İhanet içimi kemiriyor

Lavinya2127

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
68
37
38
31
Merhabalar,
Aklım ve duygularım o kadar karışıkki sizlerden objektif yorumlarınızı almak, yol göstermenizi istemeye geldim.

Eşim olacak kişiyle uzun bir flört dönemi sonrasında evlendik. Evliliğimizin 4.yılındayız ve 10 aylık bir bebeğim var. evlendik. Evliliğimizde de çok sorun yok gibiydi ev işlerinde hep destek oldu, kavgamız gürültümüz hiç olmadı. Babalığı da gerçekten iyidir. Bir tek emzirmedi yani o derece ilgilenir. Ama biz birbirimizden çok uzaklaştık.
Önce yatakları ayırdım hamileyken, horlamasından vs rahatsız oluyorum diye. Sonra bebeğimle uyumak istedim, onunda işine geldi belki pek ses çıkarmadı. Zor bir doğum ve lohusalık süreci geçirdiğim için cinselliğe tekrar pek yaklaşamadım. Ama bunların onun ihanetine asla bahane olamaz diye düşünüyorum kendimce.
Geçen gün beni aldattığını öğrendim. Whatsapp'dan Enfonezyalı bir kadınla konuşmuş.
Kesinlikle eşyalarımı toplayıp gidiyordum ki ailesini aradı haber verdi, gelin konuşun ikna edelim gitmesin diye. Başını yerden bile kaldıramadı onlar konuşurken. Annesi ve babası " bu seferlik affet çocuğunuz var bir daha tekrarlanırsa kendisi gitsin. sen ve çocuğunun hep yanındayız."dediler.
Kendisi çok pişman, affettirmek için her şeyi yapıyor ama benim içime sinmiyor.
Kendi aileme çok bahsetmek istemedim kesin bir karar almadan ama onlar her konuda benim yanımda olurlar. Kendi ayaklarımın üstünde duran biriyim zaten ihtiyacım olan sadece maneviyat yani.
Siz ne düşünüyorsunuz, lütfen bana bir yol gösterin.
Özellikle evli ve çocuklu arkadaşlarımın tavsiyelerine çok ihtiyacım var.

Ihanetin mazereti olmaz.Cok haklisiniz ama bebeginiz oldu diye esinizi bu kadar ihmal etmeniz olmaz.Yataginizi ayirmaniz hic olmaz.Cinsellik bir süre ara verilse bile bence evliliği ayakta tutan bir sey.Affedip affetmemek size kalmis bir şüpheyle bir ömür cok zor geçiyor ama sanki sizinde hatalaniriniz var bence gerekirse ayrı kalin ve sonra karar verin.Pisman olacağıniz bir karar almayin

Aldatması için tabi ki bahane değil ama kendinizden uzaklaştırmanız doğru değil. Uzaklaştırmanız ona zemin hazırlamış. İhaneti bende asla kabullenemem. Eşinizi tanıyan sizsiniz. Ayrıl demek kolay ama içinde olmadan kimsenin ne söylediği pek önemli değil. Siz ne hissediyorsunuz ondan emin olabilecek misiniz ? Unutabilecek misiniz ?

O konularda hatalıyım evet o yüzden lendi hatalarımı da belirtmek istedim.

Arada çocuk olmasa yani hiç görüşmek zorunda olmayacak olsam çok daha kolay olurdu benim için ama biraz zor durumdayım böyle

Çocuğum yok
Evliyim
Kuzenim sizin yaptığınız gibi yatağı ayırdı üç yıldır
Üç yıldır basının etini yerim kocan aldatır yanlış yapıyorsun diye ...

