- Konu Sahibi Lavinya2127
-
Cnm ya Allah yardımcın olsun hakkinizda hayırlı olanı versinİnanın hiç bilmiyorum
Hayır endonezyada bir çağrı atmış o da whatsappdan kimsin nerelisin falan şeklinde sorular sormuş. Translateden çevirip çeviripEndonezyalı derken yurtdışından biriyle mi konuşmuş bu kadın türkiyede mi? Konuşmalar ne şekilde?
Sadece kimsin nerelisin mi yazıyorHayır endonezyada bir çağrı atmış o da whatsappdan kimsin nerelisin falan şeklinde sorular sormuş. Translateden çevirip çevirip
Konuşma içeriği sadece bu kadarsa, bunun gibi şeylerse pek aldatma gibi gelmedi bana daha çok canı sıkılmış gibi.Hayır endonezyada bir çağrı atmış o da whatsappdan kimsin nerelisin falan şeklinde sorular sormuş. Translateden çevirip çevirip
Ayrı yattiginiz dönem belki sizin ruhunuz duymadan mesajlasmistir.Odalarda ayri adam bekar takılmış ondan diyorum hem ayrı yatmaniz hem cinsellik araniza duvarlar örmüş.Cok hakli ama hatalisinizdaO konularda hatalıyım evet o yüzden lendi hatalarımı da belirtmek istedim.
Bu bir aldatma değil bu kadarsa ama girişim diyelim. Kimsin nesin demişse sadece sizi aldatmış olmaz yani. Hoş değil yaptığı, dikkatli olun...Konuşma içeriği sadece bu kadarsa, bunun gibi şeylerse pek aldatma gibi gelmedi bana daha çok canı sıkılmış gibi.
Yaşlar sorulmuş, kadın fotoğraf atmış sonra benimki engellemiş. Ama belkide farklı bir yerden konuştularKonuşma içeriği sadece bu kadarsa, bunun gibi şeylerse pek aldatma gibi gelmedi bana daha çok canı sıkılmış gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?