- 14 Eylül 2014
- 20.673
- 98.066
- 798
- Konu Sahibi Buglemmeyra
Arkadaslar adamin evlilik teklif etmesi hanimefendinin aldattigini gostermez. Eger flort etti telefon internet yada bulusarak konusup anlasip evlilik karari aldi ise aldatmis olur. Ama adam gorup begenip evlenme teklif etti ise kadinin ne sucu var. Evli bir kadina neden insan evlenme teklifi eder anlamis degilim.
Kocan seni aldatmis. Hemde uzun yillar. Ben esimi aldatmadan boyle bir kismet cikmis olsa ama adamin parasi degilde gercektende iyi biri oldugunu dusunuyorsam teklifini kabul ederdim. Adma aldatsin keyfini keyif yapsin ben onun başınımi bekleyecegim? Bosanirdim.
İşte ben aldatma aldatmama olarak bakmıyorum.
Bir insan aldatmayı sindiremiyorsa zaten boşanır, evliyken gelen kısmetlere ne diyeyim diye düşünmez. Evli insana zaten bu teklifin gelmesi bile tuhaf. Hani boşanma aşamasında olsa anlarım. Ama bu adam çıkmasa belki göz yumacaktı yine bana etik gelmeyen kısım bu.
Ayrıca neden şu kadar zengin bu kadar zengin deniyor? Yani göz boyayan kısım da o. Hali hazırda aldatan koca var zengine kapak atayım mı der gibi oluyor biraz mide bulandıran bir durum gibi geldi bana.
Aldatma illa ki görüşme, konuşmayla da olmaz bence, kafada bu tip sorular varsa da aldatmadır. Siz eşinizle belli sorunlar yaşarken (sonuçta adamdan önce boşanma lafı geçmiyor) zengin bir kadın karını bırak dese siz ne hissedersiniz?
Kocası ahlaksız olabilir, ben her aldatma konusuna asla affetme yazan biriyimdir, en affedilmemesi gereken hata. Ama bu arakadaş "zengin koca adayı" yokken göz yumuyorsa bana etik gelmiyor kusura bakmasın kimse.