Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bir senedir aldatmas1n1 unutamadim ve kendime yediremedim. artik dedektif gibi oldum. herseyin alt1nda birsey ar1yorum oda sag olsun bana hep gerekli malzemeleri veriyor. yapilan1 unutmadigim içinde affedemiyorum. Tamam senin durum biraz daha farkli 2 cocuk var ama unutamad1ysan yaptigini fazla vakit kaybetme derim...
Umarim bundan sonra hersey senin istedigin gibi olur....
Merhaba kızlar bende belki bilirsiniz boşanma aşamasındayım ilk celsemde martta.10 ay evli kaldım 8 aydırda ailemleyim 30 yaşındayım.Sizler daha hayatınızın baharındasınız...Lütfen karamsar olmayın gelecek için.Ben daha 5 aylık evliyken eşimin eski sevgilisine attığı maili yakaladım.Nasılsın tarzında nirşeyler yazıyordu.Affettim olabilir dedim.Ama en büyük hatayı yaptım.Aradan bir ay geçti bu seferde mesajını yakaladım.İnkar etti binbir yalan affet demeler karşımda ağlamalar falan biz kadınlar çok duygusalız ve safız ya hemende affediyoruz.Noldumu ondan sonra üzerime çok düşen, gözlerimin içine bakan, sözümden dışarı çıkmayan adamla aynı evde 2 yabancı olduk.Ben konuşmasam konuşmuyordu bile.Cinsel hayatımız bitti.Sonra şiddet başladı hakaret başladı.En sonda yine şiddet uygulayıp babamın evine gönderdi.Bende davayı açtım.Boşanmayı kabul etti.Ben ailemin yanına geldikten sonra 2 tane msn adresi vardı biri iş içindi sözde diğerlindede aarkadaşlarım var diyordu iş için olanın şifresini çözdüm ve baktımki listeye sadece eski sevgilisi var birde dul bayanlara attığı mesajlar.Demekki bir insan 7 de neyse 70 dede o...Düzelmiyor yani.Evet kimse yuvası dağılsın istemez ama kızlar erkek dışarıya kayıyorsa bir kere devamı geliyor ve evdekini gözü görmüyor.Zamanlada kopuyor herşey....Umarım sizin için öyle olmaz...
eskı sevgıılısı aklındaysa nıye sızle evlenıyor ,nıye evlenıyor,ya ınsanları anlayamıyorum anlayamıcam da ,yazık degılmı size hıcmı acımadı![]()
Ah canım bir bilsem neden evlendiğini.Haftaya 3. celsem var.Ve duyduğuma görede sevgilisiyle el ele gezip hediyelere boğuyormuş.Biz kadınlar çok duygusalız ama erkekler öyle değil.Hakkımızda hayırlısı olsun.