İhanet içimi kemiriyor

Test yaptırsın eşiniz. Belki hastalık falan kapmış olabilir

Aldatma kısmı sadece Endonezyalı kadınla mı sınırlı sizce? Ben bu aldatmanın yakalanması olaylarında yakalanan kısmın en saçma en boş ve en masum kısım olduğuna inanıyorum hep. Deşince bambaşka şeyler çıkıyor genelde. Bana göre başkasına yazmış olması elinde fırsat olduğunda yatabileceği anlamına da gelir, belki de yatmıştır. Napıcaz yani yatakta basana kadar her şeyi görmezden mi gelicez?

Sadakat duygusu bir sarsılırsa toparlamak hemen hemen imkansız hale gelir. O saatten sonra ya siz daha umursamaz daha kör olacaksınız, ya da kafanızda bu şüpheyle bu kurtlarla yaşayarak 2 kat yaşlanacaksınız.

Elbette son karar sizin, siz bilirsiniz.

Yaşlar sorulmuş, kadın fotoğraf atmış sonra benimki engellemiş. Ama belkide farklı bir yerden konuştular
Saçma sapan bir konuşma. Olmasa iyi olurmuş. Can sıkıcı bir durum. Aldatma demeyelim ama girişim diyelim. Bana da olsa çok asabım bozulurdu sizi anlıyorum. Ama eşiniz bloklamış kapamışsa konuyu bunu çok çok fazla buyutmeyedebilirsiniz. Bir ders verin bence uzaklaşıp. Aklıma şu da geldi. O mesajı orada siz görün, kıskanın, kendisini bu kadar boşlamayın diye bilhassa tutmuş ve silmemiş olabilir mi?

Bunu hiç düşünmemiştim ben hep kadın yabancı ve Türkiye de değil. Sadece saçma bir görüşme diye yorumladım.

Şu an kendinizi suçlamanız başını yerden kaldıramadı çok pişman demeniz hep affetme istediğinize paralel şeyler. Affedin ya da etmeyin tüm bunlar asla aldatılmanıza sebep olamaz bunu bilin. Cinsellik kadının erkeğe sunduğu bi şey değil ki siz uzaklaştıysanız o yakınlaşsaydı.

Ben aldatılmanın affı olamayacağına inananlardanım insansanız bile unutamayacaksınız ve bu da ilişkinizi yıpratacak aynı sonuca geleceksiniz yine. Siz bilirsiniz.

Siz bunu yapsanız kocanız ne der sizin gibi yumuşatmaya kalkar mı? Pes diyorum artık yahu

Herkes, haklısın ama... yazıp sayıp dökmüş. İhanetin aması olmaz veee affedersen bir daha olacağının garantisi benden.

Zor bir karar ama kendinizi suclamayin sizin cinsellikten uzaklasmaniz onun yaptigini hakli cikarmaz.ulkemizde kac erkek esine harika hayat yasatiyor kaçı butun gorevlerini yerine getiriyor.siz aldatmis olsaydiniz o size nasil davranirdi bu soruyu kendisine sorun ona gore karsr verin.

Sadece yazışmışmı görüşmüşmğ, cinsellik mi yaşamış Endonezya lı ile? Cinsel birşey yaşamadıysa barışın. Birdaha da yanlız bırakmayın. Bir uyuyun...

Eş ailesinin bu konuda fikirlerinin ne önemi var?
Tabiki gitme, çocuk var bla bla bla diyecekler.
Gene yapsa yine öyle diyecekler.
Siz kalmaya karar verdiyseniz bunun kendi kararınız olduğu için yapın. Birileri araya girdiği için değil. Affedersiniz veya etmezsiniz o size kalmış. Ama çocuk gibi araya büyükleri sokmayın.

Aldatmanın bahanesi olmaz. Riskli hamilelik geçiren, vajinusmus olan binlerce kadın var o zaman hepsinin eşi aldatsın böyle bir şey olabilir mi? Affederseniz bir daha yapar
Konu sahibi ihmal etmişsiniz, zemin hazırlamışsınız yazan mesajları “like” liyor. Günün sonunda af dileyen kendisi olacak sanırım.

Siz yapsaydınız eşinizin tepkisini ve eve gelip affet bu seferlik diyen ailesinin tepkisini düşünün ve ona göre karar verin. Doğruyu görürsünüz bence

Konu sahibi ihmal etmişsiniz, zemin hazırlamışsınız yazan mesajları “like” liyor. Günün sonunda af dileyen kendisi olacak sanırım.
Kendini affettirmek için saçını süpürge edecek ve en sonunda yine aldatılacak. Öyle bir yazmışlar ki sanki konu sahibi durup dururken yatakları ayırmış. Hamilelik ve lohusalık sürecinin ne kadar sancılı olduğunu biliyoruz. Sadece kendisi için bir konfor alanı yaratmış. Bebeğiyle uyumanın daha iyi olacağını düşünmüş. Kocasının uçkuruyla beyin fonksiyonları yer değiştirmiş olacak ki aldatmış. Bunu nasıl normalleştirebiliyorlar anlamıyorum

Erkek hegemonyasını kanıksamış bunca kadın varken, Eril cinsin dürtülerine yenik düşmesinin sebebinin, kadınlar olduğunun savunulmasını şaşırtıcı bulmamak gerek aslında. Ama yine de şaşırıyorum. Kadınlar bunu öyle bi savunuyor ki erkeklerin kendini savunmasına gerek bile kalmıyor üstelik. Kadın erkeğin cinsel aktivitesi çünkü. Birincil görev erkeğini mutlu etmek.

Burda bir üye eşiyle sorunlarının olduğu bir dönem eşini aldattığını yazmıştı. Ne iğrençliği kalmıştı ne ahlaksızlığı. Kimse de ya kocan seni uzaklaştırmış, aldatmana zemin hazırlamış demedi. Yedi lincini oturdu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…