- 13 Mayıs 2016
- 2
- 0
- 1
- 43
- Konu Sahibi Buglemmeyra
Merhaba gerçekten büyük bir derdim var kimseyle konuşamiyorum sizden rica ediyorum kizabilirsiniz ama rica ediyorum kinamayin asla yapmam demeyin allah kimseyi çaresiz birakmasin 12 yıllık evlilik ve 2 tane çocuk iş kolik ve işiyle olayı karı kız ayağına çeviren bir eş aldatilan anne var ve cok öfkeli hazmedemiyor bi türlü çok kırgın eşimin ilişkisi öyle 1 günlük 10 günlük felan deyilmis bunu öğrendim ki 2 yılı geçmiş bir beraberlik vardi bilmiyorum belki hala var güven yok normal... can dostum olduğum arkadaşım akrabası . karısını trafik kazasında kaybetmiş 1 tane 6 yaşında kızı var eşi öldüğünde 6 aylık mis bebeği adam bu zamana kadar hiç evlenmemiş aşırı zengin adam Türkiye nin ceyregi onun allah daha çok versin . Konu şu adam benimle evlrnirmisin çocuklarına ben babalık ta isrersen amcalik yaparım kızımmin bakicilar ile beraber buyur giderler sende benim hayat arkadaşım olurmusun diyo çocuklar da bizimle beraber buyur mahkeme mutlaka sana verir küçük ler diyo 5 yaş 2 yaş ve aldatilan taraf da sensin diyor hakimi devreye sokarım diyo siz olsanız napardiniz demicem allah kimseyi yuvası ile sinamasin zor cok zor uzun oldu Kusura bakmayın