İhanet değilmiş yaptığı...!

Affedilecek bir şey kalmamış ki ortada. Zaten ihaneti öğreneli aylar olmuş. O zamandır hala bunu konuşuyorsa bu aldatmayı affedemez asla 🤦‍♀️
Zor bi durum sindirilebilecek bişey kalmamış. Boşanmaktan başka da çıkışı yok bana göre.

2 gün önce arkadaşın birine yazdığım mesajı alıntılamak istedim. çünkü aynılarını yazmak zor geldi. umarım okuyan kadınlar feyz alır. şu erkekleri şımartmayın artık. sizin şımarttığınız bozuk herifleri biz onarıyoruz, kendilerine getiriyoruz, kaba tabirle adam ediyoruz hanımlar. konu sahibi size de üzüldüm ama kaçınılmaz son diyorum üzgünüm düşüncem ve bu yaşıma edindiğim tecrübem bu yönde. insanoğlu çiğ süt emmiştir. alma verme dengesini bozarsanız kendinize kötülük yapmış olursunuz. bu adamı düzeltmeniz için önce sizin değişmeniz lazım benim kanaatim budur, üzgünüm tekrar. mutluluklar dilerim.
Tam tersine aslında babam anneme kahvaltı hazırlayan kahvesini yapıp getiren bir adam hala 38yıllik evliler hala babam mutfakta dahi yardımcı olur anneme.

Hic beklemezdim demissiniz ama aynı kadın mı bilmiyorum, eşinizin " seni seviyorum kadınım" notlu çiçek gönderdiğini yakalamışsınız , arkadaşım gönderdi diye kandırmış sizi.
Mutlu da değilmişsiniz evliliğinizde, boşanmak istiyormuşsunuz.
Önünüze kadar gelmiş çok geçerli bir sebep ama siz laf icabı evli kalmaya devam edeceksiniz belli ki. Bunun son aşaması, esinizin başka bir kadın için sizi terk etmesi olur zaten.

Yorumları tek tek okudum. Gerçekten hepiniz çok haklısınız. Konuyu az önce ablamla konuştum eşimi parçalamamak için kendini zor tuttum. Kızım da zamanı gelip böyle haysiyetsiz birine denk gelirse ne yapması gerektiğini ogrensin diye boşanacağım. Çocuğum için katlanırım demek yerine ona örnek bir anne olmak için boşanmak istiyorum ama çok korkuyorum nasıl bir hayatım olur.

Hic beklemezdim demissiniz ama aynı kadın mı bilmiyorum, eşinizin " seni seviyorum kadınım" notlu çiçek gönderdiğini yakalamışsınız , arkadaşım gönderdi diye kandırmış sizi.
Mutlu da değilmişsiniz evliliğinizde, boşanmak istiyormuşsunuz.
Önünüze kadar gelmiş çok geçerli bir sebep ama siz laf icabı evli kalmaya devam edeceksiniz belli ki. Bunun son aşaması, esinizin başka bir kadın için sizi terk etmesi olur zaten.
O zaman kadın da kocası da yüzleşti benimle adam çiçekleri ben eşime yolladım yanlış anlama oldu demişti. Karı koca neden böyle birşeyi üstlensin ki.

Cem Adrianın kül şarkısı beni anlatıyor diye kül olurum yazmak istedim kulolurum olarak değişti ismim.

İhanete uğramışsınız ve karar sizin. Bu bana göre aldatmadır çünkü duygusal olarak başkasına ilgi duymuş bu çok ağır.
Bana karşı duygusu yok anlamına gelir duygusal olarak birinin ona iyi gelmesi.

siz nasil haberdar oldunuz?

kendi mi geldi dedi, ben boyle bir sey yaptim, ama pismanim diye?

yok eger siz yakaladi iseniz, zaten gittigi yol belliymis diyecegim. Belki fiziksel aldatma henuz olmamaistir ama o yolda oldugu da bariz yani.
Evet kendisi çok pişmanım senin kızımın hakkına girdim şans ver bana şeytana uydum vs vs anlattı evden kovdum 1 hafta arabada kaldı kızım her gün sordu ne zaman gelecek babam diye en son geldi eve odaları ayırdım 1 haftadır da evde yabancı bibiyim. Yıllarım hayallerim hepsi gitti. Aileme karşı bile kibar örnek bir insandı. Böyle kalbimden boğazıma doğru öyle bir acı varki 2 haftada 6 kilo verdim gözümün ışığı söndü resmen.

