İhanet içimi kemiriyor

Burada zemin hazırlamışsınız diyen kadınları hayretle okuyorum. Arkadaşlar konu sahibi kocasını yatağından kovup keyfi cinsellikten mahrum bırakmıyor. Böyle süreçler olur. Oluyor. Bebek anneyle uyuyor, hamilelikte sıkıntılar olabiliyor. Yani bunların hepsi aldatmak isteyen biri için elbette bahane.

Adama hakaret edersin, kötü davranırsın, yüzüne bakmazsın, duygusal anlamda hiç bir şey paylaşmazsın, toplum içinde rencide edersin işte bu zemin hazırlamaktır ama karakterli biriyse paşa paşa gider senden ayrılır yine aldatmaz.

Koca suçlu siz de herkes avaz avaz ayrı yataklarda yatmayın bebeklerinizle uyumayın dediği halde boşanma sebebi sayılan eylemleri yapmışsınız. Niye uzuluyosunuz ki çocuğunuzun babasına aşık olsanız onunla sevişmek isterdiniz. Hala devam ediyor muydu hastalıklarınız? İlişkide kabahat yalnızca aldatma değildir. İkiniz de birbirinize boşanmak için yeterince sebep vermişsiniz. Aşık değilseniz bosanin

Sizin eşinizi kendinizden uzaklastirmaniz hatalı olmuş. Ama erken beyni, erkek ihtiyaçları vs gibi bir ayrım yapmak istemiyorum. Insan ve hayvanı birbirinden ayıran en önemli unsur; içgüdüsel hareket etmemesidir. Kendini kontrol edebilmesidir. Kendinizi suçlamayın. Siz yatagınızı ayırdınız diye direkt duygusal ya da başka ihtiyaçları için arayışa girmesi yanlıştır. Ayrılmak istemiyorsanız, evden ayrılın uzun süreli bu olayı düşünmek için vakte ihtiyacınız olacağını belirtin. O arada daha sağlıklı bir karar alırsınız. Bunu bu sekilde örter ve devam ederseniz benzer durumlarla karşılaşma olasılığınız var.

Çok üzüldüm güzel bir evliliğe bu hata hiç olmamış Konuşma içeriklerini öğrendiniz mi? Hiç bişey mazeret olamaz ama eşler birbrini ihmal etmemeli.

Gerçekten çok zor bir durum. Affetsen bir dert affetmezsen bir dert. Affettin diyelim bebeğinin hatrına, yanında olan insanların hatrına; bu ihanet senin içini hep kemirecek, hiç huzur vermeyecek, en ufak bir hareketi gözüne batacak, şüphe duyacaksın, ihanetini bildiğin adamla da aynı yatağa girmek de sıkıntı. Böyle şeyler hep yara kalır ilişkide. Hiçbir zaman tam anlamıyla güven duyamayacaksın...

Yaptigi buyuk terbiyesizlik..siz de cok akli basinda birine benziyorsunuz..ailesinin tavri da guzel sizin yaninizda olmalari..ben ihaneti affetmem cunku kredisi az esimin bende ..o yuzden o taraklara bulassa asla gozunun yasina bakmam..ama siz biraz bekleyin ..ve tekrar artik nasil olacaksa bir yakinlik kurabilirseniz ordan bir sure devam edin

Bana mı saçma geldi bu yorumlar erkek haklı gibi yazılmış.evlilik direği seks mi? O zaman karısıyla veia kocasıyla sağlık sıkıntıları var diye Yada pskolojik olarak beraber olmak istemiyorsa herkes başkalarıyla birlikte olsun..erkekhin beyni 10 kere seksi düşünüyor diye kendimi surekli kocanın altına atarsan kendi hislerine duygularına saygın kalma ki .seks robotumusun sen.demekki kadın doğumdan sonra depresyona girmiş beraberlik istememiş .o zaman erkekte de iktidarsızlık erken boşalma var diye kadinda başkasıyla yatsin.erkrklerinde beyni var bu zahmet beyinlerini arada başka seyleere Yonlendirsinler.keske karısıyla konuşup elinden geleni yapsaydı olmadı doktora psikolaga goturseydi oda olmadı bosasayfi

