'Seni Aldatmadım' görüşmedim buluşmadım diyor sonuçta konuşması sohbet etmesi de sadakati etkiler bunu anlamıyor.. Çikolata yollamış çok kötü bir gün geçirdi diye yolladım diyor. Off of çok değersiz hissediyorum kendimi. Böyle bişey yaşasaydınız ne yapardınız? Böyle bişey tahmin etmezdim hiç. Şimdi ilgili pişman özürler.. ama içimde kırılan güvenim le nasıl yaparım bilmiyorum şans ver affetme hemen ama zaman ver kazanacağım güvenini,, bunu atlatacağız diyor. Affetmedim ama zaman verdim böyle bişey atlatılır mı. Kaybedilen güven geri kazanılır mı? Bitap durumdayım şu anda.. Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın ellerim titriyor hala çünkü.

Sana kendi yaşadığımdan örnek vereyim. Aynı durumu yaşadım ve affettim. 6 ay sonra başkasını buldu internetten ve beni terketti.

Üzerinden 2 sene geçti. Toparlanmak çok zordu ama her gün şükrediyorum simdi evliliğim bittiği için.

Rezil herif , aranıyor şuan. Ilk firsatta her konuda sizi suçlayıp hayatınızdan çıkacak ve sonra da size diyecek ki " beni bu hale sen getirdin".

Şimdi ayrılamasan bile kendini hazırla. Bu evlilik bitmiş bir evlilik. Bu adam pişman değil sadece yalnız ortada kalmaya korkan biri. Size verdiği sevgi geçici. Enerjinizi ona harcamayın..çocuğunuz ve sizin için en güzeli en iyisi neyse o olsun inşallah

Yani eşinizin sizi aldattığı çok açık. Affetmesiz, şanssız direkt boşanırdım.

nickinizdeki gibi kul olmayın bu kadar ya. kendinize saygınız olsun.
önceki konularınız da her şeyi açıklar nitelikte zaten. siz evde ev işlerini, yemek yapmayı, çocukların bakımını, dersini, sorumluluğunu yüklenirken eşiniz bir kere yorulmuşsundur diyip size bir çikolata bir çiçek gönderdi mi? bir kahve yapıp 40 dakika muhabbet etti mi sizle çok merak ediyorum? aldatmak zaten yeterince onur kırıcıyken, kendinizi yumuşatmaya çalışmayın Allah aşkına. tekrar neyin güveninden bahsediyorsunuz. şimdi bunu görmezden gelin, en geç 3 aya yeni konuyla dönüş yapacaksınız buraya.

Ne kadar sakınsin ya bas baya altmış adam.. bitti bidaha yapmiycak felan mi zannediyosun..kalıbımı basarım hala o kadınla görüşüyor bu adam..şimdiye kadar tekmeyi basacaktin adama..ama sen affedeceksin o zaman hiç kurcalama bari de başını agritma böyle yaşamaya alışmaya bak.. He bu arada yaptığı bu kadar basitse sende kendine arkadaş bulup içini dök saatlerce konuş.. hediyeles..nasıl olsa olağan şeyler bunlar..

Bu düpedüz aldatma. Bunu bilip devam ettiğiniz için eşiniz bunu alışkanlık haline getirebilir. Eğer devam edecekseniz bunun için sağlam bir bedel ödemeli.

Eşiniz sonunda kabullendi mi çiçek çikolatayı kendisinin gönderdiğini? Kabul etmiyordu çünkü.. En son sizin karşınıza bir çift de çıkarmıştı ..adam "araba kullanırken ben ricacı oldum senin eşinin de yardım etti yoksa çiçek karımın " demişti üstüne karısı ile de konuşturmuştu.Sonra nasıl itiraf etti?

Böyle bişey yaşasaydınız ne yapardınız?
Oturma organina tekmeyi basardım.