Evet gerekçesi olamaz ihanetin .
Evet ne olursa olsun da hakedilmez ama hata sizde .....birini yalnız bırakırsanız gider o boşluğu başkası ile doldurur

Evliyken bekar birakmissiniz adamı ..eşiniz içinde zor bence...yapmamaliydiniz

Evet o dönemler kendimi gerçekten toparlayamadım kendimi. Farklı yollara savrulduk

Siz başka bir adamla konuşsaniz eşinize dönüp, çocuk için bu seferlik affet der mıydı acaba eşinizin ailesi ?

Yazdığınız, hamilelik ve sonrası ayrı yatma, cinselliğe uzaklık aldatmaya sebep olmasa da sağlıklı bir durum değilmiş. Bir yerden sonra aldatma olmasa da farklı sıkıntılara sebep olurdu bunlar.

Son düzenleme:
Ne guzel bir esin varmis keske kendinden uzaklastirmasaydin.bir emzirmedigi kaldi demissin.istisna kadinlardan birisin bence.bircok evlilikte esler malesef tam tersi.
Esiniz sizi aldatmis ama zemin haxirlamissiniz..ne olursa olsun buda onu hakli gostermez.esiniz tecrubesiz demek vatsapi kullandigina gore.tecrubeli kocalar watsapi istegrami yada tl hattini kullanmiyorlar.
Sizi kaybetmekten korkuyor belliki sizi seviyor.cok buyutulecek bir olay mi bence degil.cocugunuz olmasa al cantani cik derim.ailesininde yaninizda olmasi ailesine haber vermesi vs guzel gelismeler.
Esinizin yaninda olun her konuda.cinsellik cok onemli ihmal etmeyin..evde yemeginiz olmasin ama cinsel sikintiniz olmasin...

Erkek beyni cinsellik uzerine odakli.birgun esim dediki genel bir aldatma uzerine konusurken gunde kac defa sex aklina geliyor.belki bir yada hic dedim.hatta hic gelmedigi zamanlarda az degil yani dedim.erkeklerin aklina en az 10 drfa geliyor dedi.buda normal bir erkek icin dedi.
Yani demem oki kadin beyni erkek beyni cok farkli.sadece sex icin aldatan erkek sayisi azimsanmayacak kadar cok.

Aynen tam amatörce davranmış whatsappdan konuşup sonra engellemiş. Bense yeni öğrendim.
Dediğiniz gibi çocuğum arada olmasa hiç görmeyecek olsam çekip gitmek çok kolay olacaktı

Kadın beyni erkek beyni diye boşuna demiyorlar demekki

19 aylık bebeğim var. Kendimi sizin yerinize koydum da ben kabullenemezdim. Ben de zor lohusalık geçirdim. Aylarca birlikte olamadık. Cinsel birliktelik olmaması aldatmaya bahane o-la-maz. Kaldı ki doğum yapmış birinin cinsel istekszliğinin olması çok normal. İki kişi zevk almıyorsa adı ne kadar cinsellik olabilir ki? Bu bir süreç. Bu süreci eşiniz size destek olarak geçireceğine, sırf cinsellik yok diye sizi aldatmış. Çok saygısızca.

Hem Kaldı ki insanların riskli gebelikleri oluyor, aylarca cinsel birliktelik yaşamıyorlar. Bu aldatılmaya sebep mi? Aldatan insanın sürekli bir bahanesi olur.

Uzaklaşmak istemeyen uzaklaşmazdı yada siz uzaklaştınız diye ihtiyaçlarını hemen başka kadınla gidermesi gerekmezdi. Halledebilirdi şimdi burda açık açık yazmayım. Bi kere eşiniz baştan sona hatalı lütfen bende böyle yaptım da oldu gibi kendinizi hiçbişekilde suçlu hissetmeyin. Ama şu varki çok pişman olmuş sizi kaybetmek istemiyor ailesine bile utana sıkıla anlatmış sizi durdurmak için. En azından yaptıgı hatanın farkında. Affedip affetmemek size kalmış ama asla bende de hata var olayına girmeyin. Hastalık olur yaşlılık olur gidip başkasını mı bulalaım hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…