Son düzenleme:
O konularda hatalıyım evet o yüzden lendi hatalarımı da belirtmek istedim.
Ayrı yattiginiz dönem belki sizin ruhunuz duymadan mesajlasmistir.Odalarda ayri adam bekar takılmış ondan diyorum hem ayrı yatmaniz hem cinsellik araniza duvarlar örmüş.Cok hakli ama hatalisinizdaIns en doğru karari verirsiniz

Aslında eşinizle birebir bir sorununuz yokmuş başlarda bebeginizle ilgisi ev işlerinde destek olması falan cok güzel bir durum.
Hamilelikten sonra eşinize gerekli ilgiyi gostermediginiz için esinizde sizden uzaklaşmış yatağınızı falan ayırmanız çok gereksiz bı durum zor bir hamilelik zor bir lohusalık geçirmiş olabilirsiniz bir çok kadının yaşadığı şeyler bunlar elbette zordur ama bir terapiste gitseydiniz keske.. Aldatmanın affı yoktur ne olursa olsun yapmaması gerekiyordu ama ben sizin yazılarınızdan esinizin bunu yapması için sizin zemin hazırladığınızı hissettim. Umarım bu sorunları aşıp mutlu bir evlilik hayatı geçirirsiniz...

Karar tabi ki sizin.. Bebeğiniz de varmış ama aldatmanın da affı olabilir mi bilmiyorum.. Ben olsam affedemezdim eminim eşim de affetmezdi hatta belki sizin de eşiniz affetmezdi ve ailesi de bu şekilde tepki vermezdi.. Güven tek kullanımlıktır bir kez kırıldığında ne bileyim çok çok zor.. Bana göre dönüşü olmazdı ama sizin için en iyi kararı yine siz verirsiniz çok iyi düşünün.. Böyle birşeyi unutup devam edebilecekseniz çocuğum için yaparım derseniz sizin kararınız tabi ki..

Bir de bu hamilelikte ve doğumdan sonra yatak ayırma işi ve bunun süresini uzatma işini bende sağlıklı bulmuyorum ama eşiniz madem bu durumdan memnun değildi gelip size bunu yanlış bulduğunu ve sizinle uyumak istediğini söyleyebilirdi.. Yani sizi aldatması için ona zemin falan hazırlamadınız buna siz sebep olmadınız.. İşlerine gelince her istediklerini yapıyorlar bakınız elin bilmem nerelisi kadınla sizi aldatmasını beceriyor da gelip size sıkıntısını söyleyip çözüm istemeye gelince çocuk mu bu adamlar?? Ellerinden tutup yok onu yapmasın yok bunu yapmasın beni aldatmasın diye herşeyi kadınlar mı düşünecek.. Çok saçma buluyorum bu düşünceyi.. Sizde atın bunu kafanızdan.. Mesela ben de şuan hamileyim zaman zaman eşimden rahatsız oluyorum ama sırf alışırız ayrı yatmaya diye ona sen git diyemiyorum sadece eşim benden uzaklaşacak diye değil bende aynı şekilde uzaklaşmak istemiyorum.. Ama doğumdan sonra bizi ne bekliyor bilmiyorum tabi Haaa gerekirse de ayıracağız yatakları ama bu beni aldatma zeminini vermiyor ona.. Asla da haklı bir sebep değil..

Eşinizi çok ihmal etmişsiniz . Yatakları ayırmak başlıca bir hata bence iliski yaşamasanız dahi ayni yatakta uyumak bile aradaki bağ için önemli . Konuşmalarıda sıradan canı sıkılmışta yapmış gibi yinede dogru degil tabi ki .

Konuşma içeriği sadece bu kadarsa, bunun gibi şeylerse pek aldatma gibi gelmedi bana daha çok canı sıkılmış gibi.
Bu bir aldatma değil bu kadarsa ama girişim diyelim. Kimsin nesin demişse sadece sizi aldatmış olmaz yani. Hoş değil yaptığı, dikkatli olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…