Ama bu plan her zaman böyle çalışmaz çünkü konu sahibi affetmedim ama zaman verdim derken bence aslında affettim ama çok pişman olmanı çok yalvarmanı istiyorum diyor aynı evin içinde kalmaya devam ettikçe de daha gevşeyecek ve çocukları için!!! devam edecekO zaman ne yapıp edip bir an önce iş bulup çalışın, hazır aynı evde yaşarken kızınız da 5 yaşındaymış anaokuluna verin eşiniz ödesin, siz de çalıştığınızı biriktirin, eşinizle ev arkadaşından öteye gitmeyin maddi olarak biraz toparlanınca da atmanız gereken adımları atın, bir arkadaşım da eşinin yaptıklarına karşılık soğukkanlılığını koruyup aynı evde yaşarken eşiyle her şeyini ayırdı yok hükmünde saydı ve ilk iş çalışma hayatına geri döndü ekonomik özgürlüğünü kazanınca kendisine güvenini de geri kazandı ve maddi olarak hazır olduğu anda boşanma davasını açıp boşandı.
Bence aldatmanın en kötüsü en can yakıcısı bir üyenin de dediği gibi duygusal olarak aldatmadır senle sohbet ederken alamadığı doyumu onda alıyor 1 mesaj 2 mesaj değil uzun uzun sohbetler etmişler yani yatsa ne olur yatmasa ne olur onunla? Eskorta falan gitse bundan daha az can yakıcı olur.