Allah askina empati yapın. Ayni seyi siz yapsanız, elin adamiyla mesajlaşıp aldatma degildi deseniz eşiniz bunu kabul edip affetmeye çalışır mı? Ben soyleyeyim hayir.
Siz neden kabul ediyorsunuz?
Bazi kadınlardaki bu kendini küçültme davranışını hic anlayamicam.
Erkeklerin asla affetmeyecegi seyleri kadinlar neye dayanarak affediyor?

Konu sahibinin yazdıklarını ilk dün gece okudum çok üzülmüştüm hatta eşime bile anlattım o kadar etkilendim durumdan, karısına ilgi göstermeyip başka kadınları düşünmesi vsvs… şimdi son sayfaya kadar geldim ve eski konuları görünce tüm üzüntüm geçti konu sahibi sayende.Teşekkürler. Günüme daha pozitif devam edebileceğim.
Kimse kusura bakmasın ama kendini bile bile ezdiren kadınlara üzülemiyorum. Bir noktadan sonra ezilmeyi kendiniz hak eder duruma geliyorsunuz. Taa kasımın başında öğrenmişsin çiçek muhabbetini, gelmiş burda yeni öğrenmiş gibi insanların duygularıyla oynuyorsun, anlaşılmasın diye nick değiştiriyorsun vs. Bi git ya.

İhanete uğramışsınız ve karar sizin. Bu bana göre aldatmadır çünkü duygusal olarak başkasına ilgi duymuş bu çok ağır.

Eşimin 2 aydır bı kadınla yazıştığını konuştuğunu gördüm. İnkar etmedi yalan arkadaşım yazıştı vs demedi. Sen işle çocukla ilgiliydin genelde konuşma ihtiyacı hissettim sadece sohbet ettik desede her konuşma 40 dakika en az kadın buna canım diyor eşim ona çikolataları beğendin mi tatlım yazmış. Yoğun iş temposu var eşimin evde hiçbir iş beklemem yemek yediği tabağı bile ben toplarım. Hiçbir görevi yok evde özellikle sen şunu yap dediğim çok şey olmaz, çocuğun dersini ben yaptırırım evdeki sorumluluklar zaten belli şeyler zaman alıyor öyle ilgisiz bir kadın da değilim.
Başka kadınla saatlerce sohbet etmesini o sohbetin ona iyi gelmesini hazmedemiyorum.. eve gelmeden önce hep dakikalarca onunla konuşmuş günlerce.. Başka kadının sohbeti ona iyi gelmesi çok canımı yakıyor. Çok
'Seni Aldatmadım' görüşmedim buluşmadım diyor sonuçta konuşması sohbet etmesi de sadakati etkiler bunu anlamıyor.. Çikolata yollamış çok kötü bir gün geçirdi diye yolladım diyor. Off of çok değersiz hissediyorum kendimi. Böyle bişey yaşasaydınız ne yapardınız? Böyle bişey tahmin etmezdim hiç. Şimdi ilgili pişman özürler.. ama içimde kırılan güvenim le nasıl yaparım bilmiyorum şans ver affetme hemen ama zaman ver kazanacağım güvenini,, bunu atlatacağız diyor. Affetmedim ama zaman verdim böyle bişey atlatılır mı. Kaybedilen güven geri kazanılır mı? Bitap durumdayım şu anda.. Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın ellerim titriyor hala çünkü.
İlla tensel temas olunca mı aldatma oluyor😪 çok onur kırıcı bişey yaptığı. Hiç.bi.zaman boş bırakmayın ev işlerine yardım etsin çocukla ilgilensin bu kadar ince ruhluysa seninle ilgilensin seni dışarıya çıkarsın deyyus😒 burnundan fitil fitil getir.

İlla tensel temas olunca mı aldatma oluyor😪 çok onur kırıcı bişey yaptığı. Hiç.bi.zaman boş bırakmayın ev işlerine yardım etsin çocukla ilgilensin bu kadar ince ruhluysa seninle ilgilensin seni dışarıya çıkarsın deyyus😒 burnundan fitil fitil getir.
Eski konularına bak olay bu kadarla kalmamış. Bildiğin adam ilişki yaşamış başkasıyla.

Back
X