Kizin kahvalti olarak dondurma istese "ay istiyor kiz, vereyim" diyormusun? Cocuk akli ile bisey yapilmaz. Kendi korkularin var diye çocuğu bahane etme. Cocuk seni güçlü görmesin, SEN kendini güclü görmelisin.
Ki bu güç ile alakali değil bence, gurur ile alakali. Evlilik, ev arkadaşliğidir diyorsan bilemem, ancak yaşadiğin şey normale göre evlilik değil.
Cocuk sence gergin bir evlilikte, güvensiz bir evlilikte etkilenmezmi? Babanin hiçbirsey yapmadiği, tabak kaldirmadiği, aldatan,.. Bu şekilde kizinda ayni tür sevgilileri, eşi olur. Çünkü normali bu.
Kizin bügün bu evdeki odasini ariyorsa, yarin senin evindeki odayi arar. Cocuklar acaip kolay yeni durumlara adapte olurlar. Yeter ki sevilsinler, olumlamalar olsun, disiplin kural olsun. Evde gerginlik olmasin.
Son olarak diyorum ki hiçbir saçini çocuğuna süperge etmiş annenin değer olduğunu görmedim. Ya çocuk hakli olarak "yapmasaydin, benmi istedim sanki" der yada çocuk anormal bir şekilde anneye bağimli oluyor "gün yüzü gormedi" diye ve ebeveyn-çocuk rolleri ters çeviriliyor. Çocuk annenin ebeveyni oluyor ve asla eşi ile normal ilişkisi olmuyor çunkü anne hep öncelik oluyor.