O zaman kadın da kocası da yüzleşti benimle adam çiçekleri ben eşime yolladım yanlış anlama oldu demişti. Karı koca neden böyle birşeyi üstlensin ki.
Kari koca olduklarına emin misiniz o çiftin? Daha önceden tanıyor muydunuz?
Yakınlık durumlarına göre eşiniz için yapabilirler böyle birşeyi.
Sürekli başka kadınla telefonla konuşup, çikolata gönderen adam, her türlü şeyi yapar çünkü.

Kari koca olduklarına emin misiniz o çiftin? Daha önceden tanıyor muydunuz?
Yakınlık durumlarına göre eşiniz için yapabilirler böyle birşeyi.
Sürekli başka kadınla telefonla konuşup, çikolata gönderen adam, her türlü şeyi yapar çünkü.
Evet sosyal medya hesaplarında falan çocuklarının doğum günü resimleri vs var 9 yıllık evliler.

Siz aynısını yapsanız ya da yapmış gibi anlatsanız ve toparlayacağız deseniz eşinizin tutumu ne olurdu ya şu erkeklere iş yükleyin her işi siz yapmayın
Aynısını yaptırmayı onu aldatmak için değil de kendime yakiştırmadiğim için yapmam yapamam ki.

en çokta evdeki karısına çocuğunun annesine çikolata çiçek yollamayı çok görüp dışardaki başka kadınlara böyle jestler yapılması bana çok koyuyor ya valla içim gitti konu sahibi lütfen hafife alıp sineye çekme
Evet çocuğumun rıskı zehir zıkkım olsun ikisine de.

Bu adamlar ne kadar pişkin söylüyor bunu ya. Sen işle evle çocukla ilgiliydin. Gerizekalı aldam. Birazcık destek olsaydın yükümü alsaydın da ben de başka şeylerle ilgilenebilseydim. Bu kadınlar çok meraklıydı. Günde 10 saat dışarıda çalış akşam gel çocukla uğraş hafta sonu temizlik yap. Beyinsiz herif gelsin desin ki sen çocukla ilgiliydin beni ihmal ettin ben sohbet etmek istedim. Lan bu kadın sohbet etmek istemiyor mu acaba. Neye ihtiyacı var diye soruyor musun.
Ya aldatma mıdır değil midir bilemem. Aldatmayı affeder misin bilemem.
Ama şu dediği laf beni bile çileden çıkardı. Boşa gitsin. Sana destek olmayacaksa mutsuz etmeye de hakkı yok.

İlla tensel temas olunca mı aldatma oluyor😪 çok onur kırıcı bişey yaptığı. Hiç.bi.zaman boş bırakmayın ev işlerine yardım etsin çocukla ilgilensin bu kadar ince ruhluysa seninle ilgilensin seni dışarıya çıkarsın deyyus😒 burnundan fitil fitil getir.
Mesela ben bugün marketten çıktım kızımın kreşten arkadaşının babası hiç anne gibi değilsiniz masum çocuksu bir haliniz var duru bir güzelliğiniz demişti aşırı rahatsız olup tepki vermiştim. Eşime ihanet etmişim gibi içim içimi yemiştim. Karekterim böyle.

