- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Lavinya2127
-
Test yaptırsın eşiniz. Belki hastalık falan kapmış olabilirMerhabalar,
Aklım ve duygularım o kadar karışıkki sizlerden objektif yorumlarınızı almak, yol göstermenizi istemeye geldim.
Eşim olacak kişiyle uzun bir flört dönemi sonrasında evlendik. Evliliğimizin 4.yılındayız ve 10 aylık bir bebeğim var. evlendik. Evliliğimizde de çok sorun yok gibiydi ev işlerinde hep destek oldu, kavgamız gürültümüz hiç olmadı. Babalığı da gerçekten iyidir. Bir tek emzirmedi yani o derece ilgilenir. Ama biz birbirimizden çok uzaklaştık.
Önce yatakları ayırdım hamileyken, horlamasından vs rahatsız oluyorum diye. Sonra bebeğimle uyumak istedim, onunda işine geldi belki pek ses çıkarmadı. Zor bir doğum ve lohusalık süreci geçirdiğim için cinselliğe tekrar pek yaklaşamadım. Ama bunların onun ihanetine asla bahane olamaz diye düşünüyorum kendimce.
Geçen gün beni aldattığını öğrendim. Whatsapp'dan Enfonezyalı bir kadınla konuşmuş.
Kesinlikle eşyalarımı toplayıp gidiyordum ki ailesini aradı haber verdi, gelin konuşun ikna edelim gitmesin diye. Başını yerden bile kaldıramadı onlar konuşurken. Annesi ve babası " bu seferlik affet çocuğunuz var bir daha tekrarlanırsa kendisi gitsin. sen ve çocuğunun hep yanındayız."dediler.
Kendisi çok pişman, affettirmek için her şeyi yapıyor ama benim içime sinmiyor.
Kendi aileme çok bahsetmek istemedim kesin bir karar almadan ama onlar her konuda benim yanımda olurlar. Kendi ayaklarımın üstünde duran biriyim zaten ihtiyacım olan sadece maneviyat yani.
Siz ne düşünüyorsunuz, lütfen bana bir yol gösterin.
Özellikle evli ve çocuklu arkadaşlarımın tavsiyelerine çok ihtiyacım var.
Saçma sapan bir konuşma. Olmasa iyi olurmuş. Can sıkıcı bir durum. Aldatma demeyelim ama girişim diyelim. Bana da olsa çok asabım bozulurdu sizi anlıyorum. Ama eşiniz bloklamış kapamışsa konuyu bunu çok çok fazla buyutmeyedebilirsiniz. Bir ders verin bence uzaklaşıp. Aklıma şu da geldi. O mesajı orada siz görün, kıskanın, kendisini bu kadar boşlamayın diye bilhassa tutmuş ve silmemiş olabilir mi?Yaşlar sorulmuş, kadın fotoğraf atmış sonra benimki engellemiş. Ama belkide farklı bir yerden konuştular
Bunu hiç düşünmemiştimAldatma kısmı sadece Endonezyalı kadınla mı sınırlı sizce? Ben bu aldatmanın yakalanması olaylarında yakalanan kısmın en saçma en boş ve en masum kısım olduğuna inanıyorum hep. Deşince bambaşka şeyler çıkıyor genelde. Bana göre başkasına yazmış olması elinde fırsat olduğunda yatabileceği anlamına da gelir, belki de yatmıştır. Napıcaz yani yatakta basana kadar her şeyi görmezden mi gelicez?
Sadakat duygusu bir sarsılırsa toparlamak hemen hemen imkansız hale gelir. O saatten sonra ya siz daha umursamaz daha kör olacaksınız, ya da kafanızda bu şüpheyle bu kurtlarla yaşayarak 2 kat yaşlanacaksınız.
Elbette son karar sizin, siz bilirsiniz.
Siz bunu yapsanız kocanız ne der sizin gibi yumuşatmaya kalkar mı? Pes diyorum artık yahuSaçma sapan bir konuşma. Olmasa iyi olurmuş. Can sıkıcı bir durum. Aldatma demeyelim ama girişim diyelim. Bana da olsa çok asabım bozulurdu sizi anlıyorum. Ama eşiniz bloklamış kapamışsa konuyu bunu çok çok fazla buyutmeyedebilirsiniz. Bir ders verin bence uzaklaşıp. Aklıma şu da geldi. O mesajı orada siz görün, kıskanın, kendisini bu kadar boşlamayın diye bilhassa tutmuş ve silmemiş olabilir mi?
Herkes, haklısın ama... yazıp sayıp dökmüş. İhanetin aması olmaz veee affedersen bir daha olacağının garantisi benden.Merhabalar,
Aklım ve duygularım o kadar karışıkki sizlerden objektif yorumlarınızı almak, yol göstermenizi istemeye geldim.
Eşim olacak kişiyle uzun bir flört dönemi sonrasında evlendik. Evliliğimizin 4.yılındayız ve 10 aylık bir bebeğim var. evlendik. Evliliğimizde de çok sorun yok gibiydi ev işlerinde hep destek oldu, kavgamız gürültümüz hiç olmadı. Babalığı da gerçekten iyidir. Bir tek emzirmedi yani o derece ilgilenir. Ama biz birbirimizden çok uzaklaştık.
Önce yatakları ayırdım hamileyken, horlamasından vs rahatsız oluyorum diye. Sonra bebeğimle uyumak istedim, onunda işine geldi belki pek ses çıkarmadı. Zor bir doğum ve lohusalık süreci geçirdiğim için cinselliğe tekrar pek yaklaşamadım. Ama bunların onun ihanetine asla bahane olamaz diye düşünüyorum kendimce.
Geçen gün beni aldattığını öğrendim. Whatsapp'dan Enfonezyalı bir kadınla konuşmuş.
Kesinlikle eşyalarımı toplayıp gidiyordum ki ailesini aradı haber verdi, gelin konuşun ikna edelim gitmesin diye. Başını yerden bile kaldıramadı onlar konuşurken. Annesi ve babası " bu seferlik affet çocuğunuz var bir daha tekrarlanırsa kendisi gitsin. sen ve çocuğunun hep yanındayız."dediler.
Kendisi çok pişman, affettirmek için her şeyi yapıyor ama benim içime sinmiyor.
Kendi aileme çok bahsetmek istemedim kesin bir karar almadan ama onlar her konuda benim yanımda olurlar. Kendi ayaklarımın üstünde duran biriyim zaten ihtiyacım olan sadece maneviyat yani.
Siz ne düşünüyorsunuz, lütfen bana bir yol gösterin.
Özellikle evli ve çocuklu arkadaşlarımın tavsiyelerine çok ihtiyacım var.
Normalleştirmeyin. Sadece sex için evliliğini, eşini, ilişkisini riske atan bir insan ne kadar kıymetbilir, ne kadar karakterlidir?Kadın beyni erkek beyni diye boşuna demiyorlar demekki
Ben ara mesajları okumadım. Dikkatli bakarsanız sadece yurtdışından birine kimsin, nesin diye yazdığını sandım.Siz bunu yapsanız kocanız ne der sizin gibi yumuşatmaya kalkar mı? Pes diyorum artık yahu
Konu sahibi ihmal etmişsiniz, zemin hazırlamışsınız yazan mesajları “like” liyor. Günün sonunda af dileyen kendisi olacak sanırım.Aldatmanın bahanesi olmaz. Riskli hamilelik geçiren, vajinusmus olan binlerce kadın var o zaman hepsinin eşi aldatsın böyle bir şey olabilir mi? Affederseniz bir daha yapar
Kendini affettirmek için saçını süpürge edecek ve en sonunda yine aldatılacak. Öyle bir yazmışlar ki sanki konu sahibi durup dururken yatakları ayırmış. Hamilelik ve lohusalık sürecinin ne kadar sancılı olduğunu biliyoruz. Sadece kendisi için bir konfor alanı yaratmış. Bebeğiyle uyumanın daha iyi olacağını düşünmüş. Kocasının uçkuruyla beyin fonksiyonları yer değiştirmiş olacak ki aldatmış. Bunu nasıl normalleştirebiliyorlar anlamıyorumKonu sahibi ihmal etmişsiniz, zemin hazırlamışsınız yazan mesajları “like” liyor. Günün sonunda af dileyen kendisi olacak sanırım.
Erkek hegemonyasını kanıksamış bunca kadın varken, Eril cinsin dürtülerine yenik düşmesinin sebebinin, kadınlar olduğunun savunulmasını şaşırtıcı bulmamak gerek aslında. Ama yine de şaşırıyorum. Kadınlar bunu öyle bi savunuyor ki erkeklerin kendini savunmasına gerek bile kalmıyor üstelik. Kadın erkeğin cinsel aktivitesi çünkü. Birincil görev erkeğini mutlu etmek.Kendini affettirmek için saçını süpürge edecek ve en sonunda yine aldatılacak. Öyle bir yazmışlar ki sanki konu sahibi durup dururken yatakları ayırmış. Hamilelik ve lohusalık sürecinin ne kadar sancılı olduğunu biliyoruz. Sadece kendisi için bir konfor alanı yaratmış. Bebeğiyle uyumanın daha iyi olacağını düşünmüş. Kocasının uçkuruyla beyin fonksiyonları yer değiştirmiş olacak ki aldatmış. Bunu nasıl normalleştirebiliyorlar anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?