Adam eve gelmeden önce uzun uzun biriyle konuşacak vakit bulabiliyorsa iş temposu o kadar da yoğun değildir. Ben asla yapmam ama kadınların ev işini üstüne almasına bişey diyemiyorum. Beğenmiyordur, rahat etmiyordur vs. Ama çocuklarla ilgili herşeyin kadının görevi sayılması tam bir saçmalık. Babamızın evinden getirmedik bu çocukları, ne kadar yoğun olursa olsun beyefendiler çocuklarına vakit ayırmak zorundalar. Hadi sizi sevmiyor, aldattı, boşanır gidersiniz. Çocuğuna ayırmadığı vakti nasıl elin kadınına ayırır. O kadar vakitte çocuğun ödevini yaptırıp sohbet etmek varken, nasıl ihanet için kullanır o vakti. Ben hayatımdan def ederim bu adamı, ama çocuğumun hep babası. İlerde o da sormayacak mı bu soruları, nasıl anlatırım bu durumu çocuğuma, çok zor çok😔 size yaptığı tam bir şrefsizlik zaten, birde çocuğunuza yaptıkları varken affedebilir misiniz bilmiyorum.

Eski konularınıza baktım, siz kesinlikle boşanın. bu adamla ömür geçmez. Boşanana kadar da evden elinizi eteğinizi çekin. Yemekeleri bile çocuğunuzla size yetecek kadar yapın. Ne hali varsa görsün.
Çok haklısınız çok internetten iş bakmaya başladım gerçekten artık hissim kalmadı ona karşı hiç.

Yani şu an eşinin çikolata gönderdiği kadınla Kasım ayında çiçek gönderdiği için sorun yaşadığınız kişiler farklı mı?

Siz verin zamanı verin 6 ayı doldurup dava açma hakkınız elinizden gidince aklınız başınıza gelir. Evde çalış, çocuğu yüklen adamda hergün dakikalarca elin kadını ile sohbet etsin , çiçek , hediye göndersin. Hayır herşeyi geçtim bir adamın kadınım diye hitap ettiği biri ile sadece dertleştiğini, yüz yüze görüşmediğini düşünecek kafaya nasıl varıyorsunuz bir anlamadım. Sizin gibi kadınlar akıllanmazda boşanmazda daha bir ay önce çiçek gönderdiğini yakalamışsınız, şimdi çikolata yakalamışsın, yakında da yatakta basarsın artık. Allah aşkına ilgi tek taraflı mı olur? Adam size evladına ayırması gerekli olan zamanı elin kadını için harcamış, ne sizle ne evle ne evladı ile ilgilenmemiş birde zeytinyağı gibi üste çıkıp suçu size atmış. Aklınızı başınıza alın herşeyi geçtim evli olan adam evli br kadınla ilişki yaşayacak ahlaka sahipse kadının eşide bu işin içindeyse bir sonraki adım eş değiştirmedir ya da başka sapkınlıklardır. Ben öyle ahlaktaki adamla öz kızını bile baş başa bırakmam zira kocanızın zihniyeti ve çevresi tam bir leş.

Adam eve gelmeden önce uzun uzun biriyle konuşacak vakit bulabiliyorsa iş temposu o kadar da yoğun değildir. Ben asla yapmam ama kadınların ev işini üstüne almasına bişey diyemiyorum. Beğenmiyordur, rahat etmiyordur vs. Ama çocuklarla ilgili herşeyin kadının görevi sayılması tam bir saçmalık. Babamızın evinden getirmedik bu çocukları, ne kadar yoğun olursa olsun beyefendiler çocuklarına vakit ayırmak zorundalar. Hadi sizi sevmiyor, aldattı, boşanır gidersiniz. Çocuğuna ayırmadığı vakti nasıl elin kadınına ayırır. O kadar vakitte çocuğun ödevini yaptırıp sohbet etmek varken, nasıl ihanet için kullanır o vakti. Ben hayatımdan def ederim bu adamı, ama çocuğumun hep babası. İlerde o da sormayacak mı bu soruları, nasıl anlatırım bu durumu çocuğuma, çok zor çok😔 size yaptığı tam bir şrefsizlik zaten, birde çocuğunuza yaptıkları varken affedebilir misiniz bilmiyorum.
En çok ta o koyuyor bana yaptığını canımdan değerli dediği kızına nasıl yaptı. Çikolatayla o kadından daha çok mutlu olurdu mesela onun mutluluğu daha önemli değil mi diye sordum susuyor..

